Байерн ядоса Реал, падна насред Мюнхен

Баварците откриха резултата, но Мадрид би със спорна дузпа
13 апр 2017 08:36,
34
Байерн ядоса Реал, падна насред Мюнхен
Снимка: Reuters, архив

Байерн Мюнхен допусна горчиво поражение с 1:2 от Реал Мадрид в първи четвъртфинален мач на Шампионската лига, игран на стадион "Алианц Арена".

Момчетата на Карло Анчелоти изиграха много силно първо полувреме и заслужено откриха резултата чрез Артуро Видал, който преди дни обеща да вкара четири гола на "белия балет".

Малко преди това гостите уцелиха гредата при удар с глава на Карим Бензема и последвалата лека намеса на Мануел Нойер. Точно преди паузата домакините получиха доста спорна дузпа, но Видал би силно над целта.

Второто полувреме започна по кошмарен начин за Байерн, защото Кристиано Роналдо изравни набързо, а след час игра Хави Мартинес беше изгонен. Реал напълно доминираше и създаваше ситуация след ситуация, но Нойер оставяше своите в играта с прекрасни спасявания до 77-ата минута, когато Кристиано вкара втория си гол в мача.

Това е едва втората победа на Реал в Мюнхен (при 9 поражения и едно реми), но пък е втора поредна. Реваншът е идната седмица в Мадрид.
 
Още за дербито от Шампионска лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
3
 
! Отговори
марко корлеоне преди 7 години
Мъка , мъка ,поне да бяхте гледали мачовете , нямаше да има такива заглавия , ши***на медия
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Байерн все още има шанс, все пак на реванша ще е със ЛеванГОЛски и Хумелс! Все пак, вчера можеше да е съвсем друг резултата, ако пропуска на Видал от дузпата не беше обърнал мача.
19
3
 
5
 
! Отговори
с преди 7 години
Няма кой да спре Реал.
18
1
 
16
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
"Спорната дузпа" беше за Байерн. И не беше спорна, нямаше никаква такава, повторенията го показаха ясно. Добре, че онзи дърводелец Видал би ниско над високите тополи.Резултата е справедлив с оглед показаното. Дори си мисля, че един резултат от рода на 1-3 щеше да е по- справедлив, Байерн не приличаха на себе си.
17
1
 
15
 
! Отговори
A преди 7 години
"Мадрид би със спорна дузпа"..... Ужасна медия сте....
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой коментар за *** няма ли хахаха.............
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха някой от колегите на Мичето тука се намеси айде коментирайте си написаните простотии
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да пишеш глупости за най-добрия германски отбор?
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не сте хора бре. какво сте се нахвърлили на кифлето? Мадрид вкараха от спорна дузпа снощи. Атлетико Мадрид.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
COPY-PASTE от Gol.bg и тва ми било коментар за срещата вчера
11
6
 
3
 
! Отговори
e преди 7 години
пак,че Роналдо изпроси втория жълт картон,иначе победа нямаше да видят.
10
4
 
1
 
! Отговори
FC Bayern преди 7 години
Байерн изпусна дузпата а вратаря Ноя просто не можа да хване топката след като я засече иначе щеше да е 2:1 за Байерн но какво да се прави , това е игра вкрайна сметка
9
2
 
3
 
! Отговори
до: Авторката преди 7 години
Я кажи коя немската ТВ излъчва мача вчера та да се разбере какви глупости пишем тука
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
COPY-PASTE
7
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Байерн без германци,Реал без испанци.Истинска победа на Глобализма.Сменяш им фанелките и разлика няма.Е затова Барса е велика-защото винаги преобладаващата част от играчите са им испанци и от собствената школа.И запазват стила си.Правилен-неправилен,но техен,специфичен.Преди и Байерн имаха собствен немски стил-вече не.Е затова аз съм твърдо за 6 местни играчи на терена по закон.За да се съхранят спецификите на отборите-това прави футбола толкова красив!Но Сорос и глобалистите са явно против
6
1
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Мария Несторова не си гледала мача .Пишеш глупости!По лошото е че нямате редактор в в сайта ви да ви оправя глупостите.Аз мога да ви стана ,но не знам дали ще можете да си ме позволите .Реал Мадрид не са били със спорна дузпа защото дузпа не са изпълнявали!!!Спорна дузпа изпълниха Байрен но я изтърваха.Чули недочули сте в тоя сайт!
5
2
 
26
 
! Отговори
реалист преди 7 години
"Баварците откриха резултата, но Мадрид би със спорна дузпа".А аз си мислех,че съм го гледал внимателно тоя мач
4
3
 
19
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Барселона ще се надява на ярко самобитно творческо съдийство в реванша за да продължи аналогично на предния кръг с ПСЖ. Не съм убеден, че ще се намери смел чернодрешко, който да победи убедително Ювентус.
3
8
 
12
 
! Отговори
РЕАЛист преди 7 години
Най-големия - Кристияно Роналдо, най-великия - РЕАЛ, това е реалноста към днешна дата. Байерн явно нямаха батерии да изкарат две силни полувремена, не са слаби но Реал им показа разликата между добрия отбор и великия отбор. Най-добрите отбори тази година са Реал и Юве. Заслужават финала да е между тях. Барцилончовците ядоха сопата от Юве и за втория мач не вярвам пак да се намери съдия да даде 2-3 дузпи. Абе нещо май не видях сайта Днес да е отразил последния резил на лилипутите в Торино. А?
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахаха, имало дузпа, ама за другия отбор, и Байерн не бил, а паднал. Малко грешчици, кво пък толкоз. А може Видал да се е заканил за 4 гола на реванша, що пък не?

Спонсорирани публикации