Трепни, Лудогорец! Божигол пред завръщане на Герена

Валери Божинов вече разговарял с Топузаков и Боримиров
10 фев 2017 08:02,
33
Трепни, Лудогорец! Божигол пред завръщане на Герена
Снимка: архив, Bulphoto

Валери Божинов иска да се завърна в Левски до края на сезона. Според "България днес", нападател вече е разговарял с Елин Топузаков и Даниел Боримиров по темата.

Двамата вече дори бяха възпети в поредния артистичен епизода на Божинката от Белград. Надеждите му са, че ще се сетят за него и ще се смилят над кариерата му.

Божигол се оказа нежелан в сегашния си отбор "Партизан" и докато другите футболисти са на подготовка, той припява в Белград и си пуска клипчета в социалните мрежи. Ръководството на Партизан е в патова ситуация заради българския си нападател. Сръбският клуб желае да го продаде, защото договорът му изтича през лятото. Божинов обаче отказал няколко оферти. "Разговаряме с няколко клуба, но Божинов досега отхвърли предложенията. Ще видим какъв ще е статусът му, когато се върнем в Белград", коментира спортният директор на сръбския гранд Мило Вазура.

Той призна, че Валери самоволно е отишъл на преговори в Швейцария. "Валери Божинов своеволно отиде на преговори в Швейцария и не се върна до заминаването за Кипър", каза още директорът. Според информации в сръбски медии "гробарите" искат за нашия 300 000 евро.

Самият Божинов имал намерение да направи друго предложение на Партизан, а именно раздяла по взаимно съгласие. Така или иначе той ще си тръгне без пари през лятото, но ще трябва да му се плащат заплатите дотогава.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
Лутъна преди 7 години
Стига празнежи! Елате и си направете отбор в Managerleague и влезте в Българската лига. Това е най-добрата on-line футболна мениджърска игра стратегия, симулация на национални футболни първенства, купи на страните и евротурнири. В Първа Българска дивизия ви чакат грандовете Ветрен Юнайтед, ФК Джебел, Дондуково, Маниш Даскалово, ЦСКА Люлин, Нафтадон Бургас, Тропанчо, Доростол, Левски България, Големите Топки и други. --------- managerleague/index.pl?ref=968405
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я, да ви питам вие левскарите защо сте такива агресивни фенове . Където и да отидете правите побоища , изключително прости парчета ...не знам кога полицията ще ви прибере до един . Заради такива гамени като вас вече не съм от Левски,а беше любимия ми отбор като дете . Сега е опасно да отведа детето си на мач сред такива *** .
25
3
 
3
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Скривайте го това създание вече, аман!
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ставриСтаври, подскажи ако иронизираш. Иначе резултата е недоумение и +/- произволно.
23
11
 
2
 
! Отговори
Радостина преди 7 години
Хайде връщай се тигре! Ти си най-големият! Не обръщай внимание на злобарите, нормално е да ти завиждат - имаш пари, коли и излъчване на истински мъж и победител! Ще те чакам на стадиона при триумфалното ти завръщане! Обичам те! Искам да си само мой!
22
3
 
8
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Тоя да ходи в цирка там му е мястото
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се завърне при Алисия наи добре
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно мие родния ни футбол сега на кои канал щее на мтел спорт 1,или на диема спорт аиде даите обеснение сред зима да ни накарате да сменяме оператора зарад два канала нема да стане
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
този тип манчестър сити една година го лекуваха и не игра и след това го изгониха.. или той мира няма с далаверите си.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чеше си ухото НЕ чува
17
2
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Тази дрипа е апокалипстичен дървеняк !!В Левски може,но хигиенист !Моля Ви,господа Управници на клуба ,НЕ НИ ГОНЕТЕ ОТ СТАДИОНА !!!
16
3
 
6
 
! Отговори
Нали преди 7 години
уж някъде по Гърция щеше да ходи?Какво стана?
15
6
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Като е генерал да върви на Армиятя.
14
2
 
17
 
! Отговори
нософ преди 7 години
Едно не ми харесва на снимката. Вместо пръст трябваше да ползва ключ от колата си.
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя дебелия да ходи да се бори , за футбол не става
12
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, неееее! Не я искам тая балерина в любимия си отбор!!!
11
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самото олицетвориние на българския футбол!
10
2
 
24
 
! Отговори
Дървото Божинов преди 7 години
цяла България трепереше при последния път, когато това дърво игра в Левски..ама от смях:))) прякори имат истинските играчи,а не смешки като тоя некадърник
9
3
 
19
 
! Отговори
Кантарът преди 7 години
Колко кила е Божинката? Той не е дебел :)
8
3
 
44
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Божинов може да бъде полезен на Левски с умението си да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава отблизо играта и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. Също има отлична алкохолна подготовка и владее на висота всички важни финтове по масите в чалготеките и би помогнал на останалите футболисти да се усъвършенстват в тези направления. В бъдеще би бил добър треньор особено за юношеска школа - да помогне на младите футболисти да се развиват в чалготеките.

Спонсорирани публикации