Хубчев оптимист: Ще бием Холандия!

"Вярвам, че може да победим, колкото и смешно да звучи за някои хора"
21 мар 2017 18:36, Красимир Ангелов
14
Хубчев оптимист: Ще бием Холандия!
Снимка: Булфото

Националният селекционер Петър Хубчев вярва, че неговият отбор има сили да победи Холандия в предстоящата световна квалификация в събота от 21.45 часа на стадион "Васил Левски".

"Вярвам, че може да победим, колкото и смешно да звучи за някои хора. Знам къде сме и колко е трудно, но вярваме, че имаме сили да победим", каза Петър Хубчев на пресконференция. Всички в отбора са здрави, като само двама играчи са се оплакали от леки болежки и са били прегледани от лекаря".

"Първите два дни от лагера направихме анализи на предишните ни мачове и показахме на играчите къде грешат. Гледахме видео и на Холандия и е нормално такъв отбор да има силни страни, но има и слабости", обяви селекционерът.

Хубчев бе категоричен, че няма конфликт с Живко Миланов. "Всички, които покажат добра форма, са добре дошли, без значение на колко са години. Капитанът Светослав Дяков, който е контузен, ще липсва, още не сме решили кой ще носи капитанската лента в негово отсъствие", коментира още бившият треньор на Берое.

Звездата на отбора Ивелин Попов разкри, че е получил информация за 6000 продадени билета за мача с Холандия, което той определи като добро начало.

"Апелирам да се купуват билети, тъй като и ние, и феновете играем за родината", каза Попов. Нападателят на Спартак Москва получи две картини от деца аутисти заради финансовата му подкрепа в полза на децата с аутизъм в България и недоносените деца.

Всичко около националния отбор по футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Нереално е да бием, ако Малката Перука не паз, Александров и Пиргов са централни защитници и имаме голям късмет може да стигнем до нулево равенство в най-оптимистичния случай. Футболистите ни са посредствени особено крайните защитници и средната линия. Само вратарите без Ники Михайлов и може би донякъде двойката Александров и Пиргов се доближават до средноевропейско ниво. Петрович изкара максимума от наличните в Левски ритнитопковци, но с тях е невъзможно да се конкурира сериозно Лудогорец.
11
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
А някой знае ли защо не е взел Марселиньо? Иначе вярвам, че ако имаме малко късмет, може и да ги бием!
10
0
 
1
 
! Отговори
ставри преди 7 години
До муспи Простотии
9
0
 
1
 
! Отговори
ставри преди 7 години
Те къде ще са?
8
0
 
3
 
! Отговори
маверик преди 7 години
Ще бием Холандия.Ще ги бием на 36 май.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип е хубаво човек да изстрезнее съвсем преди да прави изказвания.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На футбол ли има предвид?!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще побеждават Холандия по шотове текила в Син Сити. Но и в това не съм сигурен вече.
4
4
 
5
 
! Отговори
HUBAV MA4 STANA AMA: преди 7 години
BULGARIA 1 - HOLAND 3
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В интерес на истината нашите играчи имат по-скоро психологически проблем. Качества имат на средно добър европейски отбор. Напълно възможно е да победим Холандия, защото Хубчев налага сериозна дисциплина и работи по психиката на играчите. Всеки го е страх да не сгреши, а със страх футбол не се играе. Жив пример- Левски игра фантастично при Петрович и беше първенец 2 месеца. При Топузаков всичко се срина и то със същите играчи, защото той нямаше подход към тях.
2
6
 
3
 
! Отговори
муспи преди 7 години
България все още е жива, - познава де по това, че сме за холандците. Ако играежме с турция, щяхме да сме за диваците, защото все още не са възстановени вилаетите и сме под робство на каста *** с вожд тиквата. Впрочем суртан ердоган е казал, че след връщането на Дунавските вилаети, Бойко Борисоф ще си получи губернаторски пост, а спестяванията му - много милиони, ще си останат непокътнати! Благодарност за добре свършена работа.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може, ама не и на футбол.

Спонсорирани публикации