Край на мечтите! Лудогорец не успя да пробие датския бетон

"Орлите" завършиха 0:0 с Копенхаген в реванша
Обновена: 24 фев 2017 00:04 | 24 фев 2017 00:02, Красимир Ангелов
72
Край на мечтите! Лудогорец не успя да пробие датския бетон
Снимка: Reuters

Лудогорец отпадна от турнира Лига Европа, след като отстъпи пред датския Копенхаген с общ резултат 1:2.

Българският шампион завърши наравно 0:0 срещу Копенхаген в мача реванш от 1/16-финалите на Лига Европа и отпадна от турнира, след като преди седмица загуби 1:2 в София.

Все пак разградчни напускат надпреварата с високо вдигнати глави, след като имаха силни моменти на стадион "Паркен", но така и не успяха да пробият датския бетон. Най-добрите ситуации бяха пред Клаудиу Кешеру, който обаче не можа да порази съперника, както в първата среща.

Така Лудогорец не успя да изравни постижението си от сезон 2013/14, в който достигна до осминафиналната фаза, където бе спрян от Валенсия (0:3, 0:1). Сега поне остава удовлетворението от достойно представяне на тима в групите на Шампионската лига миналата есен.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам кой кум, кой сват и кой какъв го е играл, но според мен мачът снощи си беше мъка и за игране, и за гледане.Не сте длъжни да се съгласявате или приемате моите думи, просто изказвам мнение.
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до хе хеСамо да ти кажа че когато цска и левски отстраняваха велики европейски отбори всеки мач беше на елиминации, а не като сега някакви лиги, в които и равният мач, както случая с лудопилец, се изкарва за велик успех
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Киро купувай Уефски, води кренвиршите в София и прави Уефскигорец.....
40
5
 
4
 
! Отговори
майорски преди 7 години
то не бе мач това снощи ...а касапница !
39
7
 
13
 
! Отговори
хехе преди 7 години
абе градът история момчетата ...2:2 с PSG и то на центъра на Париж.....ЦСКА се хвалят с един Ливерпул и С Байерн Мюнхен (1980-те години....)Левски и те се хвалят и те с някакви второстепенни отборчета....Много ми е интересно ЦСКА/Левски как щяха да се представят на мястото на Лудите този сезон ????не виждам как ЦСКА/Левски ще влезнат в групите следващите 3-5 години !Пригответе се да си гледаме Лудите..и да им се радваме !
38
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не бяха купените съдии,делиорманците щяха да паднат още в първия предварителен кръг от ония черногорци,че не им помня името.
37
1
 
8
 
! Отговори
ВВ преди 7 години
Моите поздравления. Браво!
36
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям кеф.че тия зеленясали талибани си намериха майстора.Дано най-после некадърните продажни журналисти си затворят плювалниците.Че каквато и програма да пуснеш,все за цветнокожите галеници на гелосания приказват,като знаят много добре,че освен десетте делиормански фена,друг не се интересува от тях.Само в прогнозата за времето не ги споменаваха,но скоро и това сигурно щеше да стане.Браво на Копенхаген,че им показа къде зимуват раците.
35
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Футбола е голове не балет !!!!Научете ги тез маимуни къде е тяхната врата първо .После да ми демонстрират техника на село като падат .
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Автогола на *** в миналият мач се оказа решаващ за целият отбор .Ръмънци ,Аржентинци,Бразилци,Прабългари смело играха ,но се преебааха.Един точен удър нямаше към вратата на противника в рамките на 95 минути .Тренера е виновен така не се играе футбол само с пасове .Няма дълечни удари към вратата Дерменджиев куррвоо!
33
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какво се вълнувате толкова от това недоразумение, което беше лансирано едва ли не като някаква национална кауза.Какво му е българското на този отбор,та в него има само двама българи!Е затова не ме вълнуват и изобщо не ги следя.Отделно с подобен цвят екипи съм виждал да играят само Африкански отбори
32
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тоя Кафу ли е,Кашу ли е там,Зализаният разбрах че искал 10 милиона.Ама стари лева ли.
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе нали Киро Гела каза,че префърцуненото му отборче финал щяло да играе.Ама за купата на Съветската армия ли?
30
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Добре играха момчетата, но явно недостатъчно, за да ги отстранят. Имаше и леко съдийско подпиране за датчаните, но като цяло Лудогорец загуби битката още в първия мач. Жалко, че ни се падна възможно най-неудобния съперник, защото срещу всеки един друг "лудите" имаха реален шанс да продължат. Дано и някой друг български отбор скоро да направи пробив в евротурнирите, но откровено казано засега взорът от нийде надежда не види.Въпреки отпадането, само можем да се гордеем, че имаме такъв отбор.
29
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Гелосания му спряха концесийките и делиорманското му извращение глътна вода.Няма крадени народни кинти да плаща на съдии и противници да му лягат.
28
1
 
9
 
! Отговори
Слаби бяха преди 7 години
Слабо играха Лудогорец вчера. Да, държава дълго време топката, имаха 20 супер неточни удара към вратата, и толкова. Реално нямаше нито едно опасно положение пред вратата на датчаните. А за тези безмислени центрирания не знам какво да кажа - това не е играта на Лудогорец и се чудя защо избраха тази очевидно грешна стратегия. Датчаните са високи, снажни, здравеняци и е ясно, че с високи центрирания няма как да ги пробиеш.
27
6
 
17
 
! Отговори
Фен на Лудогорец преди 7 години
Страхотна шопска завист затова,че техните бивши"ГРАНДОВЕ" не могат да се изправят на пластелинените си крака им е виновен ЛУДОГОРЕЦ.Но няма какво да се чудим то още от оно време те са казали АЗ НЕ ГЛЕДАМ НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ
26
4
 
14
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Лудогорец се бориха здраво снощи, трябва да съжаляват единствено за мача в София. Не знам защо като играем срещу отбори със защитници по 2 метра, основно центрираме. Така правят и националите. Как ще центрираш на бразилец 1.65 до защитник 1.95??? И така цял мач. Не обръщайте внимание на злобните коментари, с тия фалирари отбори, освен да злорадстват друго удоволствие нямат.
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
толкова успяха да направят. честно казано, щеше да е чудо да бият насред копенхаген, ония не са някакво случайно провинциално отборче, колкото и да са непознати у нас. отделно, това че лудогорец направиха 2:2 с псж в париж, а псж биха барса 4:0 не прави лудогорец по-добри от барса:) колкото - толкова, поне погледахме читави отбори у нас, а догодина дано повече бг отбори имат този шанс.
24
10
 
11
 
! Отговори
ЛУДОГОРСКО ПИЛЕ преди 7 години
Приземяване,приземяване,приземяване...