Христо Бонев се подобрява, вече го раздвижват

Животът на футболната легенда вече не е в опасност
17 яну 2017 19:15, Красимир Ангелов
10
Христо Бонев се подобрява, вече го раздвижват
Снимка: Булфото

Състоянието на футболната легенда Христо Бонев- Зума е стабилно, като вече са започнали процедури по раздвижването му, съобщава "24 часа", като се позовава на информация от УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

Още по темата

Проф. Генчо Начев, който в неделя оперира легендарния футболист и му сложи два байпаса, е препоръчал пациентът да бъде вдигнат от леглото и изправен на крака.

И административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов е чул добрите новини около състоянието на почетния президент на клуба.

"Всичко върви идеално, дори нещата се подобряват по-бързо от очакваното", каза дългогодишният международен рефер.

Той помоли фенове и близки да не звънят на Зума, тъй като телефоните му не са у него, а в съпругата му. "Нека не я безпокоят, като се оправи той, ще ни известят", настоя Узунов.

Според лекарите състоянието на Зума е стабилно, но все още е рано да се правят дългосрочни прогнози. Вече нямало опасност за живота му, но след претърпяната тежка операция, възстановителният период е бавен.

Бонев навършва 70 години на 3 февруари, но е сигурно, че замисляното голямо тържество за юбилея му няма да се състои на самия празник заради здравословното му състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Васкоай у лево с прехваления гунди- куп по- добри сме имали
3
0
 
7
 
! Отговори
борис преди 7 години
В младежките си години, ходех от време на време на футболни мачове .Помня всички големи БГ футболисти от времето на И.Колев,Т.Диев,Гунди,Якимов,Пенев.Но най-голям от онези поколения беше Бонев, класа над всички останали.Невероятен талант, най-големия артист на БГ футболната сцена. Ако на млади години го бяха пуснали в чужбина, щеше да се нареди до най-големите световни звезди.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Потърсете в нета за ВМI (Body Mass Index), претеглете се, изчислете индекса си и вижте в таблицитие колко килограма трябва да свалите. За сравнение, отиващият си президент на САЩ Обама има иеално тяло от здравословна гледна точка, а вие преценете как стоят Бонев, Пъпеша, и Трифон Иванов. Мерете си редовно кръвното налягане, а след 40 намалете драстично алкохола и цигарите. Толкова за сърдечно съдовите заболявания. Да, и като последно се опитвайте да контролирате стреса.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краси (Ангелов), разликата във възрастта би трябвало да ти подскаже (а и доброто възпитание (!?), че Христо Бонев е "Зума" за тези, които СМЕ от неговото поколение. Някак си не подхожда публично да наричаш солиден човек с прякор.