Кафу спряган за Лацио, "орлите" трябва да извадят ?10 млн.

Клаудио Лотито ще води преговорите за звездата на Лудогорец
3
Кафу спряган за Лацио, "орлите" трябва да извадят ?10 млн.
Снимка: Булфото

Президентът на Лацио Клаудио Лотито ще преговаря лично за привличането на звездата на Лудогорец Джонатан Кафу, пише Tuttosport.

Според изданието българският хегемон е непреклонен в искането си да получи минимум 10 милиона евро за бразилския техничар, който направи фурор с представянето си в Шампионска лига.

"Орлите" искат да купят Кафу още през зимния трансферен прозорец, а в преговорите на Лотито ще помага и спортният директор Игли Таре.

Лацио обаче има сериозна конкуренция за подписа на нападателя, защото вчера се появиха информации, че Евертън е готов да плати 10 млн. евро, за да разполага с Кафу. "Карамелите" имат спешна нужда от нов атакуващ футболист заради трайната контузия на Яник Боласие.

Името на 25-годишния ас на Лудогорец е свързвано още с куп отбори от големите европейски първенства, сред които Лестър, Съндърланд, Шалке, Сент Етиен и др.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Кафу в момента е най-добрият футболист в Българската А група. Спокойно може да играе в някое от топ първенствата. Английската Висша лига или Италианската Сериа А.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво му е уникалното след като трети път е в Европа и това му е първото застояване?
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да го вземат, няма да сбъркат. Кафу е уникален футболист.