Прогноза: Успехът на Григор ще продължи дълго

Няма тенисист, който да го победи в момента, смята журналист
13 фев 2017 12:30, Анисия Иванова
54
Прогноза: Успехът на Григор ще продължи дълго
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Григор Димитров е в страхотна форма, начинът, по който играе – в момента няма тенисист, който да може да го победи. Това каза в "България сутрин" журналистът Асен Григоров по повод успехите на първата ракета на България.

№ 12 в света триумфира в турнира Sofia Open на родна земя, събра рекордна публика в зала "Арена Армеец" - над 12 хил. души в няколко поредни дни.

"Успехът на Григор ще продължи дълго. Няма как да спечели всеки мач тази година, не е машина, макар че започвам да се съмнявам дали не е, защото от 15 мача направи 14 победи", коментира Григоров пред Bulgaria ON AIR.

Журналистът подчерта, че всеки от другите топ тенисисти вече наблюдават Димитров, страхуват се от него, правят тактики как да играят и допълни, че първата ни ракета е технически, психически и физически в перфектна форма и тази година е много добра за него.

Запитан дали треньорът е основен фактор за успеха на Григор, журналистът потвърди, че е фактор.

"Треньорът дойде в момент, в който Димитров наистина имаше нужда от такъв човек, разбират се много добре", смята той.

Асен Григоров отбеляза, че играта на Григор е станала по-комплексна, по-добре развита, по-разнообразна, защитава се и атакува фантастично, сервисът му се върна, вчера имаше сервиси с 228 км/ч, и допълни: "Не трябва да се пропуска фактът, че това, което Григор направи последната седмица, също е резултат и от много години тренировки".

Разговорът вижте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До KikiЗащото някъде по същото време миналата година е играл в друг турнир от който е спечелили точки и не ги е защитил в същия турнир!
42
1
 
8
 
! Отговори
theoldman преди 7 години
До Анонимен1во - вече е 12ти 2ро - през януари на турнира в Бризбрейн би в три последователни мача 3тия, 5тия и 7мия след което спечели и тернира. Стига сте завиждали ами се гордейте, ако пък не то тогава просто не гледайте тенис.
41
0
 
5
 
! Отговори
Костов преди 7 години
До Анонимен 38 - Ами направи и ти нещо подобно, че да говорим за теб, а ???
40
3
 
3
 
! Отговори
онзи преди 7 години
ДА БЕ НЯМАЛИ КОЙ ДА ГО ПОБЕДИ. РАФА КАКВО НАПРАВИ
39
0
 
1
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 7 години
прекалено много използва slice backhand, който не е най-доброто му оръжие...повечето грешки идват точно оттам...
38
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един 39То и ДришУ от злоба потроши куп ракети миналата година в Истанбул ама никой не се оплака .....
37
3
 
12
 
! Отговори
Един преди 7 години
Много злоба и завист има в българина! Спрете се, далече няма да стигнете! Помислете, Вие какво направихте във Вашия живот, какво постигнахте, а не съдете.
36
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде стига вече с тоя-дойде ни до гуша !!!!!!!!!!!!
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде пак почнахме да се възнасяме до небесата и да си храним наранения петрЕотизъм. До вчера всички разбираха от футбол, сега вече и от тенис! До вчера забравиха как го плюха, днес искат да се утъркат у Григор като разгонени шарани. Какво му увира главата на Асен Григоров от тенис?? Некоя врачка няма ли да изкарате и тя да си каже мнението?? Пуууу, колко надарен народ!
34
1
 
13
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
Един или двама са oлигoфpeнитe тука, и защо им обръщате внимание?!
33
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствения начин Гришо да стане номер едно е да се прекръсти на Анди Мъри.
32
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Тренер 12Селски, индивид който пише "ХейтАрите" и твърди че мученето на Дришу е добър английски няма право да работи в сверата на образованието а мнението му би инересувало САМО пияндурниците в селската кръчма.П.П. Лили Иванова все още е на разположение за МришУ.
31
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14Ще вземе "Голям шлем" когато твойта коза започне да свири моцарт и да пилотира СУ-29."Големият шлем" го прави само съседа на жена ти (отпред/отзад).
30
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 22Какъв топ-100 са връх на класацията като оня ...швили който *** отстрани на полуфинала се чудеше от коя страна да хване гегата(ракетата).И тоя същият е бил *** в първи кръг.ТРАГЕДИЯ, тениса се скапа тотално щом аскьой започва да става фактор.Първите 5 са важни но когато те не са във форма по-добре ЗАКРИВАЙ.......А мришу е далече от ИСТИНАТА.
29
3
 
6
 
! Отговори
До 28 преди 7 години
Теб като те мързи да гледаш си е твой проблем.Явно и толкова разбираш от тенис
28
2
 
10
 
! Отговори
Сержант преди 7 години
Ей такива черногледи завистници има в тази държава. че не зная как съществуваме още. Браво на Григор. Добре, че има такива като него , че да ви знаят къде сте на картата. Успех Гришо.
27
5
 
10
 
! Отговори
До 26 смешника преди 7 години
А бе ***, Гришо е побеждавал всички от сегашния топ 10, с изключение на Федерер. Розовите "цвички" ги носеше и Надал, сещаш ли се защо...явно не.
26
3
 
9
 
! Отговори
До 25 преди 7 години
Прочети на сaйта на ATP кои точки и от кои турнири се взимат за ранглистата. Тук не е място за образование.
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В БГ са на почит всякакви ритнитопковци, удритопковци и други. Нищо че не могат да си напишат името и да кажат две думи на кръст и говорят български като бежанците. Но материалът им се прехласва. Особено неудачици те.
24
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тия РОЗОВИ ЦВИЧКИ няма никога да стане номер едно.Всеки от топ 10 като го хване и му къса шортите.А нашето момче е едва 13-ти в ранглистата. Да съгласен съм че е най-великия тенесист в Хасково но в световната ранглиста даже не е близко до подиюма.

Спонсорирани публикации