Стоичков, ела и смени Йорданеску в ЦСКА!

Майкъла предложи изненадваща кандидатура за нов треньор на клуба
9 ное 2016 09:44, Георги Пешев
6
Стоичков, ела и смени Йорданеску в ЦСКА!
Булфото

Бившият защитник и екс-шеф на "Армията" Георги Илиев-Майкъла предложи доста изненадваща кандидатура за нов треньор на ЦСКА-София. Попитан какво мисли за напрежението, което витае около Едуард Йорданеску, бизнесменът беше лаконичен:

"Пишете, че предлагам Христо Стоичков за треньор на ЦСКА-София. След като толкова пази този румънец чак от Маями, нека той да го наследи. Да доведе екипа от помощници, с които дойде през 2013 година на "Армията" (б.а. - Петко Петков и Стефан Генов бяха тогава за кратко заедно с Камата)".

"Да, Ицо е легенда на ЦСКА, обаче какъв акционер е, като не дава 1 лв. в бюджета. Според мен тези, които издържат отбора трябва да вземат решение. Чух, че преговарят със Стойчо Младенов. А аз за него съм си казал мнението. Той е от гробокопачите на ЦСКА", каза още пред "7 дни спорт" Майкъла.
 
"За мен най-правилният вариант за нов треньор на ЦСКА-София е Любослав Пенев. Нека той да поеме отбора. Любо има и знанията, и авторитета да вдигне отбора. Но явно нещо пречи да стане той. Отново казвам, решението трябва да го вземат собствениците", завърши бившият бранител на "червените".
 
Както е известно, ЦСКА-София официално подкрепи Едуард Йорданеску след загубата в Разград. Христо Стоичков беше подписан под декларацията в защита на треньора. Лично Камата доведе Младши за треньор след уволнението на Христо Янев.
 
Ицо не пожела Любослав Пенев, тъй като последният не уважи бенефиса му тази година. Той се обади на своя приятел Джика Хаджи, който му препоръча неизвестния досега у нас специалист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То скоро и на СтоичкОFF и на Гришд ще им дойде реда , да си вървят в Румъния с тоя прочут талант, ненадминат спец Йорданеску. Ще го търсите Вальо Илиев, ще го търсите ама скоро и Боби Галчев няма да е при вас , както разсипахте ЦСКА така и този измислен клуб червено- оранжев Етрополски ! Жалко, много жалко че ФЕН КЛУБОВЕТЕ ВИ ПОДКРЕПИХА, ЗАБРАВИЛИ КАКВО СА ПЯЛИ - ЦСКА Е ОТБОРА, ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА - ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА ! - --- ФЕН КЛУБОВЕТЕ НИ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ, НЕ ГРИШАТА
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До муспиНе се занимавай с дружеството, а мисли за обора.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков го боли фара за ЦСКА
2
1
 
4
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Смяната на Йорданеску с Троичков няма да доведе до нищо добро - трябва по-класен треньор за да може ЦСКА да завърши сезона в първата половина на класирането и евентуално да се бори за място в тройката.
1
5
 
5
 
! Отговори
nina преди 7 години
Г-н Стоичков, да не сте луд?! Да има чии крака да дъвчат ли? Живейте си живота-имате нужда от спокойствие. Признание от България няма да получите-такава нация сме. За Вас винаги съм имала едно мнение: Вие не играете за пари /или не само за тях/, Вие играете заради удоволствието, което изпитвате: играете С ХЪС!!! Да сте жив и здрав!

Спонсорирани публикации