158-ият в света би шута на Гришо в Маями

Тенисистът ни отпадна още във втори кръг на Мастърса
25 мар 2017 08:44, Петя Славова
71
158-ият в света би шута на Гришо в Маями
Снимка: Reuters

Григор Димитров катастрофира на старта, на силния турнир от сериите "Мастърс 1000" в Маями.

158-ият в света аржентинец Гуидо Пея го надигра и го победи с 6:3, 7:6(4), като по този начин изхвърли българина още на старта, на надпреварата, което е меко казано сензационно.

Така на практика нашето момче отпадна още във втория кръг, пише Gol.bg.

В първия сет Пея проби за 3:1, но последва моментален рибрейк. Аржентинецът обаче достигна до нов пробив за 5:3, а в следващия гейм, когато сервираше за сета, Гришо изпусна 2 точки за връщане на пробива.

Във втория сет нашето момче пропиля два сетбола на сервис на противника, като в крайна сметка не се стигна до пробиви и сетът се реши в тайбрек.

В него Пея дръпна с 3:0 точки, а след това достигна и до втори минипробив за 6:3 и така имаше пред себе си цели три мачбола.

В крайна сметка се възползва от втория и успя да го реализира.

Още новини за спорта, четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
7
 
8
 
! Отговори
ф преди 7 години
Гришо е нищо особено ,просто продукт на депесарската мафия ......
29
3
 
7
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Нощните заведения и се-кса са противопоказни преди сериозни спортни съревнования!Това правило го знае го всеки професионален спортист!Повече физически и тактически тренировки,повече спортни амбиции и хъз, и по-малко шоу изяви!, защото "дълголетието" в спорта е кратко!Отнася се за всички наши спортисти!
28
8
 
6
 
! Отговори
Демек преди 7 години
*** пак се надришка! Също като навремето с оня "велик" нашенски скиор Павел ПакПаднелов...
27
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гуидо Пея опраска гея! Съвсем нормално! Добре, че не бе Дел Потро! Направо щеше да го изплющи на корта!
26
7
 
10
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 7 години
Браво Гришо ! Все така да се представяш ! Обещаваш нали ?
25
7
 
6
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Е и? Какво от това? Злобари комплексирани, и коментиращите, и писачите на статията.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Контеса!
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27Може и да вземе някоя титла от 250 сериите ама нещо не ми се вярва освен ако останалите играчи не излязат групово в отпуск по болест.СВЪРШИ се с Аскьой и тениса........
22
2
 
9
 
! Отговори
Постоянство преди 7 години
Постоянството в леглото е по-постоянно от постоянството на корта
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може и да вземе някоя титла от 250 , например в София догодина.
20
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо изчезнаха словославещите Фарфарона Дришу..........
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо изненадващо
18
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пореден път му разбиха катеричката на МришУ.Този път беше световният анонимник от аржентина ............Безименен Никой.Пак "Един мач играх и си тръгвам за Аскьой".............КЛАСИКА.
17
4
 
8
 
! Отговори
БРАВО! преди 7 години
Браво на Днес.бг!!След като има "ДришУ размаза" сега е резонно да има и "Би шута".А иначе за мача ще кажа само "Номер 158............"
16
12
 
13
 
! Отговори
Тендециозно заглавие преди 7 години
Журналисти, имайте малко уважение към труда на Григор... "Би шута" и подчертаване на ниския ранг на конкурента са абсурдно арогантни изявления. Момчето си има сериозни способности, големи имена в тениса са го казвали... Може би никога няма да стане първи, да, но мисля, че му е във възможностите да стигне топ 5. :)
15
3
 
5
 
! Отговори
борис преди 7 години
Борис навремето е бил тенисист,макар и на много ниско ниво,просто липса на талант и за разлика от теб нещата му са съответно много по-ясни.Ако си гениален си Федерер,Джокович или Сампрас примерно.Ако просто си много,много добър без да си гениален можеш да бъдеш Мъри например и пак да си първи.С къртовски труд,постоянство,упоритост и себеотдаване в името на нещо голямо.А може да си страхотен талант,но парите,жените и приятния живот да ти бъдат приоритет и тогава си оставаш един от много
14
5
 
11
 
! Отговори
не бъдете злобни! преди 7 години
Поне днес, БЛАГОВЕЩЕНИЕ, изпълнете сърцата си със смирение и обич към Вселената! Помислете, че целият ни живот е стремеж към Слънце, Здраве,Благополучие, с подем и спадове.Господ да ни закриля, да закриля и нашата Република България в ЕС!
13
2
 
26
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Онзи ден в абв бг от 4 статии на заглавната страница- 4 бяха за Гришо. Гришо яде (еди кво си). Гришо тренира. Гришо ще срещне евентуално еди кой си на полуфинал. Приятелката на Гришо прави не знам какво си. Мисля си, че прекалявате с тази истерия покрай Григор. На него това едва ли му влияе, едва ли чете нашата "велика" преса, но насаждате едни очаквания, които очевидно не се сбъдват и хората остават разочаровани.Но това са бг джурналята и техните прийоми- обичат да формират очаквания и мнение.
12
11
 
9
 
! Отговори
борис преди 7 години
Гришата е невероятен талант, в момента е най-добрия физически и технически тенисист в света.Всичко му се отдава с невероятна лекота-сервис,форхенд,бекхенд,слайст и волета.Ако нещата с главата му бяха наред щеше да бъде 1.Уви, това никога няма да стане.Страстта да гони дърти брантии и времето и емоциите,които влага в това много скоро ще го срутят като елитен спортист и до две години ще изхвърчи и от топ 100.Жалко,много жалко...
11
11
 
11
 
! Отговори
177 преди 7 години
Откъде толкова злоба бе! Дано се задавите!