Eтър се завърна в Първа лига

Септември София и Витоша Бистрица отиват на бараж
27 май 2017 19:49, Красимир Ангелов
3
Eтър се завърна в Първа лига
Снимка: Булфото

Шампионът на България за 1991 година Етър Велико Търново се завърна в Първа професионална лига. „Болярите“ завършиха 2:2 при гостуването си на Несебър, но това бе достатъчно момчетата на Станислав Генчев да завършат първи в класирането след последния кръг на Втора лига.

Гостите от Велико Търново откриха резултата чрез Иван Стоянов, след което обаче Иван Цачев вкара два пъти за домакините. Играещият старши-треньор на етърци Станислав Генчев вкара в 61-ата минута с отсечен удар от границата на наказателното поле за крайното 2:2.

Основният конкурент на Етър за елита Септември загуби в последния кръг от Оборище Панагюрище и остана на второ място. Така отборът от София ще играе бараж за Първа лига срещу победителя от срещата за оставане Монтана и Локомотив Горна Оряховица.

Отборът на Витоша Бистрица пък зае третото място и също ще играе бараж за първа лига.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Половината отбор ,бивши левскари!Пак ще дрънкат празни чорбарски кутели!
1
1
 
8
 
! Отговори
Пловдив преди 6 години
Браво на Болярите. Шампионът на България от 1991 година Етър Велико Търново се завръща там където му е мястото. Браво и на този сайт, че не издребнява да казва, че Етър не е Етър защото е играл преди 3 години с лиценза на Ботев Дебелец. Както Ботев си спечели третата си купа на България, нищо, че е ползвал лиценз на Металик Спопот.

Спонсорирани публикации