Роналдо четка Меси: Голям хит е, наслаждавам му се!

Двамата не били приятели, но пък били партньори
1 юни 2017 11:37,
8
Роналдо четка Меси: Голям хит е, наслаждавам му се!
Снимка: Reuters, архив

Голямата звезда на "Реал" Мадрид Кристиано Роналдо се изказа изключително ласкаво по адрес на най-големия си съперник на терена Лионел Меси.

Пред "Фокс Спортс Аржентина", португалецът призна, че двамата не са много близки, но имат взаимен респект. Освен това той уточни, че се наслаждава на играта на аржентинеца.

"Не съм приятел на Меси, но сме партньори. Споделяли сме много мигове на различни награждавания през последните 10 години. Взаимооношенията ни са много добри. Вярно е, че двамата не вечеряме заедно, но го уважавам. Все пак, той ми е съперник. Конкуренцията помежду ни е повече дело на пресата. Това продава и й помага да върти своя бизнес", каза Роналдо.

"Разбира се, че ми харесва да гледам как играе Меси. На мен ми харесва да гледам всички добри футболисти, а той е един от тях, истински хит. Наслаждавам се, когато го гледам как играе.Обратното също е в сила. Няма да ми хареса човек, който върши нещата неправилно. Когато питат Меси за Роналдо, той винаги говори добре за мен. Нашите взаимоотношения са хармонични и се уважаваме", добави Роналдо. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
u4en до 3 преди 6 години
Пеле е медийна звезда! Който го е гледал знае - един от многото бразилци но 3-кратен свет.шамп. А Марадона е класа и звезда-водач ! Изведе Арж. 2-пъти до финал на свет. и посредственият Наполи до шамп.на Италия !
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Признание от един феноменален футболист към друг. За това съперничество ще се говори след време както за Пеле и Марадона. Тия двамата наистина са страхотни, щастие е, че можем да ги гледаме. Едно време бяха повече като тях, но времената се променят. Дано след тях Дибала, Гризман, Неймар и други доближат поне малко тяхното ниво.
2
1
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Роналдо ако беше българин познайте кви ругатни щяха да се леят
1
5
 
15
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Роналдо е 1.......а Меси е гений !.....а Роналдо + Меси < от Кроиф !!!