По-добър спортист, по-добър човек – Гришо се чувства така

Тенисистът се завръща на турнира в "Куинс Клъб"
23 фев 2017 14:53,
3
По-добър спортист, по-добър човек – Гришо се чувства така
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Григор Димитров потвърди участието си на турнира "Aegon Championships" в "Куинс Клъб", който ще се проведе от 19 до 25 юни в Лондон.

"Чувствам, че съм по-добър играч, по-добър човек и изобщо по-добър във всичко", заяви българинът, цитиран от BBC.

"Сезонът на трева ще бъде много важен за мен с участието ми в "Куинс Клъб" и след това на "Уимбълдън". Видях заявките, ще бъде много силен турнир отново, но аз се вълнувам да видя в каква форма ще бъда", допълни той, цитиран от 24 часа.

Димитров спечели титлата от надпреварата през 2014 г., а след това победи Анди Мъри в три сета и се класира за полуфинал на "Уимбълдън".

"Всяка година, когато се завръщам в "Куинс Клъб", се сещам за страхотни спомени. Преди няколко години спечелих турнира, обичам да играя там. Това е най-добрият начин да се подготвя за "Уимбълдън". Чувството да играя на кортовете на "Куинс Клъб е невероятно”, каза още първата ни ракета.

Освен Григор, участие в надпреварата потвърдиха Анди Мъри, Рафаел Надал и Стан Вавринка.

В момента Димитров се е отдал на почивка след турнира в Ротердам, където отпадна на четвъртфинал от белгиеца Давид Гофен. От началото на 2017 г. българинът спечели два трофея - в Бризбейн и София.

Следващата цел пред него е добро представяне на турнира от сериите "Мастърс" в Индиан Уелс в САЩ, който започва на 6 март.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Гришо да разкара таз преди 7 години
Гришо да разкара тази Никол, едно че е 13г. по-голяма от него, но и друго, рекламира се като секс символ. Има далеч по-добри жени за него.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До To6Не е пуснал на никой, просто неможе всеки път да мачкаш един и същи човек... Човекът отсреща прави промени прави така, че да се противопостави по различен начин за да стигне до победата, а и неможе да държиш форма постоянно.
1
1
 
2
 
! Отговори
To6 преди 7 години
Имам чувството, че Гриша пусна на белгиеца в последния турнир. Желая му успехи !