ЦСКА-София на Гриша Ганчев взе емблемата на ЦСКА

Цената, която ще плати, е 8 милиона лева
Обновена: 30 май 2017 14:48 | 30 май 2017 14:44,
44
ЦСКА-София на Гриша Ганчев взе емблемата на ЦСКА
Снимка: архив, Bulphoto

ЦСКА-София спечели търга за емблемата и активите на ЦСКА с оферта от 8 милиона лева, предложена от Иван Велчев-Кюстендилеца.

Това обяви административният директор на клуба от Първа лига Милко Георгиев.

Минималната оферта трябваше да е от 1,65 млн. лв.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦеСеКаР На нас пък ни дреме на дедуя за твоето мнение. ЦСКА е отборът с най-многобройна публика, а ти си НИКОЙ.
38
4
 
6
 
! Отговори
AS преди 6 години
ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ, КОЙТО Е УЧАСТВАЛ НА ТЪРГ ЗА ПАСИВИ И АКТИВИ НА СТАРОТО СИ ДРУЖЕСТВО! ЛЕВСКИ И ТИТИ ПАПАЗОВ КОГА ЩЕ ПЛАТЯТ МИЛИОНИТЕ, КОИТО ДЪЛЖАТ НА ДЪРЖАВАТА? КОГА Е ТЕХНИЯ ТЪРГ?
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Софииското поле остана само с един обор. Време да се закрие този обор.
36
9
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
КАК ХИТРО ПРЕЦАКАХА ЧОРБАТА:Пуснаха им фандък с победата над Левски , и докато чорбата ошематена от победата , ликуваше ---СКОВАХА ТЪРГА , ЧАК В КЪРДЖАЛИ И ГИ ПРОДАДОХА НА ГРИША ГАНЧЕВ!ЧЕСТИТО НА ЧЕРВЕНИТЕ ***!ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ --ЗНАЕ КАК....ХА,ХА,ХАААААААААААА...
35
1
 
6
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Сумата не е голяма за Гриша Ганчев. Въпросът е какво е намислили и дали ще ги даде... Да не се получи ново пет???
34
7
 
14
 
! Отговори
ХРИСТО СТОИЧКОВ преди 6 години
ЦСКА ЩЕ ПЛАТИ НА 100% ДЪЛГА КЪМ ДЪРЖАВАТА!ТОЙ Е 9 740 000! ХРИСТО СТОИЧКОВ ГО ОБЕЩА ОЩЕ ПРЕЗ 2016г! ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ, КОИТО ФАЛИРАХА С ТЕХНИТЕ ДРУЖЕСТВА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЛЕВСКИ, НЕ СИ ПЛАТИХА ДЪЛГОВЕТЕ И ЗА ТЯХ НЯМАШЕ ДРАМИ С ТЪРГОВЕ?
33
8
 
16
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВОСТ преди 6 години
ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ, КОЙТО Е ПЛАТИЛ МИЛИОНИ ЗА СТАРОТО СИ ДРУЖЕСТВО! ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ, КОЙТО Е УЧАСТВАЛ НА ТЪРГ ЗА ПАСИВИ И АКТИВИ! ЛЕВСКИ И ТИТИ ПАПАЗОВ КОГА ЩЕ ПЛАТЯТ МИЛИОНИТЕ, КОИТО ДЪЛЖАТ НА ДЪРЖАВАТА?
32
8
 
11
 
! Отговори
От един Разградски с преди 6 години
Емблемата на ЦСКА е от съществено значение. Тя ще легитимира един от двата клуба. Това не е някаква картинка или плакат. Изкупуването на емблемата и автентичното дружество означава пряка връзка с историята и традициите на великия български клуб.
31
6
 
7
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Че тя цената на емблемата е почти колкото половината дългове на старото ЦСКА. Да си ги бяха оправили сметките и цялата простотия щеше да бъде спестени.
30
3
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Бат Насо, това е Цска-то . Не играят в А окръжна група, защото това което не става с пари, става с много пари. И дълговете към държавата няма да бъдат върнати, това е идеята на цялата гимнастика.
29
11
 
7
 
! Отговори
Naco преди 6 години
Ако ТОВА е ЦСКА,то КОЙ отбор бе ФАЛИРАН на 09.09.23016г? Ако това е ЦСКА, то какво става с ДЪЛГОВЕТЕ на ЦСКА към ДЪРЖАВАТА ни? Ако това е ЦСКА,защо НЕ играят в "А" окръжна група ,както гласи ЗАКОНЪТ? Ако това е ЦСКА.............?Другарю, Цацаров???? НАРОДЕ????
28
1
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Промоция, 8 млн., вместо 30+ милиона.
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AnonimenТрабва да прочетеш доста закони преди да коментираш! Ако можеш да четеш изобщо.Накратко ЦСКА - София АД изкупи ПФК ЦСКА АД с все багажа за 8 мил. вместо за 30 мил.
26
6
 
13
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Това, като се замислите, е единственият случай, в който един отбор се е бил сам себе си с 8:0.... Литекс-ЦСКАсамо не зная - за най-голяма победа или най-голяма загуба го водите, или и двете?
25
7
 
17
 
! Отговори
Вуйчо преди 6 години
Говедата кръв пикаят. Сладури
24
8
 
14
 
! Отговори
Anonimenn преди 6 години
Емблемата я купи "Ред Енимълс" ЕООД, регистрирана в Търговския регистър с капитал от 500 лева. Управител е Иван Василев. Къде е Гриша Ганчев къде е ЦСКА Тире и от къде ново регистрираната фирма има 8 милиона лева и по какъв начин е свързана с Тирето? Въпросчета.
23
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само че НЯМА да ги плати, а ЩЕ ГИ ОТПУСНЕ КАТО КРЕДИТ(!) от собствената си фирма към ЦСКА-София, т.е. отново се започва с порочния кръг. Голям мизе рник е този Гриша Ганчев, колко ли стотици милиони е скрил от държавата. Мутрата с мутра
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българин,патриот, че и комунист от Микре що е то?
21
0
 
6
 
! Отговори
men преди 6 години
До реалист 20И да плаща около 30 млн. лева вместо 8 млн?!? Нещо си в грешка..Нема такъв луд...И виж горе гого какво е написал - много е прав!
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей ся джуджака ще извади кешовицата.