Наш Кун си хвана гадже испанка, двамата – лудо влюбени!

Двамата си пращат сърчица, виждали се всеки ден
14 ное 2016 09:37,
8
Наш Кун си хвана гадже испанка, двамата – лудо влюбени!
Снимка: Facebook

Младият български талант Кун Теменужков вече си има гадже. Това става ясно от снимка, публикавана от футболиста. Двамата тийнейджъри изглеждат лудо влюбени. Нашият ерген е впил страстно устни в половинката си и дори е затворил очи в момент на любовен екстаз, пише "България днес".

Футболистът на Барселона отскоро е хлътнал по девойката. Тя е чернокоса испанка и живее в каталунската столица. Казва се Сана и е малко по-голяма от Кун.

Българинът все още не е навършил 17 години. Хубавицата също не крие чувствата си и в социалните мрежи постоянно пише на Теменужков, че го обича.

"Днес е за теб, утре е за мен", отговаря мъдро юношеският национал на България и изпраща сърчице. Двамата намират време да се срещат всеки ден. Това става след здравите тренировки на Кун в школата на Барса.

Както е известно, Теменужков е роден в Хасковския край, но още докато е бебе, семейството му емигрира в Испания. Поради тази причина нападателят не говори български език. За личния му живот се знае изключително малко, а сега за първи път го показваме с гадже. Откакто стана наш национал, Кун има доста обожателки и в България. Засега той отхвърля предложенията на родните моми.

Успехите на Теменужков на любовния фронт явно му се отразяват добре и на терена. Българският нападател не спира да бележи голове за юношеската гарнитура на Барселона (Ювенил А). Само преди няколко дни той се разписа при домакинската победа с 4:0 над Матаро. След 11 изминали кръга в регионалната Лига Насионал отборът на Теменужков е лидер и е фаворит за шампионската титла.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джошкун е роден в България, но НЕ е българин! Български език няма как да знае, при положение че родителите му говорят на турски.
7
0
 
4
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Да погледне бачо си Валерко и да мисли с главата, не с канелката за кисело зеле
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
завалията, с тая всеотдайност на терена все повече се отдалечава от шанса да играе ... на масата в некой нашенски Сити
5
0
 
12
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Те, ***, и у нас не знаят български...
4
1
 
15
 
! Отговори
............... преди 7 години
"...още докато е бебе семейството му емигрира в Испания. Поради тази причина нападателят не говори български език." - това въобще не може да е причина да не знае български, стига глупости.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хорльо
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано само, не го направят испанец...
1
1
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Браво на момчето, но да залага предимно на тренировките, а не на любовните авантюри, че доста нашенски футболисти си изпатиха от това...:)

Спонсорирани публикации