Сблъсъци на мача между Лион и Бешикташ

Французите обърнаха мача и победиха с 2:1 у дома
14 апр 2017 08:46, Анисия Иванова
75
Сблъсъци на мача между Лион и Бешикташ
Снимка: БТА

Лион обърна за една минута Бешикташ за победата с 2:1 у дома в първи четвъртфинален мач в Лига Европа. Двубоят беше отложен с близо час заради безредици по терена. Феновете на домакините нахлуха на терена малко преди началото на двубоя.

Първоначалната информация бе, че французите са се опитали да се спасят от хвърлени предмети и бомби по тях. На тревното покритие бе дори президентът на “хлапетата” Жан-Мишел Олас, който се опита да успокои привържениците. Така след близо 40 минути все пак двубоят започна.

Инцидентите са продължение на битките по улиците на града между привържениците на Лион и гостите от Истанбул.

След ранен пропуск на Гезал в 15-та минута турците поведоха. Андерсон изпълни бързо свободен удар, а Райън Бабел се добра най-бързо до топката и с хубав удар направи 1:0.

В 20-та минута удар на Фекир се отклони в тялото на Марсело и връхлетя в гредата. Малко след това техничарят имаше още едно добро положение за гол, но отново нямаше късмет.

Второто полувреме започна много силно за Лион, но “хлапетата” отново нямаха шанс пред гола. Валбуена, Фекир и Толисо пропуснаха от изгодни позиции. В 79-та минута Толисо удари за втори път гредата.

Така кулминацията бе в последните минути на двубоя. Валбуена изпълни свободен удар, а Толисо отклони топката, за да изравни. Това не бе всичко - само минута по-късно Жереми Морел донесе победата на домакините, възползвайки се от грешка на вратаря на гостите. До края домакините имаха възможност дори за още един гол, но Толисо и Валбуена не успяха пред противниковата врата.

Още за спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
4
 
! Отговори
Ха! преди 7 години
Мач между ислямо изповядващи нerри и турци нас, НОРМАЛНИТЕ хора не ни интересува!
20
5
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Реванша ще се играе пред празни трибуни заради агресивните Ислямисти които се опитаха да направят стадиона в Лион на бойна сцена.В понеделник УЕФА ще произнесе това решение !
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста *** се отопляват и днес с конски ***. Други на дърва което е съвременният им аналог.
18
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от турци какво може да се очаква..................
17
7
 
9
 
! Отговори
шматка преди 7 години
Ердоган.ще изпрати целия бешикТАШАК в Диарбекир да чукат камъниНаказание за резила който нанесоха на Ердоганистан
16
5
 
12
 
! Отговори
Моше Даян преди 7 години
До До МошеБате *** ,ЦСКА има два полуфинала за Купата на шампионите . Срещу ,,Интер,, Милано и ,,Байерн,, Мюнхен !!! По това време в Анадола се отоплявахте с говежди ***...
15
12
 
7
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
До АнонименЧааакай, чакай малко. Говорим за настоящите квалификации за световното. България би Холандия с 2:0, Турция какво направИ? А, да падна с 0:2 от Исландия.По твоята логика: Българската армия е много велика и силна, ама беше преди 100г! Защо не кажеш сега каква е армията ви?? Значи щом е за българите може да се опира на стари лаври, а за другите не може. Като Холандия тогава беше по-силна от сегашното и отчайващо положение. И не се гордей много, защото пак ще гледате световното по тв.
14
7
 
4
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До До ГаньоАма то точно това, че нищо не правиш....дела няма от теб ганяяя...само плампане...:-):-):-)-------------------------Ти бай ти *** не го гледай. Бай ти *** си знае делата. За плямпането не говори, защото това на бай ти *** му е първия коментар. Твоите дела какви са? Пред клавиатурата философ в живота мишок, а прави забележки и дава идеи на бай ***.Да не забравите да изтриете и този коменар!
13
7
 
11
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
До АнонименВ последния мач "***" би Холандия с 2:0Турците кога ще го направят?ЕВРОКВАЛИФИКАЦИЯ 06.09.2015.ТУРЦИЯ-ХОЛАНДИЯ 3:0!!!!!ПАК се изказваш неподготвен, всичко като историята ви почива на ние сме най, най, но реално сте много зле!
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре нежните французи отново ще се съберат заедно и ще кажат" Не на страха", ще изпеят Марсилезата и заявят, че няма да се поддадат на страха! Така те ще покажат отново колко са смели и какви смели сърца имат. Вместо да насметат турчулята-те ще пеят! Това е то-дИмокрацията...Не стига,че ги взривяват и убиват вече където ги сварят,ами и на родния им стадион ги бият...
11
4
 
8
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Няма по голям сиир от турция в Европа! Със своите 200 милиона (за толкова европаспорти ще подадат молби) ще са най многолюдната нация! И никой няма да им каже че за да бъде нация трябва група хора да имат обща историа, култура и традиции. Те такива неща и не знаят какво са. Ще имат толямото болшенство в Европарламента и ще казват на европейците какво да правят. Ще си преместят столицата от Анкара в София, а ако има още останали българи (етнос с култура и история) ще го преселят в Диар Бекир.
10
2
 
13
 
! Отговори
До Ганьо преди 7 години
"Айде моля ви се, не говорете зад гърба ми....*** та ***, какво толкова съм ви направил?"Ама то точно това, че нищо не правиш....дела няма от теб ганяяя...само плампане...:-):-):-)
9
0
 
7
 
! Отговори
До БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Ама преди 600 години ли или по времето, на с помоща на руснака :)))
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В последния мач "***" би Холандия с 2:0.Турците кога ще го направят?"Той може да е бил ама аз викам кога ще се класирате така малко отгоре...Че е бил третополовия портокал, не те прави 3 то в световно или в европейското например.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мистър *** говори и обсъжда футбол:-):-):-):-)Ама вие сериозно ли:-):-):-):-):-):-):-)Деня ми почна с футболните коментари на хора, които в футбола както в нищо друго хич ги няма...:-):-):-):-)между другото българия кога ще играе искам да знам...за да го гледам с "възхищение"...:-):-):-)
6
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Изостанали държави. Ходят на мачове да се бият. Изхвърляне на турските отбори от Европейските турнири !"Изостаналата държава за, която говориш има в световното 3 то място...Развитата и напреднала в п.ростототията българия на кое място е, че незнаем...ако може да ни светнеш...но щом искате да ни изхвърлите защо не го направите вие...българия въобще ще играели срещу нас...преди време, вече не помна кога го гледах мача Турция - българия беше свършил 4:0!
5
2
 
1
 
! Отговори
До 23 преди 7 години
Както те е наказал теб ли?
4
14
 
10
 
! Отговори
До Моше преди 7 години
"Турците са азиатци,столицата Анкара е в Азия и нямат никакво място в Шампионска лига ! Още повече ,че Турция е пред разпад-до 10 години кюрдите ще имат своя държава !"Европейския *** ще го видим ли в Шампионската лига?Още повече, че изводите на *** никога не са излизали:-):-):-):-):-) до 10 години по статистики ще се изравните с малцинствата:-):-):-):-):-)
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изостанали държави. Ходят на мачове да се бият. Изхвърляне на турските отбори от Европейските турнири ! Да играят в арабските турнири. И те като Русия плюят запада за да седнат на властта, а после искат всичко от там. Лицемери.
2
12
 
16
 
! Отговори
Асан Кьоравио преди 7 години
До Анонимендо 9 : За разлика от турците ,евреите са ЧОВЕЦИ ! Това е !!!

Спонсорирани публикации