Българи юнаци! Бихме Холандия насред София

Спас Делев вкара два гола за победата ни
Обновена: 25 мар 2017 23:41 | 25 мар 2017 23:40,
198
Българи юнаци! Бихме Холандия насред София
Снимка: Булфото

България направи истински подвиг с победа 2:0 над фаворита Холандия във важен мач от квалификациите за Мондиал 2018 в Русия. В герой се превърна острието в атаката на нашите Спас Делев, който с два гола окастри "лалетата" и остави нашите в борбата за класиране на световното първенство чрез баража.

Малцина очакваха, че нашите ще се противопоставят на европейския шампион, но командата на Петър Хубчев изигра страхотен тактически мач и въпреки че през целия мач съперникът доминираше, си заслужи победата. Задружна игра с почти безупречна защита отчая холандците, които независимо от надмощието си създадоха едва две-три голови положения пред стабилния в този мач Николай Михайлов.

С успеха България се изкачи на трето място в класирането на група "А" с 9 точки, изпреварвайки с 2 повече Холандия. Лидер остава Франция с 13 пункта, а втори се нарежда Швеция с 10. Следващия двубой на нашите е на 9 юни, когато гостуваме на Беларус.

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Гешо преди 7 години
Тази загуба на Ноландия струваше главата на холанския треньор .
89
1
 
4
 
! Отговори
Рв преди 7 години
До коефициента капацитет.Имам един въпрос към теб: Като си се влюбил резко и изведнъж в целия шведски отбор, то поне едно бу как е направиха ли ти, или си беше просто ганг банг?
88
8
 
1
 
! Отговори
КОЕФИЦИЕНТ преди 7 години
То срещу Холандия малко или много винаги сме играли сравнително добре! Сензация ще е да бием Швеция, която досега където ни хване- ни бие!-----------------------------А, срещу шведите не се надявайте, няма да счупим традицията-това е карма! :DAз още 1994 се влюбих в шведския отбор и на полуфинала виках за тях и скачах до небето когато биха нашите самохвалковци с 4:0. Оттам тръгна всичко! От тогава шведите са кошмар за българите, :))) ps. За незнаещите как се изписва КОЕФИЦИЕНТ: За упражнение, напишете 20пъти на английски COINCIDENCE и го произносете Lol Помага
87
11
 
3
 
! Отговори
disbeliever преди 7 години
Насред" София ги "бихме" на сляпа баба ( жмичка). Като ги бием НАСРЕД Амстердам, тогава да викаме Българи юнаци! Ама надали. До вчера "юнаците" хич ги нямаше, какво чудо стана, та се разиграха така срещу Холандия?... :) Уговорени мачове, купени избори, уредени конкурси (победители), задкулисни сделки за милиони .... а наивните зрители скачат и се радват. Като си помислиш как само обикновеният човек е манипулиран и лъган от задкулисието, където се вземат повечето решения и разиграват едни пачки, ми призлява
86
9
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
По полека със хвалбите.Това срещу което се изправи Националния ни отбор не бе отбор,не бяха дори и футболисти.Бяха шайка Холандски селяни с един овчар за водач.Хвалби за националния като бием някой истински отбор!
85
4
 
3
 
! Отговори
РККА преди 7 години
e поне ще си струва да се гледа още един мач,този с Беларус през юни а лалетата просто не знаеха где се намират...но ме е яд че наливаме вода в мелницата на шведите мнооого са ми противни....но като цяло едно голямо браво на момчетата
84
2
 
17
 
! Отговори
Gogo преди 7 години
Не мога да повярвам.....но явно,все още има футбол у нас....браво.
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган ги е проклел и ходжите 2 дни предварително са ги кълнели в джамиите. Браво! Накефих се! Те, че са слаби - слаби са! Ние, че не сме сила - не сме! Имахме късмет, ноооооо........ без сърцатата игра нямаше да стане... Т.е. отбелязваме и старанието на целия отбор. Браво!
82
2
 
26
 
! Отговори
Asparuh преди 7 години
Така да продължават че имат много срам да отмиват
81
0
 
15
 
! Отговори
един там преди 7 години
То срещу Холандия малко или много винаги сме играли сравнително добре! Сензация ще е да бием Швеция, която досега където ни хване- ни бие!
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нова дума 'коеф'...трудничко идва да се изпише цялата май, по-добре да не се рискува :)
79
2
 
27
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Втория гол си бе класика достойна за уважение . Браво пичове.
78
0
 
22
 
! Отговори
Ghost преди 7 години
До колкото знам на футболен жаргон да биеш някой "насред" е свързано с гостуване на чужд стадион,град или държава което е прието да е по-изненадващото.Насред София можеха да ни бият те тъй като бяха гости...Но както и да е.Иначе страхотен мач на българските лъвове,показаха че с дисциплина,борба,желание и доза късмет има и резултати.Браво!
77
2
 
34
 
! Отговори
За Иво Сиромахов преди 7 години
Дърветата смачкаха лалетата!
76
4
 
22
 
! Отговори
до 87 преди 7 години
кат ти е толко "логично" що нямаш топки да сложиш 200лв за Бългаия, 9 коеф ами сега разнасяш смрад из мрежата
75
5
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Те холандия имаха навремето и волейбол. И въпреки всички пари и възможности, мигранти и *** от цял свят са слаби на волейбол в момента. Явно имат смяна на поколенията във футбола, не се класираха и Евро 2016. Браво на нашите!
74
4
 
19
 
! Отговори
До 87-Леко логично преди 7 години
Този който беше заложил за Лестър малка сума и спечели куп пари смяташ ли че е ,подкупил английския шампионат.Болни примитивни ,детски мозъчета.
73
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз се зарадвах много вчера на победата . Браво на момчето от село Ключ Спас Делев - възпитаник на пиринските орлета .
72
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така за мен това не беше никъв футбол .Липсваха точни пасове играеха като балерини .Българският футбол когато го имаше беше следният .Топката е в мен и никой не може да ми е вземе освен чрез фал .Сега не играят с нея не е задържат а само е ритат и то винаги пасовете отиват в противника . Холандците бяха вкарали 3 гола чисти . Но Михайлов бранеше като Орел вратата .За мен този мач е мача на вратаря Ники Михайлов и съм сигурен че и 10 гола можеше да спаси .Браво Нико.
71
20
 
6
 
! Отговори
леко логично преди 7 години
Мислех да заложа 200 лв за Холандия (коеф 1.5). Ама се отказах тъй като коефициента беше съмнително, висок едвали не подарък слагаш 1000 вземаш 1500, а напоследък футбола е като театърр или кеча. И се оказах прав, кой знае колко са спечелили букмейкърите от тази "славна победа", а може би и националите, като са обещали да почерпят *** след мача с николета.