Велико! Отнесохме олимпийския шампион Бразилия

Волейболните ни лъвове спечелиха с 3:1 във Варна
Обновена: 12 юни 2017 05:32 | 11 юни 2017 23:15, Красимир Ангелов
24
Велико! Отнесохме олимпийския шампион Бразилия
Снимка: БТА

Националният ни отбор по волейбол постигна феноменална победа над олимпийския шампион Бразилия с 3:1  в среща от Световната лига.

Пред пълната зала "Конгресна" във Варна "лъвовете" спечелиха първите две части с 25:22 и 25:19, преди да отстъпят в третата с 23:25. В четвъртата част нашите момчета се наложила категорично с 25:19, след забележителна серия от сервис на Николий Пенчев.

С успеха си България има три победи и три загуби досега в тазгодишното издание на лигата. Бразилия пък е с 4 победи и 2 загуби.

Следващият турнир, в който ще участва България, е на 16, 17 и 18 юни в Аржентина. Съперници на националите ни, освен домакините, са тимовете на Бразилия и Сърбия. В първата си среща в южноамериканската страна България играе с Бразилия, във втория ден на турнира среща Сърбия, а в последния играе с домакините.

Подробности за голямата победа четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много добър отбор и много, ама много слаб треньор
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
смените бяха велики :)
15
0
 
7
 
! Отговори
11 преди 6 години
Баси смеха - тия тука и "oтбoр" цензурират...
14
1
 
4
 
! Отговори
хххх преди 6 години
Важното е че в историята остава победителя! Честито и все така....Иначе и на мен ми направи впечатление, че в края на мача бразилците сами си правеха нашите точки. Топката отскачаше от ръцете им като от дърво, нападателите се разминаваха с топката или пристъпяха линиите, влитаха в нашето поле, даже и последната точка след забивката бразилският нападател хвана мрежата без нужда.Естествено това може да е от умора и обърканост. А може и да не е.
13
1
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 6 години
Абсолютно съм съм съгласен с написаното от Люба Кулезич, дори и да не е тя..., това няма значение! За обрулената ни и смачкана държавичка и това ни е много! Но реалностите са такива че, реално сме на 8-10 място, във волейбола ! Което не е малко разбира се!
12
3
 
6
 
! Отговори
Люба Кулезич преди 6 години
Нека бъдем реалисти а...? Кой отбор на Бразилия "отнесохме" ??? Кой А, B или С ? С тази отново слаба игра щяха да ни смажат, това че ни подариха точки е защото те нямаха смисъл да се напъват! Който не вижда реалността е слепец! Отбора ни е слаб, нямаме посрещачи, няма равностоен на Цецо Соколов, нищо нямаме... вижте реалността, стига празни еуфории!
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде го "занесохте"? Не може ли просто "победихме олимпийския шампион" вместо "отнесохме", "отмъкнахме", "задигнахме", "завлякохме"..., което се асоциира с кражба? Това май вече стана манталитетна черта.
10
1
 
5
 
! Отговори
Бивш волей преди 6 години
Кои играчи играха с Канада? Вчера тези бяха други! Извинение от Соколов....!!Ако така играе в италианската лига-единия ден мисли-малко грешки, другия не мисли и греши....!????Салпаров-с единични добри сервизи- друго не! Ники Пенчев също не беше в час! Малкия Пенчев-още много му трябва! В защита- слаби! Единствено Н.Николов и Салпаров бяха горе-долу добри! Като ги гледах непрекъснато не ме оставяше мисълта за уговорка с канадците.....!!!!Просто обяснениятя -не ми беше ден не ги приемам..
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво толкова обидно има в думата о т б о р, бе ***?
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ShadyНе знам какво очакваш, предвид че те печелят ВЪПРЕКИ условията, предоставени им от българска страна. Да, за представителния *** може и да има малко по-добри условия и финансиране, ама за да се стигне до представителния ***, си требе школи. Да не коментирам за каква мизерия иде реч. Не беше толкова отдавна, когато Салпаров скъса коленни връзки на тренировка в базата на ЦСКА, щото се беше подхлъзнал на локва на игрището. Локва В ИГРАЛНОТО ПОЛЕ.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12Връщай се към правенето на дюнери, миенето на индалидни *** или каквото там поприще си захванал във вълшебната ти чужбина, жалък гастарбайтер.Ако беше малко по-умен, щеше да видиш, че ти си комплексара в случая. Ама не си, затова и си отишъл да бъдеш това, за което си роден - треторазряден обслужващ персонал.Халал да ти е.
6
4
 
18
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До10Великото е че България я има и ще я има въпреки индивиди като теб.Гледай си жалкия живот и не давай мнение на знаещите и можещите
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бразилия и Сърбия се класираха и ако полегнат ще вземем още 5-6 точки.
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенчеви нямат ли още един брат,че на Салпаров годините напредват ,макар да е като виното с годините става се по добър.Великолепен мач за Розалин ,Салпаров и Н Николов,страхотен Н Пенчев,Ц Соколов може мнооого повече от това
3
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите от футбола да се пренасочват към волейбола. Там явно има мъже . Колко години вечв играят на световно ниво и се борят мъжки. Това е спорт.
2
4
 
21
 
! Отговори
Shady преди 6 години
От една страна това е една чудесна победа, а и като прибавим победата над Полша на пръв поглед излиза, че все едно сме супер сила във волейбола. От друга страна нашите демонстрират много непостоянно представяне, което не мога да си го обясня - на настроения ли играят, подценяване ли има срещу някои съперници, не знам.
1
5
 
15
 
! Отговори
Браво ! преди 6 години
Глупости няма да участваме повече и купата си остава у нас, който иска нещо от нас първо да фане Меркел за топките