Кличко след мача с Джошуа: Сблъсък на джентълмени

Украинецът ще иска реванш, но първо ще анализира снощния мач
30 апр 2017 10:53,
104
Кличко след мача с Джошуа: Сблъсък на джентълмени
Снимка: Reuters

Легендата Владимир Кличко се изказа много ласкаво за Антъни Джошуа, въпреки че беше нокаутиран от британеца в 11-ия рунд. Двамата изиграха феноменален мач пред 90 хиляди души на "Уембли", след който 27-годишният боксьор спечели титлите в Международната боксова федерация (IBF), на Световната боксова асоциация (WBA) и на Международната боксова организация (IBО).

Още по темата

"Надявам се, че се насладихте на този бой. Победи по-добрият боксьор. Това бе невероятно събитие. Двама джентълмени се изправиха един срещу друг и този път съперникът бе по-силен от мен. Съжалявам, че не успях да спечеля. Надявах се да успея, но просто не се получи", заяви украинецът. 

Моите уважения към Антъни. Поздравления! Разбира се, че в договора има клауза за реванш. Но нека първо да анализирам какво се случи. Исках да вдигна ръка като победител, но вместо това загубих втори пореден мач", каза Кличко.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо се радвам ,че има емоция в любимия ми спорт,не се беше случвало от години.Второ мач на нашия Кубрат с някой от имената в топ 3 за момента е невъзможен.Трето докато стане възможен Пулев ще е отпуснал още поголям корем и ще е станал още по голям ***.а.к.Как си представя ,че ще му организират мач с Джошуа или Дионтейн като той и промоутърите му напоследък да като пътуваща циркова трупа.Много самочувствие,никакво спортсменство,просто различна класа ....
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 59 Пак те питам...фигурант ли беше Ленъкс Луис, който нокаутира Тайсън 2002-ра в 8-я рунд, а на следващата година Виталий Кличко го водеше по точки тоя Ленъкс Луис до 6-я рунд и нещо повече...сломяваше го физически, докато съдията не се намеси заради кръвта от аркадата му? М? Фигурант ли е за теб и Дейвид Хей , който приклякваше като мишка срещу Владимир Кличко?
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майк Тайсън лично отива в имението на Виталий Кличко в Украйна...толкова голям респект имаше от великия Виталий!
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 57 Аз ли да не съм гледал Тайсън? А гледал ли си 2002-ра Тайсън - Луис? А гледал ли си 2003-та Луис- Кличко? и какво щеше да му се случи на Тайсън ако беше не срещу Ленъкс, а срещу Кличко предната година?
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 55 Стига с този Тайсън, бе! Самият Майк Тайсън казва за Виталий Кличко: ако се бяхме били двамата в най-добрите си години един срещу друг, само Господ можеше да знае кой би победил от двамата.
44
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 53 Какви глупости говориш, бе? Ленъкс Луис уби от бой Майк Тайсън, а на следващата година Виталий Кличко начупи тиквата на Ленъкс Луис и само кръвта от аркадата над лявото му око спаси Ленъкс от загуба. Кличко го водеше по точки и физически беше по-свеж в 6-я рунд.
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 50 Кори Сандърс беше голям боксьор и боец, преби Владимир Кличко навремето, но на следващата година дойде най-великият в историята- брат му Виталий Кличко и го уби от бой в един паметен мач.
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има информация, че Опулев не догледат мама между двамата защото така се уплашил, че получил разстройство. Последните рундове стоял в WC с телефон в ръка и питал как се развива двубоя. Когато разбрал как е завършил, излязъл блед и безмълвен и се обадил на певачката да не го чака за вечеря. Дори и с брат му да се качат срещу Джошуа няма да могат да го бият. Е, ако извикат още 5-6 юнака да му увиснат на ръцете, може да има резултат.
41
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак трябва да поздравим Кличко - за неговите 42 години се бори мъжки, чисто, излизаше към центъра, играеше много с краката, вкарваше "чисти" удари съвзе се от два кондауна, опита да се съвземе и от трети, но не успя. Не гонеше клинчове или мръсни заслони, като Джонсън в мача на Кубрат, не вкарваше "мръсни удари" като Пулев.
40
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи наблюдавахме сблъсък на титани. Кличко бе много взривен, много бърз, с чудесна техника, работеше много с краката, но Джошуа имаше по-добра мускулатура и натискаше да вкрава прави удари и крошета. На всеки един-два удара на Кличко вкарваше 9-10. В петия Рунд Кличко изпадна в нокдаун. Върна се буквално от смъртта и три рунда притсна Джошуа здраво, но явно това му бяха силите. После нещата бяха фифти -фифги, но Кличко получи повече удари, а е с 15 години по-дърт и се скапа в 11 рунд.
39
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кубрат има шанс ако се бие срещу Джошуа... шанс да се възстанови само за 2 месеца след това.
38
4
 
43
 
! Отговори
Св.Петър преди 6 години
Като си спомня нашето влечуго какви ги бръщолевише след побоя от Кличко......
37
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственият шанс за нашият шкембак срещу Джошуа ще бъде ако излезе заедно с брат си да го бият на ринга. И то с бухалки. И пак не е сигурно, че ще успеят да го бият. Отделно и фактът, че Пулев не може да приеме достойно една загуба. А тук просто ще бъде премазан.
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 38 Владимир Кличко можеше и да бяга с всичка сила към съблекалните от Тайсън, но брат му? Самият Майк Тайсън казва за Виталий Кличко: "В най-силните си години с Виталий можехме да направим велик мач и победителят само Господ можеше да знае кой от двамата ни щеше да е"Думи на Майк Тайсън.
35
1
 
19
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Кобрата не прави мускули, защото за да стане такава внушителна канара от мускули, като Кличко и Джошуа, трябва желязна воля, за Джошуа не съм сигурен, но Владимир Кличко постоянно се поддържа във върхова физическа форма. Той определено се превърна в икона на съвременния бокс, със физика на гладиатор, а не просто мазен побойник, даже и Касиус Клей, със право определен за най-великият боксьор за всички времена не е бил в такава форма.
34
11
 
16
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
На Кличко не му трябва никакъв реванш.Трябва да знае кога да спре.Всяко нещо има край.Това важи и за Мутафова и за Л.Иванова.И Кличко да се благодари че не е бил по времето на Тайсън. Още с тръгването на Майк към него , Кличко щеше да се промуши между въжетата и да бяга към съблекалнята с всичка сила.
33
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е начинът да приемеш достойно загубата. Големите спортисти са големи и извън ринга, стадиона, пързалката и т.н.
32
1
 
18
 
! Отговори
От 32 преди 6 години
До GaribaldiИ все пак и Кличко и Джошуа снощи бяха като канари от мускули. Единственото ми обяснение е, че имат хубав ген и градят мускулатура лесно. Разбирам, че мускулите са тежки и бавят боксьора, но не добавят ли сила в удара? Просто като гледам огромните ръце на Джошуа как се стоварват в/у жертвата му и Кобрата ми се вижда като малко дете.
31
2
 
9
 
! Отговори
Garibaldi преди 6 години
До 32Не се свежда всичко до мускули, а по-скоро до метод на трениране и подготовка. Пулев за съжаление бе изпуснат още преди години когато германският треньор в опита си да направи фотокопие на Кличко уби стилът който кобрата си беше изградил до тогава. Препоръчвам ти да изгледаш мача му срещу италиянеца Paolo Vidoz. Пулев там все още не бе обезличен и бе подвижен пускайки разнообразни удари от различни ъгли. И освен това, важен фактор играе скоростта.Пулев за съжаление си пропиля кариерата.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33Щеше да има корем ако ядеше много и често. Не мисля, че е това. Примерно за по-предния си мач беше качил мускулатура. Не много, но си личеше. За последния пак беше безформен. Не мога да разбера наистина...