Барса направи невъзможното – отива на четвъртфинал в ШЛ

Каталунците надвиха ПСЖ с 6:1
9 мар 2017 07:25,
83
Барса направи невъзможното – отива на четвъртфинал в ШЛ
Снимка: БТА

Барселона постигна една от най-великите победи в историята на Шампионската лига. След 6:1 над Пари Сен Жермен каталунците успяха да обърнат развоя след шокиращата загуба с 0:4 в първия мач.

Големият герой бе Сержи Роберто, който вкара така чаканото попадение в 95-та минута.

Барса вървеше по график, след като водеше с 3:0 до 50-та минута. След това Единсон Кавани смълча трибуните и до 88-та минута резултатът не се промени, а домакините се нуждаеха от цели три гола.

Неймар направи 4:1 от фаул в 88-та минута, а в 90-та вкара за 5:1 след спорна дузпа. Реферът даде 5-минутно продължение, след което каталунците триумфираха. Роберто засече центриране на Арда Туран и "взриви" трибуните.

Така Барселона стана първият отбор в историята на Шампионската лига, който успява да преодолее дефицит от 4 гола след първия мач. Каталунците са на четвъртфинал в Шампионската лига за 10-ти пореден сезон.

Четете подробности за мача в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
5
 
! Отговори
Барса преди 7 години
бяха умрели след гола на Кавани.След това още два гола изпуснаха-пак Кавани и след нега Анх ди Мария-почти на празна врата.И всичко беше свършено.И тогава Господ ги наказа за пропуските,пък и отбраната им беше като спъната,една топка не отиграха правилно.
64
2
 
3
 
! Отговори
Безгрижно говедо преди 7 години
Спокойни сме, не сме единствените *** муууууууууууууууууууууу.
63
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поредния п.о.р.н.а.к с участието на Барса ... веднага се сещам за скандалните мачовете с Челси в ШЛ ... после за онази дузпа с/у Милан дето я свириха без топката да е в игра ... *** наглите катунари! ШЛ повече няма да си пусна да гледам!
62
5
 
5
 
! Отговори
Ицо КюрдЪЪЪ преди 7 години
Дузпалона е най-великият отбор. Точка.
61
3
 
4
 
! Отговори
Iron преди 7 години
Пълен *** с тия дузпи, особено ПЪРВАТА и ВТОРАТА.
60
2
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
99000 на стадиона и незнайно колко пред телевизорите в къщи са свидетели на това зрелище.Кога у нас ще има подобна атмосфера?Отговор веднага -никога.
59
6
 
10
 
! Отговори
... преди 7 години
Ако се налагаше щяха още 2 дуспи да им дадат в 96-97 мин, само и само да ги класират. Едно време бутаха Man.U като им свърши ерата избраха друг отбор, и сега в последно време ясно се вижда колко много помагат на Барселона...
58
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПП. Цирка си е цирк. Да не се забравя че братовчеди от *** са собственици и на двата клуба. Вложените им пари трябва да се върнат...И вие плащате.
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПП. А и дуспа не е никога 100% гол! Да не се забравя!
56
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
95.000 трябва да получат зрелище за парите си. Билета е от 300 лв нагоре. Но приятели: съдията ли направи автогола, съдията ли вкара последните голови на Неймар и Роберто. А 5 Мин продължение бяха малко с толкова много и дълго прекъсвания. А къде бяха онези от ПСЖ?ПП. Кой, как и защо вкара 4-те гола в Париж?ПП. Всички фенове на Реал да напуснат форума!'м
55
5
 
11
 
! Отговори
Миланист преди 7 години
Голям мач
54
10
 
10
 
! Отговори
zdfh преди 7 години
Съдията и неговите помощници направиха невъзможното-посякоха с 2 несъществуващи дузпи, спестиха 2 на Барса и 2 червени картона също, последния гол от засада....Съдийският отбор трябваше не просто да бъде подкрепен, а да бъде качен на нов пиедестал на който друг не е бил и няма да бъде позволено да бъде! Тези скотове в УЕФА трябва да бъдат изтребени, а тоя съдийски отбор да бъде наказван!
53
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този мач беше поредния фарс с цел Барселона да се увековечи като "извънземен" отбор. На мен като неутрален запалянко започна да ми омръзва този цирк, който продължава откакто Меси спечели първата си Златна топка.
52
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, не, не- няма черно тото, не! Ахахахахахаха
51
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три съдийски гола, за да се закръглят на 6 / преди мача Енрике бе сигурен, че Барса ще вкара именно 6!/, плюс несвирена 100% дузпа за ПСЖ.....малко множко идва, мисля...Дори на фона на автогола и уникалните пропуски, с които французите се самоубиха на Ноу Камп - една от най-жалките поръчани победи във футбола!
50
6
 
17
 
! Отговори
1 преди 7 години
Мача беше хубав, но за съжаление се оказа че и най големите отбори в Европа вече обслужват черното тото в Малайзия. Подозирам че коефициента за 6:1 е бил поне 50 към 1.
49
19
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Барса е един от трите най-обичани отбори по света и е нормално да бие и при негативен първи двубой. На ПСЖ не им е виновен съдията, защото имаха идеални възможности дори да докарат мача до 3:3. А ПСЖ без Златан и Давид Луиз е слаб отбор. Съдбата даде на Барса това, което и отне миналата година с недадената дузпа срещу Атлетико за ШЛ в края на втория мач , която можеше да прати Барса на пред. Нека не се забавя , че и Барса имаха и други голови ситуации, които можеха по-рано да решат мача.
48
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да не ставаме свидетели на такива гаври с футбола, предлагам вече направо всички мачове на Барса да започват с 3-0 за тях. Така ще си спестим сценките по време на мача.
47
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм фен на ПСЖ, нито на Реал, дори не гледам испански футбол, но снощи определено намразих Барса и това ще го помня цял живот. Заради отбори като Барса и МЮ, дето сумата и сезони ги тикаха зорлям да стават шампиони на Англия футбола загуби много. Това снощи беше тотална гавра с футбола изобщо и дори не се опитаха да го прикрият. Според мен снощи доста хора по света се овратиха от футбола.
46
13
 
10
 
! Отговори
Кюрда преди 7 години
И само Бурса, оле!

Спонсорирани публикации