Домусчиев не припознава: Това на "Армията" не е ЦСКА!

Босът на Лудогорец се надява и други БГ отбори да играят в Европа
30 яну 2017 08:24,
23
Домусчиев не припознава: Това на "Армията" не е ЦСКА!
Снимка: архив, Bulphoto

"Този отбор не го признавам за ЦСКА. Аз като цесекар не мога да призная отбор от Ловеч за ЦСКА - Ловеч-Етрополе за ЦСКА. Няма как да стане." Това коментира собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев пред БНТ. Той сподели още, че се надява нивото на футбола у нас да се вдигне чрез новия формат и всички изисквания, които бяха въведени.
 
"Една лястовичка пролет не прави. За съжаление, много е важно, дори и ние да не играем в Шампионска лига, да има други отбори, които да могат да представят достойно България и да трупат точки в актива на България. Надявам се, че новото начало, което се даде с новия формат на първенството, с всички изисквания - за терени, осветление, условия - ще даде резултат", каза Домусчиев.
 
"Не винаги парите играят във футбола. Виждате, че имаме трудности да победим Локомотив, паднахме от Левски, имахме трудности с ЦСКА тире София, така че това е бъдещето. Дунав също е интересен отбор, видяхте какъв мач изиграхме с тях - с много голове, обрати и т.н. Това е бъдещето", допълни собственикът на "орлите".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е. ЦСКА не е това което беше, но друг е проблема на делиорманеца. Възможно е този ЦСКА все някога да стане шампион и да играе в ШЛ, но е невъзжоно Лудогорец да има толкова много привърженици и такава всенародна обич. Едно е ясно идеята ЦСКА ще пребъде, а футболният отбора на Разград рано или късно ще се върне на мястото си в окръжните групи.
16
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А днешна България дали е наследник на Първата и Втората българска държава? Историята на Първата и Втората българска държави, наша ли е? А, Домусе?Никой не може да ни вземе историята, защото тя е наша, на българите. Същото е с историята на ЦСКА, тя е на публиката на ЦСКА. Мачовете на ЦСКА бяха най-посетени миналия полусезон. Публиката си признава историята. А дали Гелосания или някакви подуенски наркамани са съгласни с това, на никой не му дреме.
15
0
 
12
 
! Отговори
naco преди 7 години
Да,точно така,Литекс НЕ е ЦСКА! ЦСКА бе ФАЛИРАН на 09.09.2016г. от ЧОРБАДЖИЯТА,"бизнесмена",другарят Гриша Ганчев,подкрепян от ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ с председатели другарите Кралев и Борисов!? НАДЯВАМЕ се дори и късно,но ОБЕЩАНОТО ни РОВЕНЕ да РАЗКРИЕ това!!!
14
1
 
8
 
! Отговори
Синият по-ГОЛЯМ преди 7 години
Зад ЧеГоБараСестро, честно искрено съжалявам че няма дерби и че нямате отбор, но за съжаление това е реалността, с която и ние и вие трябва да се примирим. А за Левски - дано не сте прав. В крайна сметка отборът на народа винаги е бил само един / вкл по статистика на УЕФА / :).Колкото до Киро, той не развива български футболисти и следователно неговият проект не помага особено на българския футбол. За съжаление отборите с българи са "чалга клубове" за евтини и напудрени жени...
13
9
 
5
 
! Отговори
Ганчо Гришев преди 7 години
Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка ***! Каква мила и комплексирана родна картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесва Много се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасилДобре, че е делиорманската мисъл, та да се възроди футбола, бизнеса и интелекта на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити - чрез съдии или футболен съюз, чрез играчи или ръководства
12
9
 
6
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Домус ага, очевидно, освен , че произвежда и консумира собствената си продукция. Толкова самовлюбен човек не съм виждал през живота си. Щом този нахалник не харесва ЦСКА това означава, че това е истинския ЦСКА. Като фен на отбора не смятам, че олигоф*рени като него трябва да дават мнения, както и аз не обсъждам жалкия му отбор, който ще изчезне в момента в който ДАНС нахлуе в заводите му.
11
7
 
10
 
! Отговори
Чегевара преди 7 години
Сините приятелки да не се радват много ,а да обяснят как и кой ще погаси 25 млн задължения .Защото все повече и при тях замирисва на синдик и припознаване .
10
7
 
7
 
! Отговори
12 преди 7 години
До хехе,червено грухтящо животно,що е то,този същия ццка-литекс,ви разпра зад,,,,ни...ци..те с 8;0 помниш ли,или не ти се помни.
9
20
 
8
 
! Отговори
хехе преди 7 години
ЦСКА е отбора който феновете потдържат и припознават като ЦСКА.В таблицата има отбот ЦСКА .....феновете го потдържат ....значи е ЦСКА! а докато бие Гов..ед..а.та е ЦСКА !
8
23
 
13
 
! Отговори
88 преди 7 години
Щом на Свинаров му е криво, значи Гришата е на прав път. Яко му е бръкнал в гъza. Каквото и да прави с Лудогорец, това си е фирмено тимче и изчезвяането на агата ще означава изчезване на отборчето. Все пак тази игра е за зрителите, а такива там липсват. Само ЦСКА!
7
7
 
0
 
! Отговори
чакалът на НСР преди 7 години
в мрака на нощта, не те познах.
6
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агата май не си е изял кренвирша тази сутрин!
5
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами и ние не припознаваме фармацията за национална кауза и не ядем кренвирши !
4
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Na Domusa mnenieto ne e merodavno. Da si gleda otbora i da ne dava akyl!
3
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май Домусага го е яд, че не можа да прилапа ЦСКА...А и ''Амфетамин'' Разград, който олигарха създаде, не е автентичния клуб на града
2
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами вземи автентичния ЦСКА и да го припознаем всички, вместо да се занимаваш с кренвиршите!
1
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много точно се изказа Домуса - цееска "тире" София.