Ново амплоа: Бивш треньор на Левски ще става рибар

Йоканович иска да остане още дълго време във Фулъм
11 май 2017 08:20,
2
Ново амплоа: Бивш треньор на Левски ще става рибар
Снимка: архив, Reuters

Бившият треньор на "Левски" и настоящ мениджър на "Фулъм" Славиша Йоканович заяви, че след пенсия ще стане рибар. В момента сръбският специалист води тима от Чемпиъншип към промоция във Висшата лига. Преди два сезона именно Йоканович вкара "Уотфорд" в най-високото ниво на футбола в Англия и по всичко личи, че е на път да повтори този успех.

"Смятам да остана дълго време във "Фулъм", каза Йоканович, който бе начело на "Левски" през 2013 г.  "Правя всичко възможно отборът ни да се противопоставя на тези, които гледате всеки ден по телевизията. Въпреки това никога не съм напълно удовлетворен от работата си. Може би, ако един ден съм доволен от свършеното, просто ще сложа край на кариерата си. След това ще се отдам на риболова", призна той.

Освен "Фулъм", "Левски" и "Уотфорд" като треньор Йоканович е водил още сръбския "Партизан", тайландския "Муангтонг Юнайтед", испанския "Еркулес" и израелския "Макаби Тел Авив". Неговият кумир в треньорската професия е сърбинът Радомир Антич, който е бил начело на испанските грандове "Реал", "Атлетико" и "Барселона", като и на националния тим на западната ни съседка.

"През последните 20 години съм прекарал повече време в неговата къща, отколкото в тази на родителите ми", добави Йоканович.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще смърди на триметиламин?

Спонсорирани публикации