Смях: Кафу си остава в Разград, никой не даде ?10 млн.

Лестър, Брайтън, Стоик Сити, Лацио, Лион даваха "едва" по 6 млн.
1 фев 2017 08:42,
49
Смях: Кафу си остава в Разград, никой не даде ?10 млн.
Снимка: Булфото, архив

Звездата на Лудогорец Кафу ще продължи да е играч на разградчани и през пролетта. Това стана ясно, след като не се стигна до негов трансфер в Англия, от където имаше оферти.

Според "Dailystar" Лестър, Брайтън и Стоук Сити са били готови да вземат Кафу, но най-много срещу 6 000 000 евро, докато Кирил Домусчиев иска твърдо 10 000 000 за перлата си.

Това автоматично е отказало англичаните от сделка и така Кафу ще продължи да рита по родните терени. През последните дни се появиха информации, че Лацио и Лион също са депозирали оферти за Кафу, но и те са предлагали подобни суми.

Както е известно, 25-годишният Кафу се присъедини към Лудогорец през 2015-а година от Сау Пауло и направи отлични мачове за тима в тазгодишното издание на Шампионската лига.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, голям "смях, няма що. Само че ако имаше още 3-4 отбора като Лудогорец, сега първенството ни определено нямаше да е толкова СМЕШНО. Ако питате мен не Лудогорец, а първенството ни е смешно, точно защото който отбор (освен Лудите) ако види дори и 5% от тази трансферна сума, не ще го продаде, ами ще си бие г-за у тавана от радост. А това за днешните пазарни условия в Европа са смешни цифри, да не говорим за Китай.Освен това зимата се избягват ключови трансфери, ама от къде да знае Марийка.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва е като оферта за черен голф двойка двувратка,с калобрани турбо и тонирани стопове за 5500 лева.
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи всеки, който не продаде при първата оферта от умопомрачителните за бг стандарти 100 хил евра като "големите грандове" от София, веднага става смешен. Те такава оферта не са и сънували. Г-жо Нестерова, не знам дали не сте била освободена от физ. възпитание, но икономиката ви куца определено. Според Вас ако някой ми предложи 6 млн евро и аз откажа, това какво означава? Че не съм заритал за 6 млн евро и не продавам на всяка цена. Т.е. че съм финансово стабилен и искам да градя отбор.
21
1
 
8
 
! Отговори
Боко преди 7 години
Hестерова пише вече статия и за Бербатов,че и там да се"посмеем". Скоро ще я публикуват!
20
7
 
2
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Интересно с какъв стимул ще играе пролетта в родната действителност. Най-вероятно ще манкира, цената му ще падне и Домус ага ще вземе не повече от 3 млн.
19
4
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
imali belgari tolkova dasruvat
18
1
 
21
 
! Отговори
Emil преди 7 години
Ако беше в португалски,белгийски или холандски,отбор не 10 ами за 20 щяха да се излъжат и при бъдеща продажба щяха още 10-20% да дадат.Свикнали са от изтока на кило да купуват.Добре прави Домусчиев Той с тези футболисти вече изкара 35 милиона евра
17
1
 
26
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
И кое е смешното? Че искат прилична цифра, а не продават на първия срещнат ли? Тази авторка за пореден път я фащам да пише глупости на спортни теми.
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво му намирате за смешно???На мен пък ми е по-смешно,че най-вероятно сте пристанали в Сф от прованса да си пишете глупостите тук!Сега може да направите една статистика,през колко години се намира някой да предложи над 1 млн евро за футболист от нашето първенство.Да не говорим за сума над 5.Но нп нали трябва нещо да се драскоти и заплатката да тИче.......
15
1
 
9
 
! Отговори
глупко преди 7 години
абе редакцииката що триете бе м.ам.и.цата ви платена кофти ли е да ви кажат
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смях. Хлаба си остана в магазина. Аз, жената, детето не дадохме 1 лв. Бяхме склонни да го купим за 60ст.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както и да я погледна тази новина, нищо смешно не намирам.
12
8
 
5
 
! Отговори
conservator преди 7 години
Лудогорец трябва да вземе Береботов. С неговия опит може да стигнат и до полуфинал в Лига Европа.
11
3
 
11
 
! Отговори
conservator преди 7 години
Само за няколко мача в Лига Европа (които ще има) той ще изкара поне 3 млн. и на лято съвсем спокойно ще го продадат за 8 млн. Хем предно класиране, хем пари :)
10
6
 
10
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Домус ага, вдигни летвата по-високо летвата. Не се излагай с тези 10 млн.
9
14
 
10
 
! Отговори
домус ага преди 7 години
Домус ага е лаком гг.ъъъъз.
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това само може да ни радва
7
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое беше смешното само не разбрах. Целта на Лудогорец не е да продава всичките си играчи на всяка цена, както всички останали "грандове".
6
12
 
41
 
! Отговори
Лудогорец арена преди 7 години
Какъв смях!? Смях само в злобното ви и завистливо лице. Щом Лудогорец отказва 9 лимона паунда сами се замислете за какво иде реч. Ако бяха Литекс или Левски, на момента щяха да припкат да се унижават и кланят за някой и друг долар. И ми се пише национална медиа. Живуркат си там в измислената столица и се вземат за богопомазани. Пффф...
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадно е, когато си свикнал, че са акула, някакви международни такива да.ти извиват яко ръцете.

Спонсорирани публикации