Грациите ни грабнаха среброто на финала с пет обръча в Пезаро

По-късно гимнастичките излизат на финала с въжета и топки
Обновена: 9 апр 2017 16:51 | 9 апр 2017 16:33, Анисия Иванова
5

 

Националният ансамбъл по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Теодора Александрова и Елена Бинева, спечели втори медал от Световната купа в Пезаро, Италия. Възпитаничките на треньора Весела Димитрова се класираха на второ място във финалите с пет обръча.

Грациите ни получиха оценка от 18,150, като не допуснаха сериозни грешки при изиграването. Победителки станаха домакините от Италия, които получиха 18,700.

Вчера ансамбълът ни спечели злато в многобоя на първото си по-сериозно състезание. Именно изиграването на съчетанието с пет обръча, за което получиха 18,700, помогна на грациите да се качат на най-високото стъпало на почетната стълбичка.

По-късно тази вечер е финалът на две въжета и три топки, за което в многобоя гимнастичките ни получиха 18,650, съобщи bTV.

Момичетата на Весела Димитрова поеха щафетата в националния отбор от Златните момичета на Ина Ананиева, които спечелиха 81 медала от големи първенства в кариерите си. Те дебютираха на международна сцена на Гран при на Москва през февруари, където спечелиха златен и два сребърни медала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
До мацка преди 7 години
Благодаря Ви, но аз го имах в предвид по-скоро като реторичен въпрос и не по начина по които май го написах. Имах в предвид, че нашите според мен заслужават и златен на отделните уреди, но май както винаги има уреждания зад колисите...
3
2
 
5
 
! Отговори
Мацка преди 7 години
Я пак,близко е до ума...Първи са в многобой,а втори на финалите на отделните уреди.Две самостоятелни дисциплини.И ако и този път не разбра,питай пак.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво момичета ! Страхотни сте !
1
5
 
3
 
! Отговори
Я пак? преди 7 години
Я някой да ми каже, как може да са спечелили на многобоя, но на обръч са 2-ри? Съдите кьорави ли са????

Спонсорирани публикации