Акция "Краев": На Герена умуват как да задържат младока

Ако решат да го продадат, "сините" ще вземат поне 1 млн. лв.
11 апр 2017 08:45,
12
Акция "Краев": На Герена умуват как да задържат младока
Снимка: Булфото, архив

Ръководството на Левски започва акция "Божидар Краев". Договорът на младока изтича на 31 декември 2017 година. Това означава, че ако той не го удължи това лято, от клуба ще бъдат принудени да го продадат. Причината е, че след 30 юни младокът ще може свободно да преговаря с други отбори за продължаване на кариерата си и да подпише предварителен договор с някой от тях, където да премине зимата със свободен трансфер.

В неделя Божидар Краев реализира 4 гола за успеха с 5:0 над Локомотив (Пловдив) и акциите му определено се покачиха - както пред ръководството, така и пред тимовете, които имат интерес към него. Още повече, че визитката на юношата на "сините" е впечатляваща, пише "Тема спорт". Той все още не е навършил 20 години, а вече има 82 мача за Левски във всички турнири, в които е реализирал 23 гола. През настоящия сезон в 25 мача има 8 отбелязани попадения и е най-резултатният играч на отбора.

Друго силно качество на Краев е, че е поливалентен футболист. През миналия сезон бе ползван от Стойчо Стоев като ляво крило. След това Люпко Петрович го направи вътрешен полузащитник. Още с идването си пък Николай Митов го постави зад нападателя. В последния мач треньорът обаче реши да пусне Краев на върха на атаката и той се развихри с 4 попадения.

С добрите си игри през пролетта Краев си заслужи и място в националния отбор и дори дебютира в световната квалификация с Холандия (2:0).

Всичко това кара шефовете на "Герена" да потриват ръце, защото дори и играчът да не преподпише, в клуба ще влязат сериозни постъпления от неговата продажба - минимум 1 милион лева. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
ГОСТ преди 7 години
До АРМИЯТА vs ВИВАКОМАРДругарю, кажи кой, освен Костадинов и Пенев, е юноша на ЦСКА?! Някои от споменатите от теб даже не са изкарвали един сезон при червените-провери! Ако говорим просто за футболисти от "Левски", имай предвид, че в националния отбор от 1994 г. в САЩ имаше 7 титуляра от "Левски" (Михайлов, Хубчев, Кременлиев, Цветанов, Златко Янков, Боримиров, Сираков - повечето заиграха в Германия!), без да броим резервите (отборът, изградена от Гочето). Други 3-*** от "Етър" и само Стоичков!
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8Ха-ха-ха! За Гунди предлагаха най-високата цена в света... ама никой не знаеше.Ако левскарите не бяхте такива крави с конски капаци, щяхте да видите, че дори в Левски има къде-къде по-добри футболисти от измислената ви звезда-пияница. Непобедими сте в създаването на идоли.
10
4
 
3
 
! Отговори
АРМИЯТА vs ВИВАКОМАР преди 7 години
До Мл "АРМИЯТА" vs "ВИВАКОМ АРЕНА"ТО ОТСЕГА Е ЯСНО КОЙ ? ЕДИНИЯ ЩЕ СЕ ИЗЯВЯВА В ТУРСКОТО ПЪРВЕНСТВО, КАТО ХИЧО, КРИВИЯ И ГОНЗО, ДРУГИЯ ЩЕ ИГРАЕ С УСПЕХ В ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ ИЛИ АНГЛИЯ, КАТО ЧОЧЕВ, ДВАМАТА ПЕТРОВИ, БЕРБАТОВ, ПЕНЕВ, КОСТАДИНОВ И СТОИЧКОВ!
9
1
 
4
 
! Отговори
Мл преди 7 години
Ще гледаме кой измежду Врачанеца Краев и Десподов от Кресна ще стане голям футболист и кой ще направи име. Дано някой от тях направи световна кариера, като Бербатов, Стоичков или Пенев.
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяха задържали и Вутов и бр. Цоневи цената на всички ще скочи.Който е неук да знае че от църквата на Левски се е пръкнал ГУНДИ за който италианците предлагаха най-високата цена в света. Най добрите български футболисти са от школата на левски не присламчените чужди футболисти за соф. жителство от цска като Жеков Стоичков Бербатов и всички припознати.
7
1
 
7
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Вероятно в школата има юноши с по-добри качества от сегашните посредствени ритнитопковци, примерно вратарят Кръстев показва сериозен потенциал. Изглежда уместно Краев и още няколко посредствени ритнитопковци да бъдат продадени и на тяхно място да се налагат перспективни млади играчи от школата.
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо да не се чудят. Ами да го продават, понеже няма футболни достойнства. Няма футбол в него. Няма качества. Абсолютна дупка. За нищо не става. Ако сега не го продадат никога няма да могат да го направят.
5
2
 
10
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Футболист от средна класа като Краев да е най-резултантният играч не говори добре за класата на цялата средна линия и нападение на отбора. С такива посредствени футболисти Левски няма как да се бори с Лудогорец за титлата както и да постигне успехи в евротурнирите.
4
2
 
11
 
! Отговори
Съгласен преди 7 години
Не, че това има някакво значение, но съм съгласен с всичко предишни коментари и просто нямам какво да добавя ;)
3
6
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
На времето Стоичков го вкара в школата на Барса , но той не впечатли с умения и бе изпратен. За разлика от друг българин играещ сега и бележещ голове за дубъла на Барса. На годините на Краев в школата на Барса вероятно е влязъл и Меси , но виждаме го сега до къде е стигнал. Просто или го можеш или минаваш през портала в обратна посока. Но за разлика от църквата където постите траят 40 дена при Левски постите са повече от 100 години и от там нищо свястно нито е преминало и Краев е "звездата ".
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това момче в среден футболист, дори под средно ниво. Вкара 4 на Локото които нарочно не са играли, а те не играха а симулираха за да разкарат треньора. Това момче няма подготовка, физика, губи се на терена. Кой ще го вземе, поне един сезон да играе добре. Къде ще играе с тази детска физика, в Премиер шип ли? Та него ще го отвеят като прашинка добре тренираните професионалисти. В Италия или Испания? Не не карайте да се смея. Там имат такива със стотици. Това надуване ще го развали ако не е вече.
1
3
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Хайде изчакайте го поне пет силни мача да направи , а не при първия да летите в облаците. Краев е посредствен футболист и това че вкара четири гола на отбора със свалените *** нищо не значи. Когато почне да бележи в Европа и с Национала тогава говорете, щото тогава съперникът не се е надупил. А цена от милион лева сега е унизително смешна дори за отборите от бивша Сърбия. Марко Пиаца напусна Хърватия срещу десетки милиони евра за да играе в Ювентус. А колко други има още?

Спонсорирани публикации