Сочно: Рускини и американки сред най-секси спортистките на 2016

И малка България има с какво да се гордее
Обновена: 2 яну 2017 06:50 | 1 яну 2017 21:40, Александър Попов
3
Сочно: Рускини и американки сред най-секси спортистките на 2016
Дария Клишина

Купите и медалите са най-важни в спорта, но далеч не са всичко. Особено в женския. През изминалата година много атлетки, гимнастички, плувкини и тенисистки показаха прелести като компенсация за слабите си резултати. Някои от тях спечелиха и медали, но рядко най-красивите са и най-добрите.

"България Днес" представя някои от най-сексапилните спортистки, които спечелиха слава на състезанията и извън тях. Сред тях по обясними причини липсват щангистки и боркини, но се надяваме в бъдеше и сред тях да се пръкнат красавици.

Дария Клишина

Русото изкушение Дария Клишина бе единствената руска атлетка на олимпиадата в Рио. Не се представи особено добре в скока на дължина, но украси със славянска красота бразилската столица. В края на есента стопли мъжките сърца със снимка, на която показа сочното си дупе.

Алекс Морган

Американската футболистка Алекс Морган е обявявана за най-красивата спортистка отвъд океана. Тя е добра и с топка в краката, но предпочитаме да се наслаждаваме на разголените й снимки извън терена. За радост тя направи няколко секси фотосесии през тази година.

Мишел Дженек

Мишел Дженек няма особени успехи в бягането с препятствия, но не може да бъде прескочена в една класация за секси спортистки. Австралийката заработва допълнително и като модел, което не е изненадващо на фона на дългите й крака и перфектно тренираното тяло.

Цвети Найденова

Златното момиче Цветелина Найденова е една от най-големите красавици в ансамбъла по художествена гимнастика. След като спечели бронзовия медал в Рио и се "пенсионира", Цвети се отдаде на екзотични пътешествия с любимия мъж. Тя захвърли трикото и показа секси фигура по бански на баровска яхта.

Вижте всички красавици в Gol.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък нашите гимнастички са и най-хвърковати.