Жалко! Гофен спря Григор в Ротердам

Двамата изиграха много качествен мач в три сета
Обновена: 17 фев 2017 23:06 | 17 фев 2017 23:03, Анисия Иванова
156
Жалко! Гофен спря Григор в Ротердам
Снимка: архив, БТА

Давид Гофен спря Григор Димитров по пътя към титлата на турнира от сериите ATP 500 в Ротердам, след като го победи с 6:4, 1:6, 6:3.

Така серията на българина от шест поредни победи в тура бе спряна от белгиеца, който за първи път постига успех над българина от общо шест мача.

В играта на Гришо имаше малко слабости и той демонстрира страхотен тенис през голяма част от времето, но и неговият противник бе на изключително високо ниво.

Следващият турнир на българина е този в Индиън Уелс, който ще започне в средата на месец март, след като Григор обяви, че ще пропусне надпреварата в Марсилия, за да си вземе почивка.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
5
 
17
 
! Отговори
не4 преди 7 години
аз не мога да разбера защо обръщате внимание на хеитърите,4е нали те това искат да се заяждат..има хора много добре знаят 4е григор е добър но наро4но го плюят...е няма смисъл да се спори с тях..има и които въобще не разбират тенис и го критикуват с тях пък изобщо няма смисъл..а за нашия е нормално да падне...и ще става по трудно и трудно..тиим набира скорост..а.зверев и тои е напорист..много са но наи важното 4е нашия и тои е гладен за успехи и всеки се зъобразява с него
72
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много *** народ има в тая държава. Затова нормалните хора емигрират.
71
2
 
17
 
! Отговори
не4о преди 7 години
просто тоя път гофен бе много амбициран и победи нашия..а за натоварването това не е извиненив ..гофен и тои не е по4ивал..успех на мастърсите които предстоят за григор
70
3
 
16
 
! Отговори
Дам преди 7 години
Нужна беше тази загуба и то не заради друго, а за хахавите медии, псевдо националистите и кокошките, които сънуват просо. Омръзна ми *** статии, новини и цялата тая медийна лавина последните седмици. То бива то може, ама се уливаха, като недъгави. Когато запопне да бие хората от топ 5, тогава фанфари мили фенове на розовото. Григор заслужава поздравления и адмирации за себераздаването си и труда, който полага, останалото е за овцете да си свалят розовите очила!
69
4
 
13
 
! Отговори
факт преди 7 години
Хората търсят герои след като героите бяха затрити от това време на безнравственост и печалбарство .Затова герои ще им се привиждат Стоичкови ,Гришови и Костови ...... А те точно не са това.
68
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като загубиш няколко пъти подред от друг състезател е нормално да вземеш мерки, каквото и направи Гофен като професионалист. Аман от хора криви в червата.
67
9
 
14
 
! Отговори
тото преди 7 години
Хората ,които не играят тото изобщо не вдяват,че всичко отдавна е пари и бизнес.Никакви драми, нито патриотизъм Даже по времето на САЩ 94 е било така,но населението още беше в пост социалистически амок . Просто хвърлете поглед върху безбройните турнири и мачове-те са шоу и залагане . Затова ми е направо смехотворно от подкрепата за някакъв Гришо . Пък и всичко около него бие на депесарщина ,даже българския му.Явно населението е тотално оглупяло.
66
10
 
11
 
! Отговори
еврофутбол гарантира преди 7 години
Всеки посредственик може да стигне до 1/2 финал където и да е в спорта.Чат от играта на тотото е .
65
4
 
24
 
! Отговори
карина преди 7 години
Пресата така преекспонира нещата, че допринася само вреда за Гришо и за неестествени и на моменти смешни очаквания от него. Браво, момче! Радваме ти се, защото си сърцат и даваш всичко във всеки мач! Няма само лесно - има и такива моменти. Горе главата и напред!
64
8
 
10
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Не мога да повярвам чак.Как така,нали е извънземен и все пак сме нация от тенисисти вече.Не познавам хора които да не гледат тенис,всички станаха тенисисти .
63
5
 
13
 
! Отговори
от много Мачкане преди 7 години
И ся кво - кой в крайна сметка е смачкания ?
62
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, беше време и тоя да го бие. Няма абсолютни неща в тениса, никой не е машина. Не може всеки турнир да си на ниво. Така ще влезе с по-голям хъс в следващия турнир. Не виждам драма.
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
98 Ми той и Федерер уж беше абонат на испанския ***.нгал, но го разката на финала на АО!
60
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквано, отново посредствен!
59
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали уж Гофен бил абонат на Гришо. Да не би нещо да е развалил абонамента. Ако чете човек българската преса ще остане с впечатлението, че Гришо е най-великят тенисист в света. Трудно е да се каже дори и че е най-добрият български тенисист, защото той нито живее в България, нито играе за България (тенисът е индивидуален спорт) да не говорим че почти не знае и български език. Ама някои панелни комплексари много обичат да се изживяват чрез чужди успехи. Така мизерният им животец им изглежда значим
58
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре дайте статия за гибелта на Левски. Днес се навършват 144 години , а не утре. Набийте си го в ку.хите чуттури! Колко историци и експерти още да ви го кажат, а?
57
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така нареченият Гришо явно не е на нивото на най-големите ( Джокович, Мъри, Надал, Федерер), за да издържа виското темпо и напрежение на дълга серия от поредни турнири. Малко приземяване и за българската публика заради нереалистично високите си очаквания, че Григор може да "мачка" във всеки мач.....
56
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
92 К'во издиша, бе? Гофен е номер 11-ти в светъа. нашия е номер 12-ти. Нормално е да падне от него.
55
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забелязвам друго при медийното отразяването на срещите на Гришо. Значи когато бие със 7:6 2:6 6:4 победата му е УБЕДИТЕЛНА, забележете.А когато падне със същия резултат, то загубата му била ДРАМАТИЧНА ?!?
54
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо асковската форумна група издиша. Айде бе, къде сте ?