Мария, майката на Гришо: Да гледаш сина си – невероятно!

Тенисистът бил патриот по душа и сърце, обичал България
13 фев 2017 10:40,
26
Мария, майката на Гришо: Да гледаш сина си – невероятно!
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Да бъдеш на корта и да гледаш как сина ти играе – това е невероятно. Така описва емоцията Мария Димитрова, майка на Григор Димитров, който вчера спечели тенис турнира в София.

"Усещането е, че той играе, и той играе невероятен тенис. Това за мен е най-голямото удоволствие", допълва тя пред Нова тв.

Още по темата

По думите й синът й е патриот по душа и сърце и обича България. А усещането да победи именно в България е прекрасно.

"За мен гордостта е, че цяла България се радва за Григор и оценява неговите качества. Важен е екипът, семейството и хората около него. Както и цяла България. Те са особено важни", добавя Мария.

"Вълнуваме се много по време на мачовете, но не трябва да го показваме. Трябва да сме много стабилни, защото малко или много нещата от корта се следят", добавя още гордата майка на Григор Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Коловоз преди 7 години
до 19:Всеки сам си избира професията. Такова нещо като той работи професия, която генерира повече приходи, са само оправдания. Всичко е воля и преследване на целите.
22
9
 
2
 
! Отговори
42 преди 7 години
Голям патриот.Даже и нашенка не можа да си вземе.
21
0
 
1
 
! Отговори
42 преди 7 години
До 19И на теб явно ти харесва свят, в който спортисти са по- тачени от много по-умни и градивни хора с по-сиви и дори скучни професии, но по-полезни за хората.Но то си е до акъл...
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на тези родители, отгледали такъв син!Гордейте се! Заслужавате го!
19
1
 
33
 
! Отговори
блъско преди 7 години
Много ме напуши на смях ,как знайни и незнайни личности дават оценка на един успял с труд човек и то БЪЛГАРИН.Доколкото знам той се занимава с тенис и почти не живее в България ,а разни люде му се смеят за това как говори български.Съветвам на всички такива всезнайковци да посетят търговишките.разградските,кърджалийските села и да видят хора които НИКОГА НЕ СА НАПУСКАЛИ страната как говорят български.....Тогава да умуват,кой как говори.
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние всички българи тука сме яко патриоти на маса, особено след няколкото питиета вечер! Тогава ставаме страшни патриоти! Не знам какво трябва да направи момчето, за да доказва че е патриот, а и не знам защо изобщо трябва да доказва и на кого. Аман!
17
1
 
24
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ТИ преди 7 години
До 11-отговорил с коментар "до 9" : Преди да дадеш "компетентнен" коментар за тези, дето от 10 години не са се връщали в България пък си говорели правилно се запознай с биографията на този, когото критикуваш. От 15-годишен този младеж тренира и живее постоянно в странство, отпреди това е постоянно по турнири в чужбина. Т.е и него го е нямало последните 10г., с разликата, че когато е напуснал страната е бил дете и оттогава с кой да си упражнява родния език като живее отделно от семейството си?
16
1
 
29
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Престанете да пишете глупости, с негативизма си няма да стигнете далече. Преди да критикувате и пишете наизуст, помислете Вие какво направихте във вашия живот, какво създадохте, кой знае и кой е чувал за Вас...може би в махалата, на село....Григор Димитров заслужава уважение и поклон! Радостта и емоциите, които ни донесе са невероятни! Продължавай напред и нагоре Гришо! Ще успееш.
15
1
 
33
 
! Отговори
Край преди 7 години
Някой "родолюбци" искат за доказателство Григор да се нанесе в панелката до тех и да ходи със Стефка от първи етаж. Няма как да стане момчета - Григор е Българин - гражданин на света.
14
6
 
2
 
! Отговори
Зарко преди 7 години
ДО Анонимен: Майката знае за зайката, за зайката, която изяде лайката.
13
2
 
57
 
! Отговори
Зарко преди 7 години
Тези, които критикуват да погледната ранглистата и да видят, че български тенисист е пред американски и руски тенисисти, пред френски и немски тенисисти. Да имаш такъв играч, за държава като България, която почти няма никакви традиции в тениса си е геройство. Ама когато си пълен комплексар, търсиш кусури и в другите, които успяват. Това се нарича проекция на своя образ в образа на другия, на успелия.
12
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дибре че излезна културен човека Та не го би на сред София SRAM
11
28
 
11
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Как става така тогава,че чужденци живели в България над 10г не са забравили нито на йота родния си език?Те не са ли в чуждоезична среда?Друго е да се правиш на интересен...
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евалата Грише Гоуем си ! *** що не не тренираш ъе Паце ?
9
4
 
46
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Поредният, който не знае как стоят нещата. Когато си постоянно в чуждоезична среда, винаги има промяна в българския ти език - при някои повече, при други по-малко. Имам две племенници, които са сестри и живеят доста отдавна извън България. Едната доста се затруднява с българския, а другата го говори все още добре, въпреки че и тя като всички живеещи извън България често се затруднява да намери точната дума. Гришо си говори доста по-добре български в сравнение с други българи живеещи в чужбина.
8
1
 
45
 
! Отговори
Tina преди 7 години
До АнонименС кой до го говори българския? Със спонсорите, с треньора, със съперниците си? С кой?
7
2
 
19
 
! Отговори
Стаматка преди 7 години
До СтаматСтамате, ще искам да знам, ти кога чу за купа Дейвис? Най- вероятно, когато Григор отказа да играе!
6
50
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По думите й синът й е патриот по душа и сърце и обича България"Този едва говори БЪЛГАРСКИ
5
3
 
22
 
! Отговори
Мачкай Гришо! преди 7 години
Браво на Гришо за тениса му.Стаматчо, пиле шарено, какво ще кажеш за Федерер и Вавринка, които отказаха участието за купа Дейвис в началото на февруари 2017. Швейцария игра срещу САЩ и загубиха. Второ, какво ще кажеш за втората загуба на Гришо от Чилич, на турнира веднага след Олимпиадата. Пак ли е не играл както трябва?
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО НА ГРИШО!!! Колкото до "критика" му - станете като него поне на половина и ще Ви видим за кого ще играете. В тази държава дори тези на които им се плаща да "играят" за нея не го правят!

Спонсорирани публикации