Митов доволно отсече: Тези не са много ЦСКА

И Топузаков щеше да ги бие, смята новият треньор на "сините"
Обновена: 4 мар 2017 18:06 | 4 мар 2017 18:00, Красимир Ангелов
44
Митов доволно отсече: Тези не са много ЦСКА
Снимка: Булфото

Треньорът Николай Митов се завърна на бял кон в Левски с успех 2:1 в срещу ЦСКА-София. Познатият като Жадното спец бе последният, печелил вечното дерби с автентичния армейски отбор - през 2013 г. с 2:1. По този повод Митов обаче нанесе жесток удар по "червените".

Още по темата
"Е, тези не са много ЦСКА. Но беше много важно да спечелим мача. Успяхме благодарение на футболистите и нашата велика публика. И Топузаков има голяма заслуга. Искам да ви кажа, че Елин също щеше да спечели този двубой", коментира Митов след края на двубоя.

"Имахме 10-12 минути колебания, след това всичко си дойде на място. Ако трябва да съм честен, футболът на беше качествен, но в такъв мач най-важното са трите точки. На почивката им казах, че ще бият, да продължат още по-агресивно и ще спечелят.

Един мач не може да ме заблуди, имаме още много работа. Искам отбор, който да играе с много подавания, със скорост в атака, искам печеливш футбол. Митрев е на един ден в отбора, решихме с треньора на вратарите да пази Ники Кръстев. Справи се страхотно, Левски винаги е имал добри вратари, наши юноши", завърши Митов.

Още отзиви след края на мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги оставим ЦСКА и дали са те или Литекс си е техен проблем!Факт е че Левски няма отбор от 2006 г и не случайно всички хора разбиращи от футбол като "Мъри" бягат от Левски!Не са само дълговете,има някой който пречи на отбора да върви нагоре!И тази велика публика бива постоянно заблуждаваща!Нямаме никаква игра,едно точно подаване нямаше!Все пак се радвам на победата,но това не е Левски!И за Левски и за Цска трябват юноши,българи е не разни мехурчета на килограм!
7
9
 
14
 
! Отговори
Докога? преди 7 години
Днамо-Спартак-Витоша-Левски се смее на ЦСКА-Литекс :) Присмял се хърбел на щърбел.Вместо да се обедините, ще се мразите и ще ви затрият по отделно.Не виждате ли какво се случва?
6
4
 
9
 
! Отговори
НАП преди 7 години
Taka е !!! Ама ако бяха истинското,нямаше как да победите !!! А сега ми издължете 20 000 000...
5
4
 
6
 
! Отговори
Калчев преди 7 години
ЦСКА тире :D
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ще ви плаща дълговете?БКП ли? Която ви създаде по подобие на Кремълския ЦСКА?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое е джуджето от Микре ли червен ***?
2
5
 
27
 
! Отговори
Х преди 7 години
Така де , човека казва истината
1
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е тези не са много ЦСКА. Евала Ники, утепа ги с тоя лаф(в твой стил).