Кобрата за злодея от Ню Джърси: Аз съм от друга величина!

Искам да се бия за световната титла в България, обяви Пулев
10 апр 2017 14:15, Веселин Коларов
23
Кобрата за злодея от Ню Джърси: Аз съм от друга величина!
Снимка: Bulphoto.com

Големият български боксьор и възпитаник на ЦСКА Кубрат Пулев говори за CSKA.BG преди поредната си битка на професионалния ринг. Той заяви, че подготовката му върви по план и очаква победа пред невероятната българска публика.

Кубрат Пулев съобщи, че в името на българските фенове на бокса е направил всичко възможно отново да боксира в България и дори цените на билетите да бъдат на достъпни цени. Голямата галавечер, в която Кубрат Пулев ще защитава Интерконтиненталната си титла на Световната боксоваасоциация (WBA), е на 28 април (петък) в "Арена Армеец" в София.

Още по темата

Претендент за отличието е американецът Кевин Джонсън, който до момента е изиграл 38 мача на професионалния ринг, от които е спечелил 30, като е допуснал 7 загуби и има едно равенство. Българският боксьор има изиграни 25 мача на професионалния ринг, като е спечелил 24 победи и е допуснал само 1 загуба - от Владимир Кличко.

Началото на боксовата галавечер е от 19:00 часа, като преди големия мач между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън (Ню Джърси САЩ), популярен като Кингпин (злодей на Марвел Комикс), на ринга ще се качи и друг възпитаник на боксовата школа на ЦСКА, братът на Кубрат - Тервел Пулев.

Само преди два дни той постигна втората си победа и то пак с нокаут на профосионалния ринг. Съперникът на Тервел все още не е ясен. До момента интересът за билети за боксовия спектакъл е голям, като се очаква "Арена Армеец" отново да бъде препълнена. Билети се продават в мрежата на EVENTIM.

"Съперникът Кевин Джонсън има повече опит от мен на професионалния ринг. Но аз съм друга величина и се надявам да го победя. В професионалния бокс се получават суперизненади и нищо не се знае. Радвам се, че нямам контузии. Винаги е било приятно за мен да играя в България. Иска ми се да направя колкото се може повече мачове в България, дори един ден се надявам да играя за световната титла пред родна публика", каза Кубрат Пулев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Стига глупостиНе, Джошуа изобщо не е слабак и е на съвсем различен левъл от този на Кобрата. Уважавам Кубрат и мисля, че се боксира добре, но мач с Джошуа или Уайлдър най-вероятно ще завърши като този с Кличко.Колкото и да ми е тъжно, не мисля, че Кобрата ще изкара и 3-4 рунда срещу боксьор от ранга на тия двамата - имат талант, имат злоба, имат невероятни екипи, които работят с тях по най-модерни програми, и не на последно място, нека бъдем честни: тренират много, много по-усилено от КП.
18
2
 
1
 
! Отговори
Стига глупости преди 7 години
Честно казано не знам какво искат хейтърите тук?! Обвинявате Кубрат, че загуби от Кличко. 1. Ами то не е проста работа да го докараш до мач с Кличко, понеже има правила нали и Кличко не се боксира баш с всеки, който си поиска.2. Кубрат имаше своите положения и ако беше вкарал един десен прав, който мина на сантиметри от Кличко, според мен мачът щеше да приключи. Нашият бая го натисна Кличко по едно време на въжетата.3. Ако Джошуа победи сега, Кубрат ще се срещне с него. И Джошуа ли е слабак?
17
6
 
