Цвети Стоянова ще отиде на бенефиса на грациите

Трескава финална подготовка преди шоуто на ансамбъла
Обновена: 16 ное 2016 21:00 | 16 ное 2016 20:48, Камелия Цветанова
12
Цвети Стоянова ще отиде на бенефиса на грациите
Снимка: Булфото, архив

Трескава финална подготовка за бенефиса на ансамбъла по художествена гимнастика. По-малко от 24 часа остават до шоуто в зала "Арена Армеец", където в момента грациите провеждат последната си тренировка.

Още по темата

Пред bTV председателят на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева потвърди, че Цветелина Стоянова ще бъде в залата по време на спектакъла.

"Многобройните ни фенове ще могат да споделят и покажат своята любов към нея", заяви Раева.

Припомняме ви, че инцидентът с Цвети се случи на 14 юни. Гимнастичката ни трябваше да замине на следващата сутрин за състезание в Израел. Затова веднага плъзнаха слухове, че момичето е било изхвърлено от националния отбор по художествена гимнастика и това я е подтикнало да предприеме този смъртоносен ход, което бе отречено от президентката на родната федерация Илиана Раева.

Мотивът на Цвети обаче все още остава неясен.

След 85 дни лечение, няколко операции и много трудни моменти гимнастичката бе изписана от "Пирогов" на 5 септември.

По време на нейното лечение от 14 юни до 5 септември й бяха извършени няколко операции. Сега всички функции на Цвети са възстановени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
аман преди 7 години
Това момиче явно има доста комплекси за малоценност! Та трябва само за него да четем-кво направила,какво яла,при министъра какво занесла...Е, я дай малко по мъжката бе! Ясно е,че не си била с здрава психика и са те отстранили от отбора.Ама това не е единственото нещо на света-худ.гимнастика! А и ако са отишли 12 000 да зяпат, то има поне 200 000 които не гледат гимнастика и я намират за скучна ..
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4: A ЗА ТЕБ НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е И ПО КАКВИ ПОВОДИ,НЕЩАСТНО СЪЗДАНИЕ?!ВМЕСТО ДА ТЪНЕШ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА,НЕ Е ЛИ ДОБРЕ ДА СЕ ЗАСРАМИШ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО СИ?!А И КАК ЩЕ ЧУЕШ ЗА ЛИЧНОСТИ КАТО ЦВЕТЕЛИНА,СЛЕД КАТО ИМАШ ПО РОЖДЕНИЕ"ТАМПОНИ В УШИТЕ"ЗА ПОДОБНИ УСПЕЛИ ХОРА,ЗАЩОТО ТИ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ ПОДОБЕН УСПЕХ!АКО НЕ БЕШЕ ЗЛОПОЛУКАТА,МОЖЕШЕ И НИКОГА ДА НЕ ЧУЕШ ЗА НЕЯ,ЗАЩОТО ЯВНО САМО ТОВА ТЕ ВЪЛНУВАЗЛОБНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА!НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ,АНТИБЪЛГАРИНО!
5
0
 
9
 
! Отговори
сатана преди 7 години
цвете слънчице
4
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таз ако не се беше хвърлила едва ли някой щеше да чуе за нея.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МНОГО ОБИЧ ЗА ЦВЕТЕЛИНА ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИЛНИЯ ДУХ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО ! УСПЕХ , МЛАДО И ХУБАВО МОМИЧЕ ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБ !
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква божествена девойка.
1
0
 
8
 
! Отговори
Ри100ичков преди 7 години
Ама наистина ли всичките?

Спонсорирани публикации