Балъков възхитен: Лъвовете имат бъдеще!

Легендата знаел за потенциала още след мача с Португалия
28 мар 2017 08:28,
7
Балъков възхитен: Лъвовете имат бъдеще!
Снимка: архив, Bulphoto

Една от най-големите легенди на България – Красимир Балъков, се изказа ласкаво за националния отбор, който преди няколко дни постигна гръмка победа с 2:0 над Холандия в София.

С нея "лъвовете" запазиха шансове за участие на бараж за световното първенство в Русия през 2018 г. "Поздравления за футболистите и треньорския щаб за важната и напълно заслужена победа над Холандия в Световните квалификации!", написа в личния си сайт Бала.

"Още след приятелския мач с Португалия преди година, заявих че футболистите от този отбор имат потенциал, който ще продължи да се развива във времето. Този успех над силен противник е доказателство за това и стъпка по пътя, който трябва да продължи и в предстоящите двубои от групата".

"Затова сега е необходима още по-голяма подкрепа от привържениците и вяра в момчетата. Сигурен съм, че те заслужават това и ще го доказват с играта си в предстоящите мачове. Стискам палци!", написа още Балъков.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съгласни сме бе, МАЙНА, разбрахме и от първия път.
6
1
 
7
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Втория гол бе ШЕДЬОВЪР
5
1
 
3
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Втория гол бе ШЕДЬОВЪР
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо, уважаеми сънародници, не можете искрено да се зарадвате на една красива победа. Хич не ми дреме за проблемите на Холандия. Нашите тичаха цял мач, стараеха се и биха.
3
4
 
2
 
! Отговори
Гешо преди 7 години
Аз не видях някаква подобрена игра на Бг отбора .Холандия просто не игра , те бяха по слаби и от българите и затова треньора им беше освободен още в неделя .
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да видим какво ще стане в Беларус. Те не играят баш като нас.Отзад стена, по целия терен - преса 90 мин., докато противника се измори и клепне от умора. Типичен руски футбол.
1
8
 
3
 
! Отговори
трол горянин преди 7 години
Той знаел , хахаха , и знае ли че следващия мач ще ни бъхтят като чичко стар килим пред блока.