1
 
! Отговори
NICK преди 7 години
НА ВСИЧКИ ДРИШЛЮВЦИ КОМЕНТИРАЛИ ПО-ГОРЕ, ЩЕ КАЖА - КОБРАТА Е ВЕЛИК И ВСЕКИ ПЪТ ГО ДОКАЗВА С ПОБЕДА .КАЗВАТ , ЧЕ БИЛ РОМ -ДАЛИ Е ИЛИ НЕ Е , НО ТОЙ Е ЕДИН ВЕЛИК БЪЛГАРИН . НА ВСИЧКИ ДИРСЪЦИ ПО- ГОРЕ ЩЕ КАЖА, АКО САМО СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ КЛИЧКО И ЩЕ СЕ ОСЕРЪТ И ОПИКАЯТ . ПОБЕДА КОБРА ! ИЗОБЩО НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ .
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е голем спортист но ромския Произход не може да се скрие в дън Земя
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как да си купя билети, като сега са ги намалили... значи копуваме на скъпите цени за този цирк и след няколко дена намаляват цените, това на нищо не прилича...
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кобра ти ще нокаутираш ли някой дядка в твоята боксова кариера. Аз не съм виждал боксиор дето за толкова мачове няма нито един нокаут. Ти не можеш да удряш бе какъв световен шампион,ще ставаш? AJ ще те убие от бой ако му се мундиш така.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интетесно,защо всички противници на Кобрата са Дъртаци с увиснали цици и приключващи кариерите си "боксьори"?! Изключая Кличко,който видяхме какво стана!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
Аууу преди 7 години
Какво е csca bg?!?!? Няква шматарошка тв?!?!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кубрат е ПРИЛИЧЕН боксьор. Но определено не е от "световна"величина. Ако си беше намерил подходящи треньори по-отдавна, можеше и да постигне нещо в профи бокса. Сега е твърде късно за него.Както и да е, пожелавам му успех.
10
2
 
17
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Никой не оспорва ,че Кубрат влага къртовски труд и ежедневни усилия ,но тези изхвърляния и коментари за величини и прочие са си селяния Видяхме,че не е ня нивото на Кличко,Поветкин ,Фюри и тн.Но е един успял в живота спортист .А тези стари ,дебелаци които бие на родна земя са му добър спаринг и източник на доходи,нищо зрелищно пък и интереани не сътворяват.
9
8
 
4
 
! Отговори
Румен преди 7 години
Пичове,кой от вас е направил нещичко за което да се говори поне 5 сек в новините? Защо бе злобарчета комплексирани не идете да му кажете мнението си в очите му? Това е единственият начин някак да се чуе нещо за простите ви глави.
8
2
 
12
 
! Отговори
Anti-Idiot преди 7 години
Подборът на противници за Пулев напомня на дузпите на Бай Онуй с Бистришките тигри :-)
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Im done with boxing.... Kevin Johnson dumi izrecheni 2015 ?????
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този "велик" Чалга боец си намира едни дедковци за бокс които отдавна да минали зенита си, надебеляли и обеднели. Готови да ги набият за 200 - 300 000 USD. И отново дъртият баксьор ще събере наивници в зала Армеец, които ще скандират името му, а той ще го обере с усмивка и викове, вървим напред. Който иска да му плаща билети и да гледа водевила Братя Пулеви.
5
3
 
18
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 7 години
Ми...бий се - що се биеш с торби?
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кубрат едвам намира боксьори да са пп-зле от него. Само някакви шардени от междуселските първенства. Театърът се състои в София защото само тук ома наивници да платят за това
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е несериозно.Мача е след 20 дена а не са намерили противник на Тервел.Цялата работа прилича май на не добре режисиран театър. То от сега става ясно че двамата братя ще победят.Но рано или късно този изкуственно надут балон ще се спука.Но....важното е да се,,откърти" някоя и друга пара. Колко е наградния фонд? Явно и той е ,,от друга величина"
2
1
 
21
 
! Отговори
Кобричка преди 7 години
Кобричка, като е от друга величина, що?...що?!?!? не си намериш някой който е то твоята величина, или поне някой с повече от ЕДНА победа и ОСЕМ(8) загуби в последните ДЕВЕТ мача.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже калви титани! Боже какви гиганти! Боже, боже!

Спонсорирани публикации