Жалко! Феноменален Григор изпусна Надал и финал след петсетова драма

Нашето момче показа изумителен тенис срещу Матадора, но късметът не бе с него
Обновена: 27 яну 2017 15:53 | 27 яну 2017 15:49, Веселин Коларов
455
Жалко! Феноменален Григор изпусна Надал и финал след петсетова драма
Снимка: Reuters

Григор Димитров докосна финала на Откритото първенство на Австралия, след като изпусна Рафаел Надал в 1/2-финална драма. 

Хасковлията загуби с 3:6, 7:5, 6:7(5), 7:6(4), 4:6. Това бе осма победа за испанеца над нашето момче. 

Въпреки, че загуби мача Григор показа изумителен тенис и с играта си демонстрира, че вече може да очакваме, че ще бъде сред топ тенисистите в тура.

Григор остави сърцето си на корта и накара целия български народ да се гордее с него. Той имаше два скрити мачбола в петия сет, но за съжаление не успя да ги реализира. 

Срещата между двамата продължи близо 5 часа, а българинът игра спиращ дъха тенис.

Финалният мач ще бъде голямата класика между Рафа и Роджър Федерер.

Подробности от мача четете в Gol.bg тук!

Вижте галерия от мача тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
2
 
0
 
! Отговори
тенис фен преди 7 години
К****която падна в платен мач. Не го гледайте повече. Лош пример.
329
0
 
0
 
! Отговори
Nedko преди 7 години
Pojelam na Grigor hubav weekend! A setne napred i nagore pak na rabota!Na 3 mart imame obstonationalna bg bezsrochna stachka sreshtu robovladelskia zakon za minimalnata rabotna zaplata v rbg ot 230 euro za 1 mesec! Iskame europeiski zaplati v europeiska Bulgaria! Grigore, s nas li si?!
328
1
 
8
 
! Отговори
Тони преди 7 години
Григор трябваше да рискува и играе''ва банк''за всяка точка в последните 3 гейма , и може би щеше да спечели мача. Но като цяло много добре игра, и показа добра психика. Трябват му още 1-2 полуфинала и ще бъде на финал, и може би и титла скоро. Така както стана и с Мъри, вечният втори на няколко финала от големия шлем, докато през 2012 на US open взе титлата, и си повярва, че може да бие на финал, и след това стана олимпмийски, и още 2 титли от Уимбълдън взе.
327
3
 
13
 
! Отговори
Ana Kournikova преди 7 години
Григор направи предостатъчно за себе си. Има страхотна кариера , уважаван е от всички капацитети в тениса. Ако спечели титли ще е да прослави България ,но ще му струва много труд и лишения. Затова Българи ,гордейте се с него, молете се да е жив и здрав и да продължава да се труди и пращайте на ***×а им майчина бесовете които се гъбаркат с него. А.К.
326
4
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Липсата на кака Никол му се отразява добре. Откак не се е мяркал с нея задобря на корта.
325
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер ми е смешно, как някои хора неуморно пишат с мисията да ни убедят, че "трябва" да мразим Григор! И след толкова време, ние глупците все още не можем да прогледнем, явно нямаме тяхното пръфаунд знание... Все по-трудно ще става за тези хора и занапред. Не щем да ги слушаме и това е :) Те няма да спрат да пишат, но драсканиците им, изглеждат все по-нелепо и в един момент, никой няма да им се връзва повече. Тогава(!), те ще обърнат плочата! Ех, живот
324
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, така да ме е яд...направо не мога място да си намеря от 6 часа. На една точка беше Гришо от скрит мачбол в 8-я гейм на 5-я сет. За финала к'во да кажа освен че Роджър ще се спече отново срещу Надал и мача ще е протоколен за испанеца. Честита титла на Надал. Заслужи си я.
323
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Феноменалният ще гледа финала - той винаги така прави. Феноменално!
322
2
 
8
 
! Отговори
Костов преди 7 години
До Анонимен 360 - Що не вземеш и ти да стигнеш до полуфинал на мач дори от АТР веригата, пък тогава се фукай - да знаеш ще бъда твой доживотен фен!!!
321
1
 
3
 
! Отговори
Костов преди 7 години
До Веселин Узунов Нека на теб двойно и тройно да ти се връща това, което пожелаваш на другите (в случая на Григор Димитров)!
320
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борис Бекер: Вече съм най-големият фен на Григор Димитров...Матс Виландер: Григор бе просто впечатляващ...Джон Макенроу: След такъв мач, съм късметлия, че ме наричат тенисист...Пък вие си чешете езиците и си нареждайте едни и същи
319
3
 
22
 
! Отговори
user преди 7 години
Много добра игра на Григор, не гледам тенис и не съм разбирач, но това, което показа е професионализъм. Тепърва ще се говори за него. Браво!
318
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, отворих сега "ел мундо" да видя как се радват испанците на матадора, и гледам колко много позитивни коментари за Григор. Всеки втори коментар хвали нашето момче. А тук каква наприятна воня се е разнесла от анти мнения..Хора са испанците, приятни усмихнати и много хора, кеф да ти е да живееш сред тях...
317
3
 
6
 
! Отговори
Троя до В.Узунов преди 7 години
Веско, "приятелю"!Пак ли си на "твърдо",или това еперманентното ти състояние ?Чувал ли си поговорката "Вола рие,на гърба му пада." Да се не окажеш след време в количка с придружител!
316
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Не народ, а... 363Няма как *** селски бек да си дава сметка че говори за талант по ........превърли-топка.Толкова сте зле провинциалистите че да ти се изплюе човек на главата не си струва.
315
8
 
8
 
! Отговори
Герджиков преди 7 години
Мача на Григор димитор ще се отработва другата събота. Това е 1вото решение на служебното правителство
314
8
 
11
 
! Отговори
0 преди 7 години
До Анонимен 345Няма спор, че е на светлинни години от мен - вечно губи. А аз имам успехи в работата си - не винаги, но имам Да,но си световно неизвестен и няма как да ти се радваме на успехите
313
0
 
7
 
! Отговори
реален преди 7 години
това беще просто един полуфинал ... нядаваме се не последен
312
0
 
2
 
! Отговори
Ние преди 7 години
Искаме още съвети :)
311
7
 
22
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До АнонименСтига злоба и непоискани съвети! Григор игра превъзходно! Другото са празни приказки!!!