Врагове на ЦСКА пречели на възраждането на клуба

Разединение в ЦСКА няма! Има провокация, смята Георги Атанасов
31 мар 2017 13:23, Красимир Ангелов
23
Врагове на ЦСКА пречели на възраждането на клуба
Снимка: Bulgaria On Air

"Разединение в ЦСКА няма! Има провокация за дестабилизация и мръсна интрига, която се вкарва от врагове на ЦСКА, които искат да пречат на възраждането на 31-кратния шампион. Най-големият извод от тези събития е огромната морална победа на червената общност, която с телата си защити единствения отбор от "Българска армия" и човека, който води клуба към по-добро бъдеще".

С тези думи спортният журналист Георги Атанасов описа пред Bulgaria ON AIR вчерашните събития на ст. "Българска армия" и пропадналия търг за активите на обявения в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД.

Търгът не се състоя, тъй като представителят на ЦСКА 1948 Никола Газдов не бе допуснат от над 1000 фенове на ЦСКА да влезе в сградата и да подаде необходимите документи. От ЦСКА 1948 определиха случилото се като брутален акт.

"Газдов е син на Теменуга Газдова, която е шеф на борда на директорите в "Лудогорец". Това ако не е чудовищен конфликт на интереси, здраве му кажи. Този опит да се натрапи чуждо присъствие на Армията е недопустим. Фирмите са на подставени лица. Какви намерения имат те за развитието на клуба? Никакви! Само да пречат и да обслужват враговете на ЦСКА", каза още Атанасов.

Той настоя, че една емблема е изпразнена от съдържание, ако зад нея не стои обществената подкрепа. По думите на журналиста вчера сме станали свидетели на проява на гражданското общество.

"Близо 1500 човека се бяха събрали, за да защитят своята любов - ЦСКА", категоричен е Георги Атанасов.

Bulgaria ON AIR потърси и другата гледна точка, включвайки по телефона члена на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов, който вчера бе в центъра на събитията в Борисовата градина. "Внесли сме задатък и имахме желание да изкупим активите на старото дружество. Не ни беше позволено да внесем документацията. Най-скандалното беше, че имаше жив щит от деца отпред и твърдението, че аз не съм искал да вляза да подам документите", коментира той.

Газдов отрече ЦСКА 1948, който се състезава в аматьорския футбол, да е свързан със собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

"Феновете сме 100% собственици на дружеството. Намерихме външно финансиране. Майка ми е един от успешните мениджъри в България", отговори Газдов на обвиненията. Той добави, че не е подал жалба в полицията за случилото се вчера и призна, че разбира голяма част от хората, които вчера са били враждебно настроени.

"Уважавам мнението на тези хора и вярвам, че са истински цесекари, какъвто съм и аз съм", каза още Никоа Газдов.

Видео от разговора вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
До Национализъм"Да живее България , ЦСКА и Русия !"И нека всички нашата родина си плащат данъците, осигуровките и изобщо всички държавни бази които ползват. Те не са подарени. Всички ние плащаме за тях от нашите данъци. Защо някакви "червени ***" не трябва да плащат ?! Плащайте си и си сложете осем емблеми.
17
0
 
2
 
! Отговори
МАРК преди 7 години
До муспиа милиционерщината в леефски на каква е символ _!_
16
0
 
3
 
! Отговори
ВАРНА преди 7 години
ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ ПО ГОВЕЖДИТЕ КОМЕНТАРИ. АКО ТЕЛЕТАТА ВИ КАЗВАТ ЧЕ НЕЩО Е ТАКА, ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ОБРАТНОТО ТОВА ТРЯБВА ДА Е БАРОМЕТЪР, ЧЕ ЦСКА С ГАНЧЕВ Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА АРМЕЙЦИТЕ! НЯМА *** КОЕТО ДА МИСЛИ ДОБРОТО НА ЦСКА!
15
1
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До пенсионерпенс, тоя лелка и набросич за 300 лева ше сипят и върху прабаба си.
14
2
 
4
 
! Отговори
Национализъм преди 7 години
Да живее България , ЦСКА и Русия !
13
6
 
12
 
! Отговори
съвет преди 7 години
Възраждането на клуба беше до 09.09.2016 за Възкресение е невъзможно. Всеки цесекар може да си смени името, пола или да се определи като турчин, но не може да си смени ЕГН-то срещу булстада на цска пише Летекс. Защо се борят за сталинистката петолъчка легализирайте новия отбор с ново име ЦСКАрмеец и подобна емблема с буквата 1 "А".
12
7
 
16
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
(сина на Сталин)така е известен Г.Атанасов сред старите любители на футбола.Болен''чорбар''!Когато Литекс биеше ЦСКА където го хване,сипеше огън и жупел срещу Ганчев.Сега сипе огън и жупел срещу Лудогорец(които също бие ЦСКА където ги хване)Дали след година-две(като фалира Ганчев)няма да подложи ръка и при Домусчиев.Жалки родни картинки!
11
7
 
19
 
! Отговори
ЦСКА фалира преди 7 години
ЦСКА фалира, няма го. Някой ще ми обясни ли каква е файдата да купиш емблемата на фалиралия ЦСКА? С купуването на емблемата не можеш да купиш историята на ЦСКА. Историята на клуба на Ганчев е Чавдар Етрополе и Литекс - Факт.
10
4
 
17
 
! Отговори
ГОГО ТЪПОТО преди 7 години
ГОГО АЛТАВИЯТ СЕГА ЗАЩИТАВА ЧЕРВЕНИЯТ ЛИТЕКС,ГОГО ПИЙ СИ ЛЕКАРСТВАТА БРЕ
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г.Атанасов червения шаман.Не му узря тиквата.
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червени ***!!!Защо ощетяват държавата?Така са научени само да крадът.
7
14
 
11
 
! Отговори
=== преди 7 години
За чий ч.е.п. ти е да искаш да вземеш емблемата на друг клуб - освем ако не искаш да правиш мизерии и мръсотии - и колко трябва да си нагъл да доидеш у дома му да я вземеш и да очакваш, че ще посрещнат с хляб и сол .....
6
3
 
26
 
! Отговори
Жорко,Жорко преди 7 години
,,Да се натрапи чуждо присъствие на армията" Че то е факт.От кога Ловеч е София? А и този юнак Жорко Атанасов е доста ,,недобре"
5
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тези червени боклУц.и бре. Що ни боли техните неразбории.
4
22
 
9
 
! Отговори
EFBET това си ти преди 7 години
Гриша Ганчев искаше да вземе ЦСКА още преди Васил Божков да стъпи на Армията. Разбира се враговете на ЦСКА са подуянци , приятелски настроения към тях Домусчиев, пресъхналите парични извори към агенти като Костадинов-полковник, разбира се ЕФБЕТ на Божков. Цялата тази коалиция е срещу Ганчев. Единствено Ганчев направи нещо по базите - другите само цо ц а х а.
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е велика страна! Има си 2-3 цска-та, няколко градски десници, имаше до скоро два синода, две турски партии, сумати руски... Велика, голяма страна!
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заглавие и статия на чист майчин. Шведски.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е никаква Чорба, ами смешна Супа топчета. Все повече и все по-малки топчета.

Спонсорирани публикации