Арсенал направи за смях Юнайтед и Моуриньо

Лондончани продължават да мечтаят за топ 4
4
Арсенал направи за смях Юнайтед и Моуриньо
Снимка: БТА

Арсенал спечели домакинството си на Манчестър Юнайтед с 2:0 в дербито от 36-ия кръг на Висшата лига, което се игра на "Емиратс".

По този начин шансовете на "червените дяволи" да финишират в топ 4 на практика намаляват доста, докато лондончани все още имат такива, особено с оглед на факта, че Ливърпул се издъни днес.

Джака откри резултата в 54-ата минута, а три след това Уелбек удвои аванса на тима си. След успеха "артилеристите" са 6-и с актив от 63 точки и са на 2 точки зад 5-ия Манчестър Юнайтед и на 6 точки зад 4-ия Ливърпул.

Отборът на Арсен Венгер обаче има и мач по-малко.

Единственото хубаво за Юнайтед в този мач пък бе дебютът на младия Скот Мактомини, който е на 20 години и това бе първият му мач за тима.

Победата е първа за Венгер над Моуриньо във Висшата лига и общо втора в кариерата на французина, а това поражение слага край на страхотната серия без загуба на Юнайтед от над 20 мача.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
ф преди 6 години
Мауринката ще се смее последен в Стокхолм !
3
6
 
10
 
! Отговори
За смях?? преди 6 години
Резултата е 2:0, първия гол-от рикошет,юнайтед с резервите, арсенал се защитават цял мач! На тва ли му викате "за смях"?? Да ви *** в журналята пристрастни
2
9
 
8
 
! Отговори
11 преди 6 години
Дъ Спейшъла да въри да са клеца.
1
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Юнайтед игра с пейката си. Моу направи завой към спечелване на купа Уефа. И първенството вече , няма значение за юнайтед. На терена имаше само трима редовни титуляри - ерера , дехея и михитарян.

Спонсорирани публикации