158-ият в света би шута на Гришо в Маями

Тенисистът ни отпадна още във втори кръг на Мастърса
25 мар 2017 08:44, Петя Славова
71
158-ият в света би шута на Гришо в Маями
Снимка: Reuters

Григор Димитров катастрофира на старта, на силния турнир от сериите "Мастърс 1000" в Маями.

158-ият в света аржентинец Гуидо Пея го надигра и го победи с 6:3, 7:6(4), като по този начин изхвърли българина още на старта, на надпреварата, което е меко казано сензационно.

Така на практика нашето момче отпадна още във втория кръг, пише Gol.bg.

В първия сет Пея проби за 3:1, но последва моментален рибрейк. Аржентинецът обаче достигна до нов пробив за 5:3, а в следващия гейм, когато сервираше за сета, Гришо изпусна 2 точки за връщане на пробива.

Във втория сет нашето момче пропиля два сетбола на сервис на противника, като в крайна сметка не се стигна до пробиви и сетът се реши в тайбрек.

В него Пея дръпна с 3:0 точки, а след това достигна и до втори минипробив за 6:3 и така имаше пред себе си цели три мачбола.

В крайна сметка се възползва от втория и успя да го реализира.

Още новини за спорта, четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
6
 
! Отговори
mg42 преди 7 години
Жените, ах жените. Те му е*ават мамата на Гришо. Ако разкара сегашните и бившите от живота си и ще е машина. Но в момента не може да прави и двете неща добре.Просто е въпрос на избор :))))))).Желая му късмет........
49
2
 
4
 
! Отговори
Ден Размисълников преди 7 години
Да смяташ, че 2-3 депутттати, колкото ще "докарат" екскурзиантите е много важно е и като да смяташ, че 2-3 места надолу в класацията в световния тенис е "нечувано".И едното и другото не ще реши бъдещето(особено на коментиращите).Последния "удар" за ГД бе в БГ и това значеше много. Той е "възкръсвал" и от по-долни позиции.Катастрофира, би шута..., каква е тая журна...***...щина БЕЕЕ!Що не пишете, че СВЕТА би шута на БГ?Че сме на 158 място в света по всичко...(освен по акъл, ама некотиран)!!!
48
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашето момче е четвъртостепенно аматьорско плейбойче!
47
2
 
8
 
! Отговори
карина преди 7 години
Жалко, явно има спад във формата му, а е още много рано за това. Според мене има много да се работи по отношение стабилността на психиката му - това е ахилесовата му пета. Успех му пожелавам от все сърце!
46
5
 
8
 
! Отговори
Ферос преди 7 години
Мачкай ДришооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооПак ли втори кръг бре, тураник?
45
5
 
10
 
! Отговори
ноне преди 7 години
Дреме ми за Осман паша Османската империя вече е история а България е факт! Левски е недостижим.. И между другото въпреки, че сигурно и той е бил наясно с особеностите на българския манталитет не се е поколебал да се пожертва за народа си.
44
2
 
9
 
! Отговори
ноне преди 7 години
А ако твоя патриотизъм се изразява в това да обясняваш колко зле са всички българи смятам че най добре е или да потърсиш помощ. Мястото ти не е в България. А ако вече си се махнал време е да спреш да ни занимаваш със себе си. Потока от обиди и ругатни по никакъв начин не ни въздейства единствено предизвиква досада.
43
4
 
5
 
! Отговори
none преди 7 години
До IvanТи си типичен "Тъжен човек с емоционални проблеми" който отказва да чува. Имаш си собствена линия и си я поддържаш и нищо друго не те интересува. Нито на Кобрата нито на Гришо имат нужда от твоята защита те знаят идеално какво правят.
42
3
 
3
 
! Отговори
Хм... преди 7 години
Не мога да повярвам!
41
9
 
6
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
До ноне Не мразя никого, съжалявам повечето злобари и завистници като теб. И се чудя на Кобрата например, защото отношението към него е същото като към Гриша, защо не вземе милионите които му предлага Германия и да играе за тях. Той е патриот наистина, но има ли за какво, когато мнозинството са като теб плюят и злобеят. Още Осман паша е казал на Левски- за тоя ли народ(злобен, неблагодарен и страхлив) се жертваш бе Джингиби
40
4
 
3
 
! Отговори
ноне преди 7 години
До ИванГовориш за омраза а нямаш изречение в което не използваш обиди и квалификации. Не бе радвам му се просто искам да е номер едно. Защо смяташ че мразя някого? Ти вече със сила искаш да наложиш мнението си. Има достатъчно българи достойни за уважение за да се прекланям пред всеки срещнат.
39
3
 
16
 
! Отговори
none преди 7 години
Ако искате да спечели му спретнете един София опен. А този който даде примера с Джокович мога само да кажа, че когато Гришо започне да печели титли като него тогава и аз само ще се гордея и ще си мълча. Но Гришо е доста далеч от това да е номер едно.
38
6
 
0
 
! Отговори
Иван преди 7 години
До нонеНаписал съм ***, защото ако напиша Bоклук, къквито сте си ще излязат звездички, а тази злоба и завист е присъща точно на такива представители. Толкова мразите самите себе си че дори на успеха на брът си няма да се зарадвате и признаете, Nещастици.
37
2
 
0
 
! Отговори
ноне преди 7 години
Лоша работа заради такива като теб България е в това положение. Продължавай да триеш.
36
2
 
5
 
! Отговори
none преди 7 години
До Ivan"***" е хубава българска дума. За съжаление и ти спадаш в тази група. Тук не става въпрос за плюене а за конструктивна критика. Гришо си е избрал да е публична личност и това е съвсем естествено да има критики към него. Няма човек който да е обичан на 100 процента.
35
6
 
3
 
! Отговори
ру преди 7 години
Маша му отправи послание и Гришо се спихна. Най-добре е маша да си гледа бонбоните и тениса и да не забърква Гришо във някакви филми, на ужасите най-вероятн.
34
12
 
4
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Вие които плюете Гришо какво сте постигнали освен да ядете и Sерете, за нищо друго не ви бива, сигурен съм. Nещастници, засужавате си жалкия животец. Иначе Гришо като всеки спортист си има и слаби моменти. Когато би Джокович ,едва ли в Хърватско са плюли Джоковичи са казали че за нищо не става. Чел съм форуми и сръбски и на всякакави бълканци, хората само хвалят и се гордеят. 60-70 % от българите са абсолютен *** за съжаление.
33
3
 
2
 
! Отговори
none преди 7 години
До до NoneВсеки посредствен българин ли трябва да уважавам??"Не говори за себе си , егоистично е !" - Каквото и да имаш в предвид!?! Струва ми се че "Егоистично" не е подходящата дума.
32
4
 
3
 
! Отговори
до None преди 7 години
Не говори за себе си , егоистично е !И , малко уважениекъм Гришо - българин е все пак !p.s. Да ви имам каруцарските заглавия !
31
1
 
4
 
! Отговори
д преди 7 години
Старите простотии с психиката и тем подобни докога ще вървят ?Не се ли поизтъркаха.

Спонсорирани публикации