Шефът на съдиите призна: ЦСКА-София оказват натиск!

Червените имали политика за въздействие върху арбитрите
6 апр 2017 08:45,
28
Шефът на съдиите призна: ЦСКА-София оказват натиск!
Снимка: Reuters, архив

Председателят на съдийската комисия към Петър Петров заяви, че ЦСКА има политика за въздействие върху футболните арбитри. Мнението му бе в отговор на твърденията на Стойчо Стоилов, че Лудогорец винаги се подкрепя от съдиите.

"Уважавам всички ръководители във футбола. Стойчо Стоилов го познавам още като футболист. Аз бях съдия. Те си имат определена политика и начин за въздействие върху съдиите чрез медиите. Нашата задача е съдиите да свирят феърплей."

"Реферите се стремят да свирят по правилата и в никакъв случай няма тенденциозност в отсъжданията им", добави шефът на съдиите в България. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Петърчо от Перник казвал '' Аз пък съм от веуикия Уефски "
26
2
 
4
 
! Отговори
От 2 до 5 преди 7 години
Малкият Иванчо не може да казва "Р" и като го питат от кой отбор е, той казва: "Аз съм ЦЕСЕКАЛ"...
25
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рано или късно Киро Гела ще си го получи. Нагази във футбола с бутушите, грубо, купува съдии и служители на БФС на килограм. Феновете на ЦСКА са голяма сила. На него и Петричев ще им се стъжни за простотиите които говорят. Лайногорец има два автобуса фенове и парите на Гела от износа за И.Д. Колкото и голяма да му е охраната ще гризнат дръвцето.
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Toчно така си е, от ЦСКА- да не реват много, а да си припомнят например как съдиите се изгавриха буквално с Дунав в последния мач срещу тях, Тогава реферът само дето гол не вкара за трупата на ГГ
23
6
 
8
 
! Отговори
ХАХА преди 7 години
АХХХХХ колко жалко е да си "вечно верен" предател... Като фенчетата на бившото сесека запеят колко са верни на литекс ми се пълни душата...
22
5
 
7
 
! Отговори
До 21 преди 7 години
Прекръсти се на Неверен, какъвто си, щом спря да подкрепяш ЦСКА и се прехвърли към ЦСКА-СОФИЯ (Литекс, Чавдар). И никой не ви се смее. Тъжно е, че го няма вече "вечния" съперник на Левски. Сега като Левски победи Чавдар (Етрополе), не е същото, както да победи ЦСКА.
21
7
 
5
 
! Отговори
Верен преди 7 години
Да, това не е нашият, истинският ЦСКА, но такива сливания във футбола сме наблюдавали и ще наблюдаваме. Важното е, че повечето фенове стоим зад отбора и го подкрепяме. Нека сме Литекс, до няколко години като станем шампиони и заиграем в европейските турнири, да видим кой ще се смее :)
20
4
 
10
 
! Отговори
naco преди 7 години
ПРЕСТАНЕТЕ да се ГАВРИТЕ с ИМЕТО ЦСКА! ЦСКА бе ФАЛИРАН на 09.09.2016г от ЧОРБАДЖИЯТА," бизнесмена",ДРУГАР Гриша Ганчев с ПОДКРЕПАТА на ДРУГАРИТЕ Борисов и Кралев!?
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА-СОФИЯ, бивш Литекс от Ловеч, бивш Чавдар от Етрополе, няма никаква връзка с фалиралия ЦСКА. Странно как едни дето уж много обичаха любимия си отбор ЦСКА, се пребоядисаха като фенове на Чавдар от Етрополе и сега леят сълзи как били свирили съдиите на мача Чавдар - Лудогорец.
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цитат: "Те си имат определена политика и начин за въздействие върху съдиите чрез медиите."Кои са тези "те"?!Говори за Чавдар (Етрополе) и Литекс (Ловеч), но май има предвид пръкналия се от тях ЦСКА-СОФИЯ. Кога им порасна работата - отбора на Етрополе да въздейства така на съдиите?!
17
2
 
3
 
! Отговори
Среден пръст преди 7 години
Шефът на съдиите призна:Заглавието е формулирано тъй, че да си помисли човек: - Какъв ли морален тормоз е изпитвал горкия Петров. Сигурно цяла седмица в сънищата му са надниквали Г.Ганчев, Д.Милева, Гелосания и със зловещ глас са му говорили -признай си, признай си и се освободи от зверските окови на мълчанието. Ще ти олекне.Дааааа, не е лесно да си председател на комисия която не съществува де-факто!
16
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този за кой отбор говори? За ЦСКА се говори в минало време - те фалираха и такъв отбор вече няма. Може би говори за Чавдар/Литекс, прекръстил се на ЦСКА-СОФИЯ, знам ли. Нека се изказва точно.
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От обора не спират да ***, а квичахте ли така срещу Дунав?
14
5
 
9
 
! Отговори
Луд преди 7 години
Червенушки, кой е единствения отбор в света бил сам себе си с 8:0?
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Феновете на Чавдар (Етрополе) нещо много са се разпенили.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека Лудогорец бъде голям, но без гювеча който им бутат съдиите.И не е ли конфликт на интереси след като футбола е комерция, а ГЕЛОСАНИЯ е в управлението на БФС.Това е. Нищо по-вече и нищо по-малко.
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как да нямаше българи в отбора на лудопилец, мисля, че поне петимата съдии си бяха чисти неподкупни българи, начело с онова симитлийско гербаджииско протеженце, набедено за главен съдия изпълнител
10
5
 
11
 
! Отговори
redordead преди 7 години
Значи с оказване на натиск им вкарват голове от засада, представям си, ако нямаше натиск, мачът с гелосаната *** щеше да почне директно с дузпа за лайногорец и червен картон за ЦСКА...
9
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Киро Гела не оказва натиск, той само шари пачки на съдиите, защо допуснахте двата гола срещу ЦСКА от чисти засади?
8
7
 
10
 
! Отговори
Луд преди 7 години
Той микренския, открй време си натиска съдиите

Спонсорирани публикации