Монтана и Локо Горна поеха към Втора лига

Двата отбора загубиха първите си двубои от плейаутите
Обновена: 18 май 2017 21:52 | 18 май 2017 21:51, Красимир Ангелов
0
Монтана и Локо Горна поеха към Втора лига
Снимка: Булфото, архив

Монтана и Локомотив Горна Оряховица тръгнаха към Втора лига, след като загубиха  тежко домакинските си мачове срещу Нефтохимик и Славия в баражите за оцеляване.

Нефтохимик победи с 3:1 Монтана като гост в първи бараж за оцеляване в Първа лига. Основна роля за успеха на бургазлии изигра Костадин Хазуров, който отбеляза два гола и асистира за третия на Власилав Романов.

Почетното попадение на домакините пък дойде дълбоко в добавеното време и бе дело на Петър Атанасов.

Славия пък победи с категоричното 3:0 Локомотив ГО в първия мач помежду им от баражите за оцеляване в Първа професионална лига. Столичани направиха перфектно посрещане на новия старши-треньор Златомир Загорчич и при дебюта си, той почти сигурно гарантира мач за оставане в елита на България.

Реваншът е в понеделник, 22 май, от 20:00 на Националния стадион „Васил Левски”. Победителят от тази двойка ще играе в два мача срещу победителя от баража Монтана – Нефтохимик и който спечели се спасява, а загубилият отива на директен бараж срещу третия от Втора лига за място в елита.

Загубилият ще играе пак срещу загубилия от Монтана – Нефтохимик и губещият изпада, а победителят отива на директен бараж срещу втория от Втора лига.
 

Как се развиха двата мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации