Бивш съотборник на Бербо: Луксозен играч, тичах и за него!

Българинът бил по-лежерен, но печелил мачовете
Обновена: 14 дек 2016 11:55 | 14 дек 2016 11:52,
22
Бивш съотборник на Бербо: Луксозен играч, тичах и за него!
Снимка: Reuters, архив

Джърмейн Дженас, който беше съотборник на Димитър Бербатов в Тотнъм, се върна с умиление за времето, когато двамата носеха белия екип.

В интервю за Би Би Си той си спомни със смях за българина. Бившият английски национал разкри, че му се е налагало да тича повече заради по-лежерния стил на игра от Бербо, но е бил наясно с това и е нямал нищо против заради качествата на благоевградчанина.

Той обаче го правил, защото знаел, че Бербатов може да спечели мачове. "Дори веднъж му го казах в лицето. Казах му: "Човече, ще тичам и заради теб, защото ти можеш да ни спечелиш трофей или голям мач." И той го направи за нас. Точно по този начин аз разбирам да имаш в състава си луксозен играч, какъвто беше той", сподели Дженас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
8
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Посредствен житен бегач далеч от нивото на великия Бербатов - не умее нито да маневрира прецизно по терена, нито да заема позиция, нито да наблюдава внимателно играта и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. Също няма лидерски качества - при неточно подадена топка тича да я гони вместо да посочи допуснатите грешки на съотборниците.
9
2
 
7
 
! Отговори
ГонЗО преди 7 години
А аз играх в световнонеизвестния ,,Рен,,...
8
2
 
13
 
! Отговори
dp преди 7 години
Ами и този коментар на Джинас е доста точно попадение, като повечето му. Виждам го често да коментира, между полувремената или "match of the day" или и двете, не помня баш, но коментарите му са ОК.Като футболист беше също ОК, помня го в Нюкасъл като хлапе още, играеше прекрасно.
7
6
 
26
 
! Отговори
владо преди 7 години
Незнам какъв е, но стана гол майстор на първенството им. Има си хора за всичко.
6
10
 
10
 
! Отговори
Джърмейн Дженас преди 7 години
До БербатовПустиняк, дека си бе. Я отка сам туа у КПР (кюстендилска плодова ракия) се сам контузен, глеам и ти не играш никде па да се мандръсаме у некоа кръчма я и ти с некоа парцуца. Ти у Банско ле си?
5
27
 
8
 
! Отговори
.. преди 7 години
Този търтей, трябваше да се оттегли навреме, докато все още беше на върха и започна да пропада.Така оттеглянето щеше да бъде значително по-достойно, а със сигурност и възможностите за развитие в по-различна посока повече.А той, лаком г***з, ненаял се, само и само да изсмука още няколко стотин хиляди евро, лежащ на стара слава, просто спечели непреиязън, а и омраза.
4
17
 
25
 
! Отговори
Бербатов преди 7 години
Много моля аматьори да не ме коментират !
3
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми това е лошото да си футболист, а и общо взето какъвто и да било спортист - играеш активно няколко години и към 30 трябва да се пенсионираш и да разчиташ на каквото си спечелил. Друг вариант е да почнеш да се излагаш като щърбата кама.
2
20
 
65
 
! Отговори
555 преди 7 години
Гениален футболист е Бербатов
1
57
 
18
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Поне дано е връщал услугите в съблекалнята, мис малка Барби...