Фенове провалиха търга за емблемата на ЦСКА

Предполагам, че ще има търг на друга дата, заяви Николай Газдов
30 мар 2017 17:30, Красимир Ангелов
22
Фенове провалиха търга за емблемата на ЦСКА
Снимка: БТА

Търгът за емблемата и активите на фалиралия ЦСКА беше провален!

Причината е, че представителят на ЦСКА 1948 Николай Газдов не беше допуснат до административната сграда на "Българска армия" от феновете на ЦСКА-София. Това стана в 14.00 часа, когато представители на аматьорския клуб си тръгнаха в компанията на стотина полицаи. Ултрасите пък скандираха: "Довиждане, довиждане".

Това означава, че търгът се отменя и след няколко дни ще се проведе нов на друго място. Очаква се тогава присъствието на полицаите да е в пъти повече, отколкото днес.

"Разбирам хората тук, те са емоционални, аз съм емоционален човек. Не ми е приятно да ме плюят и да ме обиждат, но ги разбирам. Търгът приключи неуспешно. Ние не успяхме да подадем нашата оферта. Говорихме със синдика и обяснихме, че няма как да влезем. Предполагам, че ще има търг на друга дата", каза Газдов пред медиите секунди след като си тръгна.

Малко по-късно отношение по темата взе и финансовият благодетел на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

"Имаше търг. Някои хора не пожелаха да влязат вътре. Направиха панаирите тук. Ние си подадохме офертата. Госпожата е решила, че ще прекрати търга. Търгът се води, че не е проведен. Причината е била, че не е бил осигурен достъп. Полицаите осигуриха достъп и всичко. Има големи комплексари във футбола в България. И панаирите трябва постоянно да са на "Армията", посочи той.

Какво още каза Гриша Ганчев четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
без морал преди 7 години
Фк Лупи . Колко точно искаше да ви прексръсти ГГ . Е , не успя но пък затова ви фалира и си направи Литекс - София :)))
16
1
 
5
 
! Отговори
Национализъм преди 7 години
Проведения одит в Левски - София е показал задължения от над 33 милиона лева както и 16 милиона отделно за новата трибуна на стадион Виваком арена. Левски- София е във фактически фалит и само чака да падне гилотината. Тогава да няма учудени " Ама как , защо" и тн. Или ще си платите 50-те милиона задължения веднага или ще играете по селските ливади докато не върнете всичко а това няма да стане поне 1000 години. Да ви е честито моралисти !
15
1
 
7
 
! Отговори
Хектор преди 7 години
До Факти за размишленияЯвно мутрите се ловят за сламката. Какво значение кой на кой е бил съученик, важно е да не подкрепяш крадец като Ганчев.
14
0
 
9
 
! Отговори
Хектор преди 7 години
До Изгърбич ЗадвратянПърво Вие се съберете и върнете 16 милиона дължащи на държавата, 50 милиона откраднати от Петрол и 64 милиона взет кредит от Литекс Комерс от КТБ. Всичко това е дълг на вашия тартор Ганчев. Смятам че такъв крадец трябва да е или два метра под земята или в затвора, а не да участва в търг. Само ЦСКА 1948.
13
2
 
5
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Не ми се ядосвайте ще кажа нещо, ЦСКА и Левски да бъдат закрити
12
2
 
5
 
! Отговори
2222 преди 7 години
Нали отново гласувахте за тях, сърбайте попарата.
11
3
 
17
 
! Отговори
Държавата на Мафията преди 7 години
Докога държавата ще покровителства микренския разбойник? Това джудже от години дерибейства, краде, съсипва бизнеси. Докога, бе?
10
1
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
Направо ме д гнус от тия алчни и нагли мизерници. Съсипаха всичко единствено и само за пари
9
9
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Феновете защо не бяха толкова единни да отидат на границата и да спират автобусите с фесовете, които идват да гласуват и да ни определят бъдещето, а веднага под строй отиват за една пиклива емблема. Тя по - важна ли е от България?
8
5
 
32
 
! Отговори
naco преди 7 години
"Захарчетата" от Ловеч и техният ЧОРБАДЖИЯ Гриша Ганчев,НЯМАТ МОРАЛНОТО ПРАВО да вземат участие в този ТЪРГ,защото ТОЙ ,"бизнесмена",ДРУГАРЯТ Ганчев ФАЛИРА ЛЮБИМИЯТ ни КЛУБ на 09.09.2016г. и така се ПОДИГРА с ИМЕТО,ЕМБЛЕМАТА,МАРКАТА ЦСКА,а също така и с МИЛИОНИТЕ АРМЕЙСКИ ФЕНОВЕ!?
7
12
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До Анонимен5левски докато се бори, да си върне вересиите на държавата. крадейки пари от нап, крадете пари от пенсионери и болни, ***
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе в тая *** дори и на старите футболни грандове не прощават, разсипаха един иконичен отбор, иде ред да ви дооберат и вас и после се пенсионират, но дотогава ще сме 5 милиона, като 3 от тях ще са шведи, честито на печелившите патриоти дето щели да останат, щото ще оправяли България. Балъц.и колкото искаш :)
5
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 100 години какво стана?Левски се бори за купи, ЦСКА му продават емблемата. Накрая остава винаги по-силния !Благодаря.
4
13
 
13
 
! Отговори
Обединение е нужно преди 7 години
Първо в комбина с Борисов разсипват клубът, довършиха го с титаните, които Борисов преди това сложи да "оправят" София, а после тръгнал да става месия на ЦСКА, това е Домусчиев.Чисто и просто разчиства конкурентите на разградското си отборче.И случващото се в Левски не е случайно, тъкмо поведоха с 5 точки на Лудогорец и се почна, всичко направиха собствениците,за да изритат Люпко, и естествено Левски отстъпи 1-то място на Лудогорец.Двата клуба,Левски и ЦСКА трябва да се обединят срещу Домусчиев!
3
7
 
14
 
! Отговори
Факти за размишления преди 7 години
Любопитни факти за размишления. Членът на УС на ЦСКА 1948 - Никола Газдов, е бил съученик с Пеевски.Друг съученик на Пеевски - Светльо Шишков е директор в Левски.Въпросът е, защо българите спят и не изритат Пеевски и Домусчиев от Левски и ЦСКА?
2
3
 
22
 
! Отговори
. преди 7 години
Абе това с чорбата е страшна порнография цялата работа. Няма такава комедия.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мустакатият ловчанлия се изживява все едно има собствена армия.