Фюри се закани, щял да бие Джошуа с една ръка

Дори не му била нужна специална подготовка за срещата
2 май 2017 13:52,
32
Фюри се закани, щял да бие Джошуа с една ръка
Снимка: архив, Reuters

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория във версиите WBA, IBF, IBO и WBO Тайсън Фюри (Великобритания) е убеден, че лесно ще победи сънародника си Антъни Джошуа, ако двамата се срещнат на професионалния ринга. Джошуа в събота нокаутира Владимир Кличко в 11-ия рунд на "Уембли" и защити шампионския си колан на IBF, като взе и вакантните титли на WBA (Super) и на IBO.

"Има само един мач, най-големият в света и всеки знае кой е. В тежка категория сме само аз и Ей Джей (Антъни Джошуа), няма други. Това е двубоят, който всички искат да видят. Аз съм тук, аз съм истинският шампион и продължавам да бъда номер 1 в света, което е ясно на всеки", коментира Фюри в интервю за "Скай Спортс".

"Дори не се нуждая от специална подготовка. Вярно е, че от доста дълго време съм извън ринга, както беше и Кличко, но разликата е, че аз не съм на 41 години, а на 28. Ей Джей е просто един напомпан бодибилдър, а аз не бих позволил на Кличко да ме докосне с неговите ръкавици".

"Естествено аз подкрепях Ей Джей и искам да го поздравя, защото той показа доста неща на ринга. Показа, че може да падне и да се завърне, а е това е нещото, което те прави шампион. Той също така показа, че може да се възстановява след тежки удари. Успя да се измъкне от ситуация на живот и смърт. Макар и срещу един старец, той се справи добре", допълни Фюри.

"Но нека бъдем честни, аз съм човекът, аз съм номер 1 в тежка категория и няма друг. Сигурен съм, че мога да победя Ей Джей дори с едната ръка вързана зад гърба ми", каза още той.

Тайсън Фюри има 25 победи в 25 мача като професионалист, 18 от които с нокаут. Той за последно излезе на ринга на 25 ноември 2015 година, когато победи по точки в 12-рундов мач в Дюселдорф с пълно съдийско единодушие Владимир Кличко и спечели титлите в тежка категория във версиите WBA, IBF, IBO и WBO.

Фюри на два пъти отлагаше реванша с Кличко през миналата година, а на 22 септември даде положителна допинг-проба за кокаин. В последствие в средата на октомври той сам обяви, че се отказва от титлите си и ще се подложи на лечение, но възнамерява да се завърне на ринга.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя пък *** няма да изкара и 5 рунда :) Джошуа няма да го жали, както бившия си спаринг партньор Кличко. Особено пак и с лигавщините дето прави, още повече ще го провокира да му пръсне канчето бързо.
25
3
 
4
 
! Отговори
серафим Бързаков преди 6 години
преди две години каза, че сега боксьорите работят много малко с краката, само залагат та физика и на удари в главата, което съкращава живота им (и съзетазателната им кариера) с 5-6 години в сравение с преди време; преди се е искала повече тактика и бързина. Гледах Кличко срещу джошуа, много добер работеше с краката, много е унивисерасел. Джошуа като повечето негли бе набутал всичко на физиката, Кличко бе в еднаква степен атлетичен и бърз.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боксът вече не е бокс на боксьорите много отдавна. Това е бокс на мениджърите. забеелжете колко много спорстисти се гътват на 33-34-36 години. сигурно защото не ползват допинг. ще ми обясните ли как може един футболисти да изкара 70 мача по 93-94 (понякога и над 120 минути) на максимално напержение в цикъл събота - сряда-събота.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кличко разбира се не е дрогиран?него го проверяват само когато той желае, освен това често се контузва и отлага мачове с още два-три месеца. Истината е, че в съвременния бокс, всичко е допинг-Също и в леката алетлетика, тениса, колоезденето, плуването, щангите и борбата. Тези спортове вееч нямат почти нищо общо с олимипйските принципи.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобрата ще падне в пъривя рунд. Имам коремче, бавен е, остаря (на 39 години) няма грам техника, само един десен прав и често нанася нечисти удари, не работи изобщо с краката; единствените по-истински противници дотук му бяха Чисора и Томпсън, както и Кличко. Първите двама са били добри преди десет години. последният го смаза от бой, нашият му се плези. но не бива да се сърдим! Малка България предлага един среден боксьор, един ММА боец и един сумист; големиет нации могат да извадят 20 боксьора
21
6
 
12
 
! Отговори
ДалечеСтеОтИстината преди 6 години
Всички западани боксьори са дрогирани. Още на допинг контрола Фюри бе хванат, че ползва непозволена химия за да отслабне за мача с Кличко, но аз не знам как покриха тази история. Още тогава победата трябваше да бъде дадена по служебен път на Кличко.Гледайте в тубата мач за европейско първнство където един посредствен румънец начупи кофата на Джошуа. След няколко години същия Джошуа го назобиха, надуха му мускулите с непозволени химии и .... хоп ето ти новия шампион.Всичко сега е фейк.
20
2
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Фюри кой ще го чака до 7ми рунд, 4тия е на земята. Джошуа видя, че е по-добре да ги сваля рано-рано. И айде да предположим, че Фюри е точно четвъртия успял да бие Кличко.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
18 това са глупости, има страшно много добри боксьори - Поветкин, Уайълдър, Дейвид хей, Стивън Бърмейн, Деонтей Уайлдър, Фюри, дори и Кличко, когото е рано да отипсваме....всеки един може да бъде шампион.
18
8
 
4
 
! Отговори
xax преди 6 години
Кобрата ще издържи повече срещу Джошуа, отколкото Фюри. Тайсънчо си е отишъл някъде 3-4 рунд.
17
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фюри е сто пъти по-добър. ще остане в историята, като пъривя човек победил Кличко. Освен това имам 25 победи срещу 19 на джошуа, и също като него няма загуба; по-високе , и има шиорики рамене а това му дава огромон предимство; да няма мускулатурата на джошуа, ама тази мускулатура може и да е недосатътък за джошуа, защото мускулите тежат и ставаш бавен към 7-8 рунд-
16
7
 
8
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Сега има само един равностоен противник за Антони Джошуа и той се казва Деонтей Уайлдър.Фюри е единствено силов играч без особен интелект и само с малко късмет успя да събори Кличко. Но птичката понякога каца на рамото само веднъж. Не е интелигентен, не е последователен, не успя да защити титлите си и да се задържи на върха. Победата го срина вместо да му даде криле. Няма визия за световен шампион. Но Антони Джошуа има и той вероятно ще е новия Господ Бокс.
15
2
 
7
 
! Отговори
асьцж преди 6 години
Мингалата си е мингала - има винаги голяма уста.
14
7
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Да бе... Фюри няма шансове срещу Джошуа. Оня е само мускули и тестостерон, Фюри му е в повече холестерола. Като физика Джошуа е къде, къде по-издържан от оня дългуч селллски....
13
13
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Фюри ще бие,ако се стигне до мач.Има голям размах на ръцете,и е по...умен.Джошуа като всеки...афроамериканец е праволинеен и предсказуем.Колкото до Пулев,може да бие и двамата,защото зад него е Тангра и ги слага и двамата в...малкото си джобче.
12
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фюри е по-едър -206 см срещу 198 см за Джошуа, с по-дълги ръце, по-бърз и по-повратлив.Ако влезе във форма Джошуа няма шанс срещу него.
11
2
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
И тебе да те тъпчат със всекакви химии, като Тайсъна и ти ще психясаш. Как се издържа по 12 раунда всеки мач, дали имаш идея накрая почваш да ядеш уши.Cлед 4-я рунд ръцете ти почват да тежат като олово, а ударите продължават да се сипят по лесно е да загубиш с нокаут още в първия рунд и сгъваш по 15 млн сега искат направо по 12 рунда да издържат хората.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7Кой тоя Кличков?
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На нашия плондер никой не се кани :(
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 5 - Фюри също го манипулириха. И като е взимал кокаин - какво? кокаинът не е допинг!търсеха начин да овакантят титлите, за да може да се бие за тях Кличко. Инаеч фюри е по-добър. Реално щом е бил друсан и въпреки това е бил Кличко, представяте ли си колко по-добър трябав да е в норамлано състояние?
7
4
 
11
 
! Отговори
скънка преди 6 години
Фюри има стил. Джошуа и онзи гибон Уайлдър трудно биха му се опрели, ако е във формата от 2015. Все пак е само на 28..