"Грациите" обмислят още един спектакъл

Обсъжданата дата е 5 декември, разкри Илиана Раева
18 ное 2016 09:37, Веселин Коларов
14
"Грациите" обмислят още един спектакъл
Снимка: Bulphoto.com

Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, които се сбогуваха с почитателите си на бляскаво шоу в зала "Арена Армеец", обмислят възможността да правят още един спектакъл.

Това разкри президентът на федерацията Илиана Раева. На пресконференцията след бенефиса тя призна, че Християна Тодорова и Ренета Камберова са предложили грациите да направят още едно представление за всички, които не са успели да си закупят билети. Обсъжданата дата е 5 декември.

"Благодаря ви, приятели! Благодаря на моето семейство- на Наско, на Славея, на Вили, благодаря на министъра на спорта Красен Кралев. Ако през всичкото това време нямах подкрепата и вярата на всички момичета, на моята голяма гордост - треньорът Ина Ананиева, нямаше да успеем. Благодаря за цялата огромна любов, която ни дадохте! Именно тя ни крепеше и заради нея печелехме", каза още Илиана Раева.

"Един отбор си отива, но имаме нови момичета, нека вярваме в тях. А знаете, че нашите момичета са най-силните и най-красивите", добави Раева.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Илиана Раева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Гладни са момичетата и са им малки пожизнените пенсии и за това ще направят още няколко бенефиса. София, Пловдив, Варна, и след това по села и паланки. Ха наздраве. Може да си спретнат балетна и танцова група за модерни танци - няма да е нещо ново. Пари ще изкарват, защото друго не знаят.
12
0
 
1
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
До СтаниславскиПрав си откъдето и да се погледне.Не е нормално да се дава пенсия на млад,прав и здрав човек,на който целият живот е пред него,а същевременно най-уязвимите групи (хора с увреждяния,пенсионери и т.н. ) на които им е трудно да се грижат за себе си сами очевидно не поради мързел да са оставени в мизерията.
11
0
 
5
 
! Отговори
Станиславски преди 7 години
Хубаво е да вземат медали. Още по-хубаво е, ако тези постижения не са самоцелни, а имат дълготрайна полза. Когато музиканти се явяват на конкурси, това е трамплин за кариерата им в бъдеще - виждат ги, ангажират ги за работа. Подобно е и при медали при науките. Не виждам причини спортистите да са привилегировани. След медалите да се организират в танцови или по-комплексни шоу трупи и да си изкарват хляба до пенсия. Професионалният спорт е паразитен в този си вид, откъдето и да се погледне.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много захаросана работа. Кой иска да ги гледа, аз отивам на Герена, поне може да зяеш на воля час и половина, да разпускаш.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да изкарат някой лев и те ))
8
4
 
4
 
! Отговори
чоека преди 7 години
Бенефиси 300 години подред да правят, да видим те или залата ще издържат.
7
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей не се наядоха с парите от "златния медал" , нали за такъв им е премията, не се наядоха от пенсиите си от по над 1000 лв, сега ще почнат и от спектакли да ядат. Ужасна история. Ай сиктир от тия кифли вече
6
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами не, просто има твърде много хора, които искат да ги видят. Завиждате ли? :)
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не станат като Скорпиънс само, дето преди 15 години им беше първото прощално турне, а миналата година четвъртото!
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще чуете първа плоча от цикъла 100 прощални плочи!
3
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой разследва ли защо гимнастичката се метна от терасата?Лечението й струва на данъкоплатеца над 100 хиляди лева.
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде стига, досадни ставате!
1
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Десетилетия ще ги преследва този кървав медал и ще се изтипосват по спектакли .Това си е направо жалко .