Червено шествие преди мача с Лудогорец

Вижте как се придвижи агитката на ЦСКА
Обновена: 1 апр 2017 19:33 | 1 апр 2017 19:32, Веселина Йорданова
33

Снимка: БулФото

Фенове на ЦСКА се събраха в района на Кравай за шествие преди днешното дерби с Лудогорец, предаде БулФото.

Мачът започва в 20 часа.

Изходът няма да промени нищо в класирането, но зарядът е голям заради вече станалата хронична омраза между двата отбора.

На "Армията" мечтаят най-накрая да видят победа срещу Лудогорец. Назад във времето фалиралият ЦСКА така и не успя да надвие разградчани, като се добра само до 4 равенства в София и загуби цели 8 двубоя.

Както наскоро обаче каза директорът Стойчо Стоилов, в годините Литекс е показал, че има положителен баланс срещу Лудогорец и ЦСКА-София няма страх от шампиона.

Може да следите двубоя наживо на Gol.bg

 

 

 

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: ЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не се интересува от футбол.Единственото което обединява българските запалянковци е омразата.Българина обича единствено да мрази.
3
2
 
10
 
! Отговори
ЛУДОГОРЕЦ ! преди 7 години
Тея всичките като им дам по една мотика да копат ще им мине мерака да са правят на батки . Може и по един чувал с цимент до 8 етаж и обратно докато припаднат .Това са *** хора без ориентация селяните са винаги от ЦСКА от бай Тошово време.Лудогорец показаха футболна световно ниво без агитка но с футболисти и селекционер .КОЗМИ МОЦИ >>> Козми Моци !!!
2
5
 
10
 
! Отговори
САМО ЛОКО преди 7 години
САМО ЛОКО ПЛОВДИВ !ЛОКОМОТИВ !!!Ще се радвам Лудогорец да вкарат поне 5 гола на чорбарите .Бий чорбата по главата . Бой бой бой !
1
0
 
11
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Като гледам май днес е ден на лудите в София около обед едни, а сега други. Добре ,че поне една част от едните се разотидоха ,че иначе и полицията щеше да се намери в чудо.