Върви ли "Левски" по стъпките на ЦСКА?

Васил Колев смята, че клубът е част от политико-икономически сценарий
Обновена: 22 фев 2017 10:10 | 22 фев 2017 10:09, Красимир Ангелов
30
Върви ли "Левски" по стъпките на ЦСКА?
Снимка: Bulgaria On Air

Организираните фенове обърнаха гръб на ръководството на футболния "Левски" след Общото събрание на клуба. Бившият председател на Тръст "Синя България" Васил Колев гостува в "България сутрин", където сподели съмненията си, че клубът е част от политико-икономически сценарий.

"Подкрепяме с две ръце позицията на Националния клуб на привържениците. Надменно поведение и липсата на уважение е, че собственикът Спас Русев декларира едни неща пред привържениците и съвсем други в обществените си изяви. Въпросът е в коя от двете ситуации лъже", коментира гостът на Bulgaria ON AIR.

Според Васил Колев ситуацията се развива по абсолютно идентичен начин с тази в ЦСКА, който бе пратен във В група заради натрупани дългове. По думите му съществува невъзможност да се овладеят финасовите проблеми в "Левски".

"Второто общо нещо е, че се търси спешно виновник и той трябва да бъде най-беззащитен - фенове, които доброволно са помагали. Третото нещо е прехвърляне на акции, бягане от отговорност. В ЦСКА се подмятаха акции на Христо Стоичков", поясни Колев.

Гостът в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев акцентира върху намека на Спас Русев, че не е дошъл с голямо желение в "Левски". Той е на мнение, че Спас Русев трябва да каже как и защо се е озовал в клуба.

"Предстоят трудности. "Левски" ще бъде заложник и посредствен, докато собственици без желание се изпращат на "Герена". Спас Русев трябва да има смелостта да обясни цялата каша", настоя Васил Колев.

"Политическата намеса съсипа българския футбол. Има един добър частен проект - "Лудогорец". Всичко останало е много голям проблем. Отборите задлъжняват и няма интерес към продукта. БФС не успя да се противопостави на политическия натиск", заключи гостът на телевизията.

Видео от разговора вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ЛевскиВасил Колев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
До Додо преди 7 години
Абе ДОДО,ти в кой клас си ,или заряза училището?
23
0
 
12
 
! Отговори
художника преди 7 години
До ДодоА бе вие п-кльовците само за см-рт и з гробове мислите. Аз съм от старите ЦеСеКа-ри, когато отивахме на мачовете с "Левски" да гледаме СПЕКТАКЪЛ, а не война на стадиона и по трибуните. Това днес нито е футбол, нито е публика. Та по-добре да се свърши с тая прос-то-тия. А най-хубавото е, че няма да има къде да си избивате комплексите.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей ама вие верно сте си глупави! Първо не е политико-икономичен сценария а престъпно-икономичен. Второ докато навремето се смяхте на ситуацията в ЦСКА не забелязахте че вие стремглаво вървите по същия път. Така че сега и да пищите и не няма никакво значение. Просто футболът в България отдавна е мъртъв! Няма никакви правила и никакъв контрол. Рибата се вмирисва от към главата са казали хората. Няма как някой да ме убеди че видиш ли футболният съюз работи перфектно ама те отборите виновни!
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До15-ДОДОВярно бе, ще съществува и за напред, но и без селяците подуянски в това число. Подуяне е срам даже и за плъховте в Соф поле.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Цска умря!:17 ШЛ, срамните мачове, срещу неизвестни отбори от юреиша :)Гаси компа и се хващай на работа!
19
2
 
2
 
! Отговори
До цска преди 7 години
Don*t say Хоп,преди да си jump.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
))))....който плаща ,той поръчва музиката !!!!!Г-н Русев вземете си енин клуб от третия ешалон на английския футбол и ще бъдете много по-щастлив !!)
17
6
 
6
 
! Отговори
До15-ДОДО преди 7 години
Не ДОДО футболният свят в България е съществувал дълги години и без ЦСКА/ЦДНА/. Точно когато ви ,,изобретяват" започва политика а не футбол.Ударник,Динамо,Строител,Торпедо/-така кръщават вашите създатели и благодетели старите софийски клубове.А когато младите ентусиасти през1914 кръщават Левски,никога не са мислили че ще се появят примитивни ултраси които да сквернят името на светинята.Това е ваш проблем и на ,,кръстника" Дучето.Левски го е имало а чорбата-не.Така е по документи -железен факт!
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погребвахте ЦСКАто, а то сте копали вашият гроб ......Викайте попа
15
2
 
9
 
! Отговори
До ДОДО преди 7 години
Додо вие показахте пътя,ще припознаем Лудогорец и ...готово.Тогава ще има два софийски гранда от ..Северна България.Щом за едни може ,значи и за други може.Няма никакъв проблем.ЦСКА/Ловеч/ и Левски/Разград/
14
2
 
15
 
! Отговори
Додо преди 7 години
До До 8Искаш да кажеш, че ЦСКА-Москва е националня светиня на България? Вие говедата съвсем изкукахте ... Дръжте се бе, хора! Светът ще съществува и без Левски-София. Няма страшно ...
13
10
 
5
 
! Отговори
1914 преди 7 години
Да Левски върви по стъпките на ЦСКА.....-Москва! А не на имитацията.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 8Кои вие? Не съм цесекар. Какво значение има цска-Москва в случая? Освен това неможе да се прави срванение между цска Москва и цирка говеж:ди.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 8Според теб ЦСКА-Москва в момента има ли нещо общо с руската армия или е обикновено дружество АД, ЕАД ?
10
3
 
11
 
! Отговори
Додо преди 7 години
До художникаГробът, над който лееш сълзи е едноместен. По един или друг начин ЦСКА се измъкна от ситуацията (на който не му харесва, да не го признава, но фактът си е факт). Сега му мислете вие на Герена.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СтарСегашното положение е трагично. По-добре да ги няма подуянците, чорбетата и т.н.
8
9
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
Ами вие защо срамите името на ЦСКА-Москва.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦСКАОбора да не срами и.мето на А.постол.а. Това е важното! Да фалират и да се махнат за винаги с п/ростите си гамени, наричани /ултраси/. С про/стият Боримирофффф, който се биеше на детски мачове. Няма по-голям срам от подуянските ди>ва>не<та!
6
3
 
9
 
! Отговори
Стар преди 7 години
Кое и е хубавото? Че разбиха БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Дали вие младите ще изпитате радоста от94та.Защо се радвате на разрушения ,а не на изграждане.И вие злорадстващите и червени и сини,само наливате ,,масло в огъня".Добре ще смачкат и Левски, като ЦСКА и ще гледаме Верея и Горна оряховица.И ще има един ,,бутиков" Лудогорец,който рано или късно ще последва съдбата на ,,Нефтохимик"и ,,Ботев"/на ЦВ.Василев/.Не може да е хубама новина мекантилизирането и разрухата на българския футбол.
5
3
 
6
 
! Отговори
художника преди 7 години
Жалко, много ЖАЛКО!!! Два ВЕЛИКИ клуба са на път да останат в историята.