Реал постави Юве на колене и си запази "кралската" корона!

"Кралете" смачкаха противника с 4:1
Обновена: 3 юни 2017 23:51 | 3 юни 2017 23:42, Веселина Йорданова
54

Снимка: БТА

Реал Мадрид влезе в историята, след като надви Ювентус с 4:1 на финала за Шампионската лига, който се игра на стадион "Милениум" в Кардиф пред препълнени трибуни.

Мачът между тези два тима се превърна в истинско зрелище и отборите показаха изключителен футбол, но индивидуалните качества на Роналдо и по-добрата игра на "кралския клуб" на моменти наклони везните в полза на мадридчани.

С тази победа "кралете" станаха и първият отбор, който успява да защити трофея си от Шампионската лига и да го спечели за втора поредна година, след като до момента никой не бе постигал нещо подобно. Това е 12-и трофей от турнира на богатите за мадридчани.

Освен това Роналдо отново вкара на торинци, след като го правеше и в предишните си срещи срещу този противник. Това бе негов шести мач срещу "бианконерите" и той отново се разписа, този път два пъти.

Торинци пък допуснаха първото си поражение в турнира, след като до момента нямаха такова.

Роналдо даде аванс на символичните гости в 20-ата минута, а в 27-ата Манджукич с феноменален гол успя да изравни. В 61-ата и 64-ата минути обаче Реал довърши противника си след попадения на Каземиро и отново Роналдо. В 90-ата минута и Асенсио се разписа.

Символичните домакини иначе завършиха мача с човек по-малко, след като Куадрадо получи втори жълт и червен картон в 84-ата минута.

Подробности четете на Gol.bg!

Вижте някои от най-запомнящите се моменти от мача в галерията ни!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
4
 
! Отговори
фен на РЕАЛ преди 6 години
Дедо Ташунко,на тези футболисти след като ще им раздадат 100 милиона означава,че са изкарали поне 150 милиона за работодателя си.Ти не им бери грижата,след като доставят удоволствие за милиони по света.ФУТБОЛЪТ е магия,която забавлява всяка седмица толкова много хора.Аз ти предлагам да помислиш по въпроса за милионите объркани и бедни в България,които търкат талончетата с надеждата,че ще станат милионери,а всъщност пълнят джобовете на мафиотите.Мисля,че всички ги знаем кои са?
44
8
 
4
 
! Отговори
Дидо преди 6 години
до Гошо:Ти пиян ли си? Какво е изнесъл на гърба си Роналдо? ЦЕЛИЯТ отбор играе за него, а накрая той обира лаврите.... изнесъл бил победата на гърба си....
43
2
 
15
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
На победителите - честито, видяхме красив футбол! Всеки от тях ще получи по милион и половина евро премия за победата, отборът като цяло - 100 милиона. Футболът отдавна е кървав бизнес и това ще се задълбочава. Питам всички Вас, мили футболни фенове, независимо на кой отбор сте привърженици. Колко столетия трябва да работи един трудолюбив човек, експлоатиран от работодателя си и държавата си, за да му останат спестени 1,5 млн.евро? След като заплати всички разноски? На всички Ви -хубава неделя!
42
3
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До ИГРАЧбатенце, ти си обикновен леевскар, след като си с тоя дето бие.
41
2
 
0
 
! Отговори
kuyfiygouhy преди 6 години
До АнонименКакъв фен на Реал може да си ти? Сигурно си и акционер , имаш такива сериозни изисквания!!!!
40
3
 
11
 
! Отговори
ИГРАЧ преди 6 години
Аз съм фен на Реал, но Атлетико и Барса също много ме кефят, Байерн също. Най-противни отбори са ми, Ман. Юн. Челси, Ман. Сити и Интер.
39
4
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Ей само разбирачи и ценители има тук бре...На Роналдо му дреме на милионите дали го мислят за гей ,хетеро, би или квото там има още.Важното е ,че се разписа и изнесе победата на гърба си.Както ,често прави.Талант, упоритост и хъс, евала на момчето.А тоя коментиращия десет пъти за прегръдката с Модрич: Май на теб ти се иска да те обязди така хърватчето,че така злобееш .
38
9
 
3
 
! Отговори
бдинец преди 6 години
До 37 Дарителството отдавна е станало реклама,и като е толкова жаловит и честен Роналдо,защо има разседване срещу него за неплатени данаци?
37
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На "великият" Буфон му напълниха кошницата като за последно и го пуснаха да си ходи. Недоразумението Юве си намери майстора. Само с шано нестава, трябва и малко да я умееш играта.
36
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заслужена победа на Реал. Въпреки това този отбор ми е изключително неприятен.
35
2
 
5
 
! Отговори
Devil-Jin преди 6 години
До ТОП 3 ***:Е левски там не ги слгай,тях кой ги знае,но за Ювентус и ПСЖ съм съгласен.И бенфика влиза там.
34
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фен съм на Реал Мадрид и настоявам алжирският мюсюлманин Зинадин Зидан и мароканският гей Крищиану Руналду да бъдат изгонени от Кралския Клуб!!! Вън арабелите от Европа!!!
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роналдо има дете от сурогатна майка от Мексико, платено `и е 20 милиона долара да го износи и повече да не се интересува от него, то е отгледано от сестрите на Роналдо. Тази която се мерна с него след финала, никаква приятелка не му е, а само е за парлама, или е новата сурогатна майка, пишеше в пресата неотдавна, че агентите му усилено търсели подходяща такава срещу огромна сума, защото той искал да има още деца.
32
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ювентус заслужаваше титлата повече.Първото полувреме беше равностойно, както и второто до нелепият рикошет в Кедийра. От там нататък Юве паднаха психически и Реал се възползваха. Поздравления за Роналдо и компания, както и за Зидан(който между другото като истински пич задържа еуфорията си заради бившият си клуб )
31
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минутата е 90-та, след четвъртия гол на Реал, в която Модрич е скочил в прегръдките на мароканския гей Роналдо, който е впил здраво пръсти в *** му! Пфу! Срам и Гнус!
30
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фен съм на Реал и на Барселона, имам екипи и на двата отбора, но не толерирам хомосексуалните наклонности на Роналдо, напротив, направо ме е гнус от тоя марокански гей!
29
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крищиану Руналду е най-великият гей!!!
28
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли, че? Мароканецът Крищиану Руналду, роден във Фуншал, остров Мадейра, недалече от мароканския бряг; доказан хомосексуалист (интимен приятел с мароканския кикбоксьор Бадр Хари), с дете от сурогатна майка. Сега вече знаете!
27
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхте ли как гейтачето Роналдо стиска в прегръдката си *** на Модрич? Не можа да си сдържи хомосексуалните страсти и впи яко пръсти в седалищната бузка на хърватчето!
26
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що го нема на снимка тоя момент, когато при втория си гол, геят Роналдо е вдигнал в прегръдките си Модрич, и с лявата си ръка го стиска здраво за ***, направо впи пръсти в *** на хърватчето?

Спонсорирани публикации