Кобрата качи връх Шипка за първи път на 3 март

За него българският дух е железен, а знамето тежи много
31
Кобрата качи връх Шипка за първи път на 3 март
Снимка: Булфото, архив

"Българският дух е железен”, каза боксьорът Кубрат Пулев на връх Шипка.

"За първи път съм тук и беше крайно време да дойда и да усетя тази енергия. Повечето хора са млади, което значи, че има бъдеще в България и българският дух винаги ще го има", призна той пред bTV.

"Тези хора са загинали за свободата на България. Ако това не се беше случило, нас нямаше да ни има", каза още спортистът.

Пулев винаги излиза на ринга с българското знаме на гръб.

"Знамето тежи най-много, когато залата е пълна и когато пред екраните гледат българи. Трябва да защитаваме знамето до дупка", настоя Пулев.

"Патриотизмът се възпитава. Баща ми беше изчел цялата история на България и така ни възпитаваше с брат ми. Самите ни имена говорят за това", споделя той.

Според него е важно да се водят деца на връх Шипка на националния ни празник, за да се възпитава патриотизъм в тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ШипкаКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
3
 
! Отговори
, преди 7 години
Курбат Опулев
26
2
 
4
 
! Отговори
. преди 7 години
Кой е тоя амбряж!
25
2
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
И тоя *** се прави на Бойко Борисов!
24
3
 
4
 
! Отговори
А? преди 7 години
До FENА какво е правил след мача с оная каца в Арена армеец?Защо не се е качил на върха да усети духa на България а е хванал самолета за нам си къде?
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eeee, не разбирате от ирония... патриотът Кубрат си плаща данъците в Германия :)) Значи той може да е патриот и при това положение (и по презумпция, понеже носи името на хан), ние не може?? :))
22
1
 
6
 
! Отговори
:-( преди 7 години
АМАН ОТ ПИШМАН ПАТРИОТИ ОТ ЧУЖБИНА.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казал българина от германия.
20
5
 
6
 
! Отговори
до Ян преди 7 години
Яне, няма какво да се замисляме , Русия от Съединението на България до днес е най-големия враг на България. Всъщност Русия не ни е враг, просто нейните интереси не съвпадат с нашите, тук няма емоция а разум и сметки. Русия е имала и има интерес от слаба и разпокъсана България, за да може да я държи в зависимост, това са фактите.Руско-турската война от 1878 г. е една от многото, след които Русия откъсва големи парчета от Османската империя.
19
1
 
6
 
! Отговори
ДДД преди 7 години
Аман от патриоти ,който си плащат данаците в чужбина и нямат поне по едно дете Иначе да е жив и здрав
18
8
 
5
 
! Отговори
Татарче преди 7 години
Баща му прочел историята и му сложил татарското име Кубрат за радост на всички татари които празнуват днес В Татарский хаганат наречен булгария . Да живее МАКЕДОНИЯ .
17
3
 
21
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
Бях дете когато баща ми ме заведе там. Беше супер. Красива гледка. А още по красива и величава е историята на това място. Дано поне на този ден русофобите да се замислят дали Русия е враг на България. И да, несъмнено императора се е водил и от геостратегически интереси, но нима другите могъщи европейски държави са нямали подобни интереси, и не само че не са помогнали, а тъкмо напротив, попречили са на Русия да завърши докрай делото си. Както и да е. Честит празник на всички.
16
2
 
11
 
! Отговори
FEN преди 7 години
Малко закъсня май...но е нормално много тренировки.Нямаше време до днес!!!!!
15
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За някой, който толкова се бие в гърдите какъв патриот и неземен националист е, да се качва на трийсетинагодишна възраст за първи път на Шипка си е позор, срам и за бащата, огромен патриот, защото, видите ли, бил прочел българската история, и кръстил синовете си с имена на ханове... :))
14
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кобрата е голям патриот и заслужава уважение. Точно на този празничен ден, трябва да се показват големи българи като него!
13
4
 
15
 
! Отговори
Що? преди 7 години
На 3ти, март коментарите са толкова патриотични, че чак нихилистични. Какво ви е направил кобрата никаква идея нямам? Че ви настъпва по патриотичния мазол всичките, даже ви обижда. *** сте вие, мързели безполезни и жал.ки. Нищо не става от вас, вечно недоволна сг.ан, вечно някой ви е виновен, вечно някой ви е длъжен. Утре.пки!
12
7
 
13
 
! Отговори
... преди 7 години
Единствено за което му се радвам, че притежава е хъс, желание и упоритост. Другото му липсва. Мач с Кличко е най-виското му постижение. На 30+ години няма бързина и нокаутиращ удар. Няма как без тези неща да постигнеш нещо повече. А и мачовете с някакви отписани момчета са само за присмех. Успех и здраве му желая от сърце.
11
6
 
10
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Още малко бой по чутората и е готов за премиер на ***....че и за президент има си първа дама всичко е на шест....
10
5
 
15
 
! Отговори
ДО РАДА преди 7 години
КОБРАТА НОСИ ИМЕТО СИ С ЧЕСТ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГО ХАРЕСВАМЕ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТИ ДЕТО СРАМИШ ХУБАВОТО БЪЛГАРСКО ИМЕ!
9
8
 
15
 
! Отговори
Рада преди 7 години
Гледах по малко и от трите казионни телевизии и по трите даваха интервюта с Кобрата. То бива бива простотия, ама няма накъде повече. На големия празник правеха реклама на Кобрата - това разбрах от 3-ти март - ден на Кобрата. Ядосах се и си пуснах радио "Витоша" - поне има хубава музика.
8
6
 
16
 
! Отговори
Курбате преди 7 години
Кобрата си е обикновен събирач на дългове, а му трябва някаква държава да се определи някак , чисто правно основание !