Тервел Пулев с нова победа: Нокаутира грузинец в І рунд

Братът на Кубрат Пулев повали Рамази Гогиашвили в Берлин
Обновена: 9 апр 2017 09:52 | 9 апр 2017 09:09,
13
Тервел Пулев с нова победа: Нокаутира грузинец в І рунд
Снимка: архив, Булфото

Тервел Пулев продължава с отличното си представяне при професионалистите, след като постигна втора победа с нокаут от два мача.

Българинът не срещна никакви проблеми срещу грузинеца Рамази Гогиашвили в галавечер в Берлин. Братът на Кубрат Пулев направи своя съперник на пух и прах и го свали още в първия рунд с нокаут.

В дебюта си при професионалистите Тервел победи хърватина Томислав Рудан в София също с нокаут, но в пети рунд.

Следващият мач на малкия Пулев ще бъде на 28 април в зала "Арена Армеец". Той ще участва в галавечерта "Finаl Countdoun" и ще подгрява брат си Кубрат Пулев, който пък ще се бие Кевин Джонсън.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ники Кънчев към Майк Тайсън като влизаше в Биг Брадър миналата година: Майк, ние много се гордеем с нашия Кубрат Пулев. Познавеаш ли го? И Майк Тайсън: Да, познавам го, веднъж го видях как се би с Кличко! Уахахахахаха......
8
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези двама братя са пълни палячовци!!
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този на снимката е изключително маллоумно и арогантно коппеле. Няма да забравя как буташе Кличко след края на мача за да не поздрави пребития му брат.
6
2
 
11
 
! Отговори
nito преди 7 години
местим на ляво
5
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е като не ставаш за нищо друго освен да се млатиш като див селянин...
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ava ko ma interva,neka prayat pari
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 1 Ами туй хюммне брат му Кубрат видя ли с каква торба ще се бие в София в края на месеца? С Кевин Джонсън..който е с 2 години по-стар от него, но и отдавна никой не го бръсне за слива в бокса. Последно го гледах тоя срещу Великият Виталий Кличко,когато още беше в разцвета на силите си Кевинчо на 31 години, а Виталий беше на 39 години и с бастуна го победи по точки в един от последните си мачове в кариерата, но преди това му наду кофата. Смях в залата...направо... с тия съперници на Опулев.
2
3
 
23
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА преди 7 години
В тази зала в Берлин има всяка вечер по 5 мача . Същото е като кино в Мол , има няколко прожекции .Дават по 10 000 евро на боксьори за мач . Същото е като филма с Чарли Чаплин .
1
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не сте ли разбрали, че тези двама братя - псевдо боксьори си подбират само слаби чичковци. Отново старият Пулев е подбрал една снежинка за мач, който се е отказал от бокса през 2015. Кой му се връзва не знам, но последният път измами цяла Арена Армеец. И изкара едни хубави парички. Водевила ще се повтори отново.

Спонсорирани публикации