Ананиева била в болница, така решила да спре с гимнастиката

Никога не съм крила любовта си към Илиана Раева, сподели тя
18 дек 2016 13:01,
18
Ананиева била в болница, така решила да спре с гимнастиката
Снимка: Булфото, архив

Миналата седмица се наложи да остана в болница три дни и затова взех това решение. Това сподели Ина Ананиева, която преди два дни оповести решението си да се оттегли от поста на треньор в националния ансамбъл по художествена гимастика, пред Нова тв.

Още по темата

"Прекаленият стрес и преумората са факторите, които ме накараха да спра да работя на тези обороти", обясни тя.

Ина Ананиева смята, че изминалата 2016 година е била най-трудната й в професионално отношение, а за най-успешна приема 2014 година, когато момичетата от ансамбъла се върнаха от Измир със световната титла.

"Никога не съм крила любовта си и добрите си чувства към Илиана Раева. Аз винаги съм работила в спокойна среда. Получавала съм страхотно разбиране", подчерта Ананиева.

"Илиана е част е от моето семейство и аз винаги съм се чувствала част от нейното. Ние имаме дълбока връзка. Онзи ден, когато ѝ казах, че съм решила да спра, тя ми каза, че няма да е същото без мен. Каза ми неща, които не беше изричала в годините. Сподели ми, че ако е знаела по-рано, бенефисът щял да протече по различен начин и ми каза: "Ще видиш какво ще направя за теб на Световната купа догодина", разказа Ананиева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАРЯЗАЛА Е СЕКСА ЛИЧИ СИ СПОРЕД МЕН ПОВЕЧЕ СЕКС И ВСИЧКО ЩЕ И МИНЕ
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много изкуствена прическа в стар стил.
10
3
 
4
 
! Отговори
убийци преди 7 години
колкото и да мажете и да лъжете, хората ви разбраха. готови на всичко кариеристки от най-долна порода. След като са тормозили цял живот едно дете за да изпълни техните болни амбиций, и след като са стигнали на финалната права на тези амбиции , отнемат на детето възможността за олимпиада , за да сложат чичовото , тъй като имат да си връщат услуги. Каквото и добро да сте направили през живота си, го заринахте с ла.*** с този случай. Убийци гответе се за пъкъла !!!
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая винаги ми е била много смешна с прическата си тип труженичка от Южната дъга.
8
2
 
13
 
! Отговори
пери преди 7 години
"Любовта" си или "обичта" си не е крила? За щастие на български има съществена разлика между двете и е хубаво да използваме правилната дума. Щото иначе може да се извадят грешни изводи.
7
4
 
6
 
! Отговори
Милена преди 7 години
Вярно. Не всеки би издържал на капризите на Раева.Има голяма криза в отношенията им,и то ме от вчера.И е съвсем ясно, кой е виновен за това.
6
5
 
21
 
! Отговори
Психолог преди 7 години
Няма по отявлен спорт от худ.гимнастика , където всичко е ....изкуствено.То сълзи, то сополи, и...накрая нищо.Бързо заметоха случая с литналото през балкона девойче.Десетки хиляди левове за лечение , а сега се търси компенсация от планинара.Що я няма прокурата в този случай? Може и да бъркам , но всички са лицемерки...големи.
5
13
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
праат место за баба нешка, зер комунясите "идват"
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпросната Бетина не е критерий за нищо - грубо подобие на жена!Само ще кажа, че резултати няма, когато в колективния спорт няма разбирателство.Аз съм човек, който не гледа челно-бяло и смятам, че е право на всеки да вземе лично свое решение, без да го споделя с нас.Всички сме хора, но не всички сме на показ.Вярвам в доброто и в това, че хубавото не може да се отрече - то стърчи!
3
3
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Преди време Бетина Жотева ли, Чампоева ли, каза, че това си е секта(за гимнастиката). И май си е права жената. "огън от любов, най-щастливия пожар"
2
2
 
7
 
! Отговори
карина преди 7 години
да се чете не гимназия, а гимнастика
1
4
 
32
 
! Отговори
карина преди 7 години
Малко се прекалява с тази тема за художествената гимназия. Всеки се обяснява в любов и после напуска. От любов ли? Ясно, че там има криза в отношенията.