Домусчиев след мача: Слаб, слаб, слаб Лудогорец

Отиваме в Копенхаген и играем на кръв, призова той
17 фев 2017 13:10,
23
Домусчиев след мача: Слаб, слаб, слаб Лудогорец
Снимка: архив, Bulphoto

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не беше доволен от представянето на отбора.

"Как оценявам Лудогорец ли? Слаб, слаб, много слаб. Имаше голяма пауза. След такава трудно се влиза в първенство. За съжаление ние не успяхме да влезем във важен мач по начина, по който трябваше. Това не е отборът на Лудогорец", коментира силният в Лудогорец.

Въпреки това той се надява, че другата седмица отборът ще изглежда по друг начин." Това е работа на треньорите да анализират. Аз смятам, че в Копенхаген можем да постигнем победа, а дали ще се класираме това зависи от резултата", допълни Домусчиев.

"Има поука от този мач. Играчите трябва да се подготвят и да играят нашата игра. Лудогорец не прави разлика дали играе у дома или е гост. Смятам, че имаме много шансове да ги победим там. Ние играем за нашата чест. Отиваме и играем на кръв", призова той.

"За нас приоритет е спечелването на шампионската титла и нов пробив в евротурнирите, в Шампионска лига. Това ни е най-голямата цел. Лига Европа, общо взето, освен престиж не ни носи нищо. Има какво да надградим, това е ясно. Не може да стоиш на едно ниво. Дори да стигнеш върха, сигурно има и по-висок връх. Има какво да се прави, но няма да го кажа на вас", каза Домусчиев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и тоя балон почва да издиша.
13
0
 
2
 
! Отговори
don преди 7 години
проекта лудогорец е вреден за българския футбол.този проект единствено работи за собственика ал химик.колко български футболисти има в този отбор. Цялата съдийска колегия е за тях.В България да има футбол този проект трябва да бъде спрян и исттината да излезе на яве за дейността на братята как съсипаха БМФ и корабостроенето единствено произвеждат синтитични "лекараства "
12
3
 
5
 
! Отговори
йокин преди 7 години
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ НА ДАНИЯ,ИМ ВИКАТ''ЧЕРВЕНИЯ ДИНАМИТ''.
11
1
 
14
 
! Отговори
Елементарно преди 7 години
4 човека бяха пред трансфери в по-силни първенства и не ги пуснаха за да печелят лига европа ,ама на терена ритат футболистите не Гела ,И на есен ще ги дава без пари защото не може ги накара да ритат
10
0
 
19
 
! Отговори
Колко забавно: преди 7 години
На снимката Кики без гел!
9
4
 
9
 
! Отговори
безпристрастно преди 7 години
Защо реши "на гола поляна"? Защо не взе някой от грандовете ЦСКА или Левски? Друго щеше да е!
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Домуса-слаб,а Дерменджията силен мач.Кой е специалиста?
7
11
 
16
 
! Отговори
е преди 7 години
Абе не беше чак толкоз слаб ........Левски са най -слаби .
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слаб и на теб гелосано муцу-но и на твоите приятелчета и аверчета от КРИБ и ГЕРБ.
5
12
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
Тоя автогол още в първата минута много лоша шега изигра и тея нашите скапаха... Дано в Дания да вкараме бърз гол, че да се случат нещата, вкараме ли първите 20 мин гол, датчените ги пиши бегали!!!
4
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Лудогорец" е успешен, но стерилен бизнес-проект, понеже е създаден в условията на липса на конкуренция и без силните традиции на другите отбори от нашето първенство, които и без това са две нива под него. Да се надяваме, че опитът на Домусчиев ще проправи път за свестни селекции и от други наши клубове, които да ги съчетаят по-добри детско-юношески школи. Засега можем да пожелаем успех в реванша.
3
5
 
18
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Домуса:"Има поука от този мач" и тя е:...... Ами с този отбор, само от наемници сте до тук !Куде се мерите с "Кпенхаген" да не говорим за другите отбори....
2
3
 
22
 
! Отговори
ГОЛЯМ СРАМ преди 7 години
ГОЛЯМ СРАМ
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С кремвирши и безплатни билети не става. Ясно е.

Спонсорирани публикации