Кобрата решен да защити пояса, но Джонсън бил неудобен партьор

"Рамщайн" може и да дойдат за срещата на 28 април в София
Обновена: 16 апр 2017 14:03 | 16 апр 2017 14:02, Камелия Цветанова
29
Кобрата решен да защити пояса, но Джонсън бил неудобен партьор
Снимка: Булфото, архив

"Винаги се радвам, когато мога да се боксирам пред българска публика. Ще защитавам пояса на Интерконтиненталната титла, но по-интересното е, че сега победителят от мача между Кличко и Джошуа ще играе срещу мене. Затова трябва и аз да победя на 28 април",  разкри българският боксьор Кубрат Пулев пред Нова телевизия.

Българският шампион ще се изправи в зрелищен мач срещу американската звезда тежка категория Кевин Джонсън на 28 април в зала “Арена Армеец” в София. Срещата Кличко и Джошуа е на следващия ден.

"Предстои голям боксов уикенд за феновете", сподели по този повод  Пулев.

"Джонсън е неудобен боксьор с много опит. В никакъв случай не е за подценяване. Концентрирал съм се върху тренировките, за да победя. Никой не знае какво ще се случи. Това е бокс и един удар решава всичко", коментира Кобрата.

"Много дебатирах с моите промоутъри да свалят цените на билетите за мача, за да могат да дойдат всякакъв тип хора да си позволят да гледат срещата, защото сме в България", разкри Кубрат Пулев.

"За мен винаги е било важно да дам на българите необходимия дух и атмосфера, необходимото самочувствие, за да се чувстват добре и да вярват в себе си", сподели шампионът.

Промоутърите на Кубрат готвят още една изненада за българските фенове във вечерта на мача.

"Поканили сме рок звездите от "Рамщайн". Казаха, че ще дойдат, но не са потвърдили още на 100%", разкри Кобрата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: боксмачКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
6
 
! Отговори
хм преди 7 години
"Неудобен партньор"...да не би да се бият заедно срещу някого ? Или просто писачът не познава думи като : противник , съперник, опонент ...
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога ще вземеш златото на Кличко.Г-н Кобра.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искъл да даде нещо на българите , звучи така като че ли некой Бежанец искал да даде нещо на Българите , сами се досетете нататък........
16
0
 
4
 
! Отговори
до: 19 преди 7 години
С това иска да каже нещо на българите , тоест някой който не е българин
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Питоня пак ще го трОшат с тупаници!
14
0
 
6
 
! Отговори
PROFI-BOX преди 7 години
Потомци на първите роми, които се заселват в България: от 11 до 19 в.Говорят ромски език, като някои групи говорят български език, а други турски. Чести са случаите на трилингвизъм ромски, български и турски език;Една част са християни, други мюсюлмани. Широко разпространено е и протестантското християнство
13
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашият баш-баксьор чалгар все дъртляци изпаднали във финансов колапс подбира. Закъсали горките за кинти, идват с омекнали крсченца да изкарат поне до 5 рунд и да полегнат на т.н. Кобра. Чалгара за прости ли ги смята хората,е не разбират? Да беше победил Кличко да разберем, че има качества. А Кличко му строши простата тиква още в 1 рунд. Чалгара ходи по дискотеките и се държи като Крез, с е селска пръ/чка колкото си иска. Кой му се връзва си е за негова сметка. Да ходи и да му пълни гушата.
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
12 Наденце, ти разграничаваш ли злобата от обективното мислене? Явно не!
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва е малко аз да събера приятели, дядо ми негови набори и да играем футбол. Кой ли ще е победителят? Но иначе както казва кобрата - един удар решава всичко. Ми то и един гол решава мача по принцип...
10
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си кажем истината...ако нашия се изправи с един от най-големите в момента Уайлдър или Джошуа....и ще буде умъртвен! Не просто нокаутиран. Владимир не го слагам..той остаря и е време да се откаже.
9
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кобрети, абе защо само с пенсионери се биеш? Имаш ли кураша да излезеш срешу Уайлдър или Джошуа? Май си с напълнени *** от тях.
8
3
 
26
 
! Отговори
Кубрат О'Пулев преди 7 години
Бия пенсионери на почивки! Чакам офертички ;))(
7
5
 
27
 
! Отговори
Некой си преди 7 години
Кубрат намери нишата - да бие пенсионери за пари. Няма лошо, като има кой да плаща масрафа.
6
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"но по-интересното е, че сега победителят от мача между Кличко и Джошуа ще играе срещу мене. "Не е интересно, а е тъжно, защото Джошуа ще спечели срещу Кличко и ще ти отнесе главата и ще те изкарат на носилка, човече. Тоя тупаник от Кличко преди 3 години ще ти се стори нежна милувка. Оня ще те погребе!
5
2
 
29
 
! Отговори
23 санта преди 7 години
То се превърнахме в държава на ритнитопковци, борци и боксьори. От това не печели ни държавата ни народа. Затова се топим с 50 000 на година. А скоро може и с по 100 хил. Абе загубена кауза
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кобричке, що се излагаш, бе? Що си намираш винаги пенсионери които за нищо не стават, бе? Тоя Кевин Джонсън в разцвета на силите си се би с Великият Виталий Кличко, както беше на 30 години преди 7 години, а Кличко на 38 години беше . Виталий беше хванал бастуна в един от последните си мачове в кариерата...и пак го победи победи го по точки, като му наду кофата на тоя.
3
7
 
23
 
! Отговори
кой се вълнува преди 7 години
На кой му пука от тези просташки пехливански забавления? Гордея се с българите изобретили или открили нещо. Ритнитопковци и пехливани може всеки да произвежда / ъкъл не се изисква.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кобрата питона и другите влечуги не ни засягат.
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джонсън анонимника, същия като нигерийския кошмар ... ъъъ опа нигирейският клошар по точно.