Кличко след мача с Джошуа: Сблъсък на джентълмени

Украинецът ще иска реванш, но първо ще анализира снощния мач
30 апр 2017 10:53,
104
Кличко след мача с Джошуа: Сблъсък на джентълмени
Снимка: Reuters

Легендата Владимир Кличко се изказа много ласкаво за Антъни Джошуа, въпреки че беше нокаутиран от британеца в 11-ия рунд. Двамата изиграха феноменален мач пред 90 хиляди души на "Уембли", след който 27-годишният боксьор спечели титлите в Международната боксова федерация (IBF), на Световната боксова асоциация (WBA) и на Международната боксова организация (IBО).

Още по темата

"Надявам се, че се насладихте на този бой. Победи по-добрият боксьор. Това бе невероятно събитие. Двама джентълмени се изправиха един срещу друг и този път съперникът бе по-силен от мен. Съжалявам, че не успях да спечеля. Надявах се да успея, но просто не се получи", заяви украинецът. 

Моите уважения към Антъни. Поздравления! Разбира се, че в договора има клауза за реванш. Но нека първо да анализирам какво се случи. Исках да вдигна ръка като победител, но вместо това загубих втори пореден мач", каза Кличко.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 32Аз знам добра причина - да седиш по цял ден пред отрупана софра все едно е всеки ден Коледа!
28
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което аз не мога да си обясня е защо Кобрата не прави мускули ? Първо си мислех, че ако имаш големи мускули ставаш по-бавен, но и Кличко и Джошуа са целите само мускули и са много бързи. Кобрата седи мазен по някаква необяснима за мен причина. Подозирам това прави удара му слаб. Някои знае ли за добра причина?
27
4
 
6
 
! Отговори
JOB преди 6 години
Младока го победи , тоа Кличко е вече стар за теа работи най-добре е да се преквалифицира като брат си
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислех, че всички змий са дълги и тънки, но една кобра ме опроверга :/ с тоя хипопотам дето беше глътнала
25
2
 
2
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До БлизуТолкова си прочел какво съм написал... Шматка. До 27Има добри има и лоши. Приятно гледане! Може да залагаш и по 2-3лв за допълнителна драма :)
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобрата се кефи след мача и си казва, да му мисли Джошуа, такъв тупаник ще му хвърля, ме ще ме помни цял живот. Изведнъж се събужда, прозореца се отворил, студ вее по краката му и треска го затриса. Лелеееее, дано не го срещам щото, щото после лошо за здрaвето. А и балона Велик боксьор ще се спука.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бау, благодаря за разяснението! Аз го гледах с линк за някаква украинска тв., отначало прекъсваше няколко минути, но после всичко беше ок. Голям кеф беше, май отсега нататък ще започна да следя боксови мачове.
22
1
 
5
 
! Отговори
Близу преди 6 години
До БауБау !!! Но мъни,но гледане...
21
1
 
1
 
! Отговори
от 22 преди 6 години
и ти си прав ;)
20
3
 
4
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 22Нямам кабелна изобщо, защото ми писна да им слушам на политиците глупостите, а пък ми е слаб явно ангела и си ги пускам :) Исках да си платя някъде да гледам HD онлайн, но се оказа, че никъде го няма...
19
1
 
25
 
! Отговори
Боксьор преди 6 години
До АнонименИ двамата братя Пулеви да излязат на ринга срещу този ***,и двамата ще ги бие едновременно като маче о тараба!
18
0
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
RTL намаш ли?
17
1
 
28
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 19Има стратегии в бокса и "опипване на терена". Никой не смее да напада с всичко, защото един контра удар и си до там. За това Кличко внимаваше, но не може да види/избегне ъперкъта и това беше края му. И все пак предполагам, че ако беше 10 години по-млад щеше да победи. Наистина е легенда.
16
1
 
28
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Страхотен мач. Бесен съм, че нямаше къде да си платя в България да го гледам... Трябваше специално да си вдигам плана за кабелната, а аз кабелна нямам. Ще кажеш, че сме в средновековието. Гледах го на разни глупави накъсващи линкове и ми се развали удоволствието. Много обичам, когато боксьорите са спортсмени и интелигентни. Не като Кобрата да се заяжда и да ръси глупости. До колкото четох Джошуа няма никакво намерение да се бие с него в близко бъдеще. И по-добре...
15
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-едно време имах чувството, че Кличко нарочно не удря открилия му се противник или само го докосваше без да влага сила. Да кажем, че няма сила ама видях как с едно кроше го повали... Не разбирам от бокс, това е вторият мач който гледм (първия беше Кличко-Кобрата, там си беше смешно). Породи се странното чувество в мен, че може би мачът е предизвестен(уреден). Лошо няма де, шоуто беше голямо, а и Кличката вече трябва да остави място на младите.
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачът беше страхотен! Истински се насладих на всяка минута. Естествено единият трябваше да победи, нормално е това да е 27годишната машина срещу поизморения вече 41 годишен Кличко.
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За такива моменти си заслужава човек да живее- като мача снощи! Велики Гладиатори!
12
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Легендарен мач! Изключителни атлети!
11
0
 
41
 
! Отговори
BSF преди 6 години
Страхотен мач, наслада за всеки боксов фен. Много отдавна не бях гледал толкова добър и равнопоставен мач при най-тежките. Двамата се биха мъжки и наистина по-добрият победи. Интересно какъв ли щеше да е изходът на мача, ако Кличко беше от формата си отпреди няколко години.
10
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не разбирам защо бял човек ще се мъчи да претрепе с ръкавици нещо си! Един РПГ би свършило работата ефикасно